Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.
Ben size ne diyecegim emin degilsiniz gozunuzle gormediniz ayrica kadinin kocasi farkinda belki biliyor ..Araya girme delil toplama falan saçma..İsiniz gucunuz yok mu ben şahsen hangi komsuma kim geldi kim gitti bilmem takip etmem merakli komsu kadinları da hic sevmem.Arkdaşlar bir yıla yakındır konu açıp açmama arasında kaldım hep,artık biter artık biter diyerek.
Belki başına gelmiş kişiler vardır ve bir çare çözüm bulunmuştur diye fikir almak istiyorum,çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor.
Üst kat komşumuz kocasını aldatıyor,iki tanede kızı var boyunu geçik.
Eşi çocuklar ile biryere gidince hop sevgilisi burada,okullar açıkken çocukların okulda olduğu saatlerde bile işten çıkıp geliyor,arkadan adam hop evde.
Bu adam kadının patronu,özel bir işletme sahibi kadında orada çalışan.
Adamın karısı öyle güzel biriki,küçük çocuklarıda var.
Kadın yaş olarak kırklı yaşlarda,adam otuzlu.
Bu çirkinliğe şahit olmaktan gına geldi artık,apartman tek daire alt dükkan biz ve üzerimizdeki iki daire var. En üstteki komşu yeni taşındı ve tanışık değiliz,bu adamın geliş gidişine bizim gibi şahit değil.
Eşine söylesek,alacağımız tepkiyi bilmediğimiz için ve video resim gibi delil gerektiği için elimiz kolumuz bağlı.
Yazamadığım çok çirkin şeyler var,yani ne yaparsa yapsın size ne demeyin.
Çok mide bulandırıcı bir duruma şahidiz.
Sizlerden fikir bekliyorum.
Fuhus degil ki bu. Kadin para karsiligi kim olduguna bakmaksiniz seks yapmiyor.
Sizin veya bizim etik ahlak ve din anlayisimiza ters olabilir ama fuhus degil.
Bu yuzden size ne?
Ben de cocugumun boyle bir seye sahit olmasini pek tercih etmem elbette. Ama yapacak bir sey yok.
Bu arada benim is yerimde benzer durum var. Ve kadinin kocasi biliyor. Ama yagli kapi hosuna gidiyor.
Evet igrenc. Ama ne yapabilirim ki?
Siz mahallede gizli bir dedektiflik grubu kurun..Watsapp grubu da açın sabah kocalari işe cocuklari okula yollayin kafaniza sapka gozunuze gozluk cikin fotograf video falan kanıt bulun.Sonra da kanıtları kocasına gosterin..cinayet sırasında da cekirdek çıtlatın..Şaka bir yana en sevmedigim komşu tipi dinimizde bile diyor ayıp gorursen ört ...birde bana iftara atıyorsunuz diye çirkefe bağlarsa,pardon bundan sonra daha dikkatli oluruz diyecek değil.
Kadınla arkadaşlığınız yok ama olayın baya içindesiniz.görmeyin duymayın.yoksa kabak sizin başınıza patlar.inanın bizde bunu düşünüyoruz ara ara,ancak eşi inançlı çocuklarına çok düşkün kendi halinde biri ve bu kadın,mesela adam aşağı inince küçük kızını en son gönderiyor ve tembihliyor annecim yola çıkınca whatsaptan yaz bana resim at bol bol vs gibi.
Sürekli gidiş gelişlerini bu şekilde kontrol ediyor.
Bu iyi fikir konu sahibi bunu yapabilirsin.ben de karismazdim ama konu sahibini de anlıyorum patronun karısı kadının kocası aldatiliyorsa bilmeye de hakları var.Herkes karışmayın etmeyin demiş ama aldatılan adama yazık günah değil mi ayakta uyutuluyor resmen. Bence yine patronunu eve aldıgı bi gün kocasını arayın evinize hırsız girdi sanırım diyin sesler geliyo diyin gelsin baksın eve. ondan sonrasıda kendi bilecekleri iş
Çok şükür yazılanları garipseyen biri daha.15 sayfayi da okudum.Bir tek komsu kadini bagrina basmadikladi kalmis.Size nee,kadini rahat birakina kadar varan yorumlar var saka gibi.Konu sahibini yerin dibine batirmak ta cabasi...Cidden bazen bu platformda bazi konulara gelen reaksiyonlara sasiriyorum.
Sabrini tebrik ederim konu sahibi.Kisisel gorusum ise olaylara karismaman yonunde.Belki senin de dahil olacagin bir aile faciasina sebep olabilirsin.
Aslında burada sadece aldatılan erkek magdur değil.eve gelen adamın da karısı var yani patronun karısı bu kadın da aldatılıyor.Ben kk da dikkati mi çeken bir konuya değindim aslında gerçekten aldatma konularında asla böyle burda ki gibi yorumlar göremezsiniz , mağdur kadın olmuş olsaydı gerçekten yorumlar çok farklı olurdu , zaten tonlarca da örneği vardır .
Çok şükür yazılanları garipseyen biri daha.
Kendimi paralel evrende gibi hissettim bir an
Aslında yazmazdım ama demin konuya mesaj attıktan sonra aklıma geldi, yaşadıklarım iyice. Biraz uzun olacak ama bence bu konuya verilecek en güzel ve tek yanıt. Zaten sıkılıyordum yazayım dedim. Bence bunun üzerine yorum yapmaya gerek yok.
1. Henüz 18 yaşındayken bilgisayarda abimin eşinin başka adamlarla çıplak videolu görüntülerini konuşmalarını yakalamıştım. Dosyaladım abime ve aileme gösterdim, işte aptallık. Sonra ne mi oldu ? Abim önce eşini boşamak istedi çocuklardan dolayı vaz geçti zaman geçince döndü bana dedi ki “sen ne karıştın?” İnsanların özeli sanane dedi. Öz be öz abimdi. Suç bende kaldı.
2 . Geçen senelerde erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı karısını aldatıyordu türlü kadınlarla, ben de karısıyla samimi olmaya başladım kadının evine gidiyor, çayını çorbasını içiyordum. Bir gün kadına dayanamadım konuyu açtım, kadın zaten biliyordum ama ben tek kişi sanıyordum dedi.senin adını vermeden hesap sorarım ondan dedi, sonra ne mi oldu? Kocasının az daha benim evimi basmadığı kaldı. Her gün telefonlarım aranıp taciz edildim bir süre , sonraaaa kadın kocasıyla bir güzel barıştı ben de yuva yıkmaya çalışan biri olarak kaldım
Kısaca insanlar, eşleri tarafından aldatılarak aptal yerine konulduklarını asla kabul etmek istemezler. Sizin haberdar olduğunuzu bilmeleri daha da üzer içten içe , çünkü aptal yerine konulduğunun şahitleri vardır. Eşlerini/ partnerlerini öldürseler bile, bundan daha fazlası sizin nasibiniz olur bu tarz vakalarda. hiç bulaşmamak , vicdanınızı durdurmak en iyisidir çoğu zaman....
Ne yazık ki başıma geldi evet kötüydü bence de bu arada 18 yazmışım 16ydı yaşım . Şimdi olsa asla yapmam.Abiniz iyi mi ya inanamıyorum
Fuhus böyle bir şey degil. Kadın kocasını aldatıyor. Para karşılığı farklı farklı adamlarla seks yapmıyor.Mutlaka kanunen bile bir yolu vardır,aile birliğini bozan bir durum. Ayrıca fuhuş bu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?