kocasının eski karısı

Onca varlık içinde evde anacığimla buharlı su ile ısınırdık anlamazdım niye babam bize yardım etmiyor demek böyle oluyormuş ...
Ahhhhh canimmmm benim esimin babasida varlikli ve kayinbabamin suanki esi cirkeflikle kv denin elinden aldi adami parasi icin.... simdi noldu biz kirada oturuyoruz ama kadinin baska adamdan olma cocuklari ev sahibi demekki böyle igrenc dusunceler yuzunden olan cocuklara oluyor Allah boylelerini bildigi gibi yapsin bizde cekdigimizden biliyoruz

Inkazr etmiyorum adamin geliri Allah bilir nekadardir. Belki simdi ki ailesine bile yetmiyodur maasi. Yok sanki nafakayi ben odiyomusum gibi bana saldirgan tavrini hic anlayamadim. Getirrr bakayimm )
Saldirmadim yahu, nafaka neyine yetmiyor dedigin icin soyledim, adam asgari ucretli calisan olsa zaten 8000 lira para da veremez 3 tane cocuk da yapamazdi bence

Konunla kıyaslama yapmak istemiyorum ama ben ihanet sonucu boşandım. Çocuğum minicik, ben lohusa ve işsizdim terk edildiğimde. Eski eşim, başvurduğum işyerlerindeki işimi engelledi, sırf babamın evine döneyim diye. Ama attığı iftiralarla babamın o kız benim eşiğimden adım atamaz demesini de sağladı:). Şubat 2013- şubat 2015 arası ben evimdeki eşyaları satarak geçindim, hiç kimseden maddi olarak yardım almadım. Buz gibi odada yarı aç yarı yok büyüttüm 3 yaşına getirdim oğlumu (utanmaz babasıda mahkemede dna testi istedi). Oğlumun babası sevgilisinin ilk evliliğinden olan çocuğunu özel okulda okuturken biz bu durumdaydık. Baba müsfettesi mahkemede ilgilenicem oğlumla dediği için sevgili metresi İNTİHARa kalkıştı, ama ben ona kıyamam diye çocuğuyla ilgilenmedi yine:). Üstüne maddi varlığımı reddederek sgksından düşürdü, yeni doğum yapmışım, oğlum özel bir rahatsızlığı var, acaba biz ne yaşamış olabiliriz? Şubat 2015 de babamla barıştım çok şükür maddi sıkıntım kalmadı. Ama oğlumun babasından 1 kuruş görmedik, ya sevdiceği ağlarsa:)
Burda birisi çemkirmiş okumuştum, eftel gibi bir şey bulamadım. Babası çocuğuna yardım ediyor, amaaaa ucu kaçınca sesimi yükseltiyorum para kesiliyor. O arkadaşa söylemek istediğim benim şuan alacağım nafaka toplamı 500bin tl civarı (tazminat değil nafaka ha). Eski eşimin zamanında ne kadar zengin olduğunu anlaman için yazıyorum. Şuan ne mi oldu keser döndü sap döndü gün geldi hesap döndü, sevgili eski eşim 1 lokma ekmeğe muhtaç şimdi. Merhamet etki merhamet bulasın. Çok üzüldüm yazına, sende kendine göre haklısın belki ama karşı tarafında ne şartlar altında yaşadığını bilmiyorsun. Çok yüksekten uçarsan yere çakılman bir o kadar hızlı olur. Ben söylüyorum parasını kesiyorum çok yanlış olmuş.
Ha kredi kartı ödemesine gelince, belliki zor durumda yardım istemiş, ben çocuğu kullanarak bir şey yaptığını düşünmüyorum. Konu sahibi aşırı takıntılı.

Hepsini baba karsilamiyor ki cocuk anne yaninda kaliyor fark ettiyseniz, kadin sofraya koydugu yemegin tabagina kadar babaya odetemez degil mi? Anne cocugunu almis bakiyor baba da masallah bekar erkek gibi gidip evleniyor sizce de burada bir adaletsizlik yok mu? Zaten konu sahibi yeterince ayrinti veremiyor belli ki onun derdi sadece kiskanclik ve esinin sorumsuzlugu, kalkip elin kadinina onursuz deyip cikiyor isin icinden, yarin obur gun bu adamdan ayrilsa adam yine gidip evlenecek iki cocuk da yeni esinden yapacak kendisi de oturup cocuklarina bakarak bekar takilacak, adalet hani?

Eşim 7 bin kazanıyor 5 binini eski karısına veriyor 2 bin ile geciniyoruz bahane çocuk kadın o kadar lüks yaşıyor ki imreniyorum

Eşim 7 bin kazanıyor 5 binini eski karısına veriyor 2 bin ile geciniyoruz bahane çocuk kadın o kadar lüks yaşıyor ki imreniyorum
Anlaşmalı mı boşanmış? Yuh! Hangi mahkeme gelir dışı nafaka verir?

Mahkeme de nafaka bile yok sadece çocuğun okul taksiti var o kadın lüks içinden gelmişte şimdi de mağdur olamazmis ev yaptı üzerine. Eşim 40 yaşında ben 21 . O kadın 46. El üstünde tutulurum zannediyordum o kadının ayaginin altına paspas yaptı beni

sen de ne emmeye geliyosun ne gömmeye yahu...

cocuklu koca alınca anan uyarmadı mı seni..?

Sorun sizde
İnsan 21 yasindayken 40 yasindaki dul ve cocuklu adamla evlenir mi? kendinize yazik etmissiniz

Yani baban yaşında adamla para için evlenmişsin beni kötü konuşturacak şimdi. Ne bekliyordun?

ayy senı hatırladım hatta o kadar etkılenmıstım kı o donem eşime anlatmıstım...

o metres noldu hala soğan ekmege razı olup eşinle yaşıyor mu
sanmam amaa sorayım dedım

Yani baban yaşında adamla para için evlenmişsin beni kötü konuşturacak şimdi. Ne bekliyordun?

Her yerde bu tepki ye maruz kaldım ailemin durumu çok iyi para için evlenecek olsam zengin birini bulurdum eskiden de parasız di şimdi de parasız evlenmeden önce ailemden para aldığım için tek başıma gecinebiliyordum şimdi iki bin kazansa hiç problem etmem o kadına o kadar para yedirme si ağrıma gidiyor ayrıca oturdugumuz ev bile babamın benim uzerime yaptığı ev

iyi olmuş...yazdıklarına bakınca uyanıklık da master yapmıssın !!

Normal bu tepkiyi gormen
Kim olsa ayni yorumu yapar
El ystunde tutulurum zannettim diyorsun, yasi buyuk adamla evlenen her kadinin bir eli yagda bir eli balda olmuyor, evlenirken esiniz size yalan mi soyledi, tum maasim ikimizin eski esime kurus vermicem mi dedi de kandirdi sizi?eger evet kandirdi diyorsaniz tamam

Hayır onun için çalışıyor ona da versin tabi ki ev gecindirme paralarinda gözüm yok kadın arıyor hesabima para yatır ayakkabı alacağım diyor bu bin lira yatıriyor ben evlendigimizden beri bir kez alış veriş yapmadım daha

Ay gerçekten o müsvedde herif bu hale geldi mi? Geldi de valla çok sevinicem. Sürünmekten helak olsun inşallah

bak benim sordugum sorulara cevap veremiyorsun ama
Esin seni kandirdi mi? Eski esime kurus vermem veya sadece cocuk icin veririm o da su kadar dedi mi demedi mi?

iyi olmuş...yazdıklarına bakınca uyanıklık da master yapmıssın !!
Bir de ev bile babamindi diyor aldigim harclikla geciniyordum diyor
E o zaman oturaydin babanin yaninda ne evlendin demezler mi insana? Bir de eski ese sormak lazim, o da diyordur kesin kocam beni 20lik kiz icin birakti diye

Ev bile seninse oturaydin evinde madem
Kusura bakma ama ava gitmissin avlanmissin gibi bir izlenim olustu bende
21yasindasin 40 yasinda adamla evleniyorsun zaten hata daha burada, ne bekliyordun? Git oku desek okumazdin ille herif olacak dimi, al simdi sana herif hayrini gor

Bir de ev bile babamindi diyor aldigim harclikla geciniyordum diyor
E o zaman oturaydin babanin yaninda ne evlendin demezler mi insana? Bir de eski ese sormak lazim, o da diyordur kesin kocam beni 20lik kiz icin birakti diye

Belki de bu kadın yuzunden bitmiştir bilemeyız.kim anlatır kı burda..yiyeceği 1 kamyon laf var cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…