Kocasını aldatan komşu sorunu

Kimse kimseyi savunmuyor ama aldatılan kadın olunca kadın gidip eşini öldürmüyor..

Bu ülkede kadın cinayetleri bu yüzden fazla yani biz kadınlar yüzünden, zihniyetler yüzünden.
Şikayet edin sonra adam kadını öldürsün sonra sonrasında da sanırım rahatlayacaksınız.

Gelen adam kapıyı mı çaldı ? Açmayın.
Ses mi rahatsız ediyor ? Bunu kadına söyleyin.

Kimsenin aile hayatını bilmiyoruz. Hiçbirşey öyle dışardan göründüğü gibi olmayabilir.
Hem nereden biliyorsunuz adamın da kadını aldatmadığını ikisinin arasında ki ilişkiyi ?

Bu kadar insanların hayatına müdahale etmeyin.
Sizi gerçekten ilgilendirmiyor.

Tekrar ve son olarak söylüyorum diğer yılları bırakın 2018 yılında kaç kadın kocası tarafından öldürülmüş bir açın okuyun.

Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.

Fuhus degil ki bu. Kadin para karsiligi kim olduguna bakmaksiniz seks yapmiyor.
Sizin veya bizim etik ahlak ve din anlayisimiza ters olabilir ama fuhus degil.

Bu yuzden size ne?
Ben de cocugumun boyle bir seye sahit olmasini pek tercih etmem elbette. Ama yapacak bir sey yok.

Bu arada benim is yerimde benzer durum var. Ve kadinin kocasi biliyor. Ama yagli kapi hosuna gidiyor.
Evet igrenc. Ama ne yapabilirim ki?

Ben size ne diyecegim emin degilsiniz gozunuzle gormediniz ayrica kadinin kocasi farkinda belki biliyor ..Araya girme delil toplama falan saçma..İsiniz gucunuz yok mu ben şahsen hangi komsuma kim geldi kim gitti bilmem takip etmem merakli komsu kadinları da hic sevmem.

evlerden ırak Ya Rabbim

anadoluda bir laf vardır karıyla koca arasına girilmez diye. Bu tarza yakın bir olay yüzünden başıma garip şeyler gelmişti vaktinde. Aslına bakılırsa karı koca arasına girilir, özellikle genel ahlaki meselelerde ama ne yazıkki sonuçlar beklediğiniz gibi olmayacaktır/ ayrıca sizin çok samimi olmadan iki tarafın da aile yaşantısından tutun da özel tüm yaşantılarını bilmeniz ahlaki temellere yine ters. Bence sizde de sıkıntı var. Çok takip eden meraklı bir komşusunuz.

Ben olsam karışmam ama illa bişey yapmak istiyorsan dolaylı yollardan patronun karısının ya da kadının kocasının kulağına su kaçır.

birde bana iftara atıyorsunuz diye çirkefe bağlarsa,pardon bundan sonra daha dikkatli oluruz diyecek değil.
Siz mahallede gizli bir dedektiflik grubu kurun..Watsapp grubu da açın sabah kocalari işe cocuklari okula yollayin kafaniza sapka gozunuze gozluk cikin fotograf video falan kanıt bulun.Sonra da kanıtları kocasına gosterin..cinayet sırasında da cekirdek çıtlatın..Şaka bir yana en sevmedigim komşu tipi dinimizde bile diyor ayıp gorursen ört ...

15 sayfayi da okudum.Bir tek komsu kadini bagrina basmadikladi kalmis.Size nee,kadini rahat birakina kadar varan yorumlar var saka gibi.Konu sahibini yerin dibine batirmak ta cabasi...Cidden bazen bu platformda bazi konulara gelen reaksiyonlara sasiriyorum.
Sabrini tebrik ederim konu sahibi.Kisisel gorusum ise olaylara karismaman yonunde.Belki senin de dahil olacagin bir aile faciasina sebep olabilirsin.

Kadınla arkadaşlığınız yok ama olayın baya içindesiniz.görmeyin duymayın.yoksa kabak sizin başınıza patlar.

Bu iyi fikir konu sahibi bunu yapabilirsin.ben de karismazdim ama konu sahibini de anlıyorum patronun karısı kadının kocası aldatiliyorsa bilmeye de hakları var.

Sizin apartmanınızda böyle bir iğrençliğin olması hiç rahatsız etmeyecek mi arkadaşlar sizi napıyorsunuz ya?
Vallahi bravo, bir sizin evin anahtarını ver de daha rahat etsinler demediğiniz kalmış.
Bir sürü senaryo yazmışsınız da, belki o kadın da tehdit ediliyor, belki baskı altında? Bu olay ortaya çıkmalı.
Ayrıca gündüz vakti çocuklarım evdeyken kimsenin bu tarz sevişme seslerini falan açıklamak zorunda değilim mesela, bu bile bir sebep.
Benzer bir olayı yaşadım ben hiç de düşündüğünüz gibi eğlenceli bir mesele değil, öyle günün her vakti milletin zevk çığlıklarını dinlemek gerçekten rahatsız edici, aradım polisi attırdım apartmandan( bizimkiler genelev olarak kullanıyordu )
Kocasına söylesin demiyorum ama bu kadar kucak açmanız da cidden gerçek dışı.
Stalk olayına hiç girmeyeceğim sanki insanın ciğerine kadar stalkla bulmuyormuşsunuz gibi

Çok şükür yazılanları garipseyen biri daha.
Kendimi paralel evrende gibi hissettim bir an

Aslında burada sadece aldatılan erkek magdur değil.eve gelen adamın da karısı var yani patronun karısı bu kadın da aldatılıyor.

Çok şükür yazılanları garipseyen biri daha.
Kendimi paralel evrende gibi hissettim bir an

Yani muhalefet olmak ugruna belki is icin geliyodur denmis.Hayir cidden biz mi garibiz anlamadim.Hic isiniz yok stolklamissiniz denmis.Kimse yapmiyodu sanki bir konu sahibi yapmis.Insanlarin elinin altinda yedi ceddini ogrenebilecegin sosyal medya var.Bu kadar zor degil bunlara ulasmak.Cidden tepkiler inanilmaz.

Aslında yazmazdım ama demin konuya mesaj attıktan sonra aklıma geldi, yaşadıklarım iyice. Biraz uzun olacak ama bence bu konuya verilecek en güzel ve tek yanıt. Zaten sıkılıyordum yazayım dedim. Bence bunun üzerine yorum yapmaya gerek yok.
1. Henüz 16 yaşındayken bilgisayarda abimin eşinin başka adamlarla çıplak videolu görüntülerini konuşmalarını yakalamıştım. Dosyaladım abime ve aileme gösterdim, işte aptallık. Sonra ne mi oldu ? Abim önce eşini boşamak istedi çocuklardan dolayı vaz geçti zaman geçince döndü bana dedi ki “sen ne karıştın?” İnsanların özeli sanane dedi. Öz be öz abimdi. Suç bende kaldı.
2 . Geçen senelerde erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı karısını aldatıyordu türlü kadınlarla, ben de karısıyla samimi olmaya başladım kadının evine gidiyor, çayını çorbasını içiyordum. Bir gün kadına dayanamadım konuyu açtım, kadın zaten biliyordum ama ben tek kişi sanıyordum dedi.senin adını vermeden hesap sorarım ondan dedi, sonra ne mi oldu? Kocasının az daha benim evimi basmadığı kaldı. Her gün telefonlarım aranıp taciz edildim bir süre , sonraaaa kadın kocasıyla bir güzel barıştı ben de yuva yıkmaya çalışan biri olarak kaldım

Kısaca insanlar, eşleri tarafından aldatılarak aptal yerine konulduklarını asla kabul etmek istemezler. Sizin haberdar olduğunuzu bilmeleri daha da üzer içten içe , çünkü aptal yerine konulduğunun şahitleri vardır. Eşlerini/ partnerlerini öldürseler bile, bundan daha fazlası sizin nasibiniz olur bu tarz vakalarda. hiç bulaşmamak , vicdanınızı durdurmak en iyisidir çoğu zaman....

Abiniz iyi mi ya inanamıyorum

Benim yan komsu da kocasini aldatti boyle. Sahur vakti adam onlarda olurdu. Ne yardan ne serden diyip adam ekmek alip sahura gelirdi. Ben hic konduramadim once hic aklima gelmedi.
Cok sonra diger bloktan bir arkadas soyledi.

Ben duyduktan 4 ay kadar sonra da olay patlak verdi. Kp kv falan taniyodum ama hic karismadim banane yani. Bence siz de karismayin. Ahlak bekcisi degilsiniz dimi ? Cok ses geliyorsa inin assagi cok ses geliyor rahatsiz oluyiruz diyin. Gerisi sizi ilgilendirmez.

Baska insanlarin hayatina karismayin. Isin sonunda cinayet falan olsa vebalini alabilecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…