- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
Valla ben diğerleri gibi düşünmüyorum çocuk varsa var nafakasi ödeniyorsa gereken yapılıyorsa gerisi suistimale girer ne yani arada çocuk var diye ömür boyu ucu açık istediğini yapacak mi bayan da? Annelik erkeği kullanma ehliyeti mi veriyor kadına? Kizmakta ve engel olmakta haklisiniz arkadaşım evinizin nafakasi dışarda olmamalı. ...Eğer nafakayi odemezse de o zaman siz yaptırım uygulatmali ve odetmelisiniz zaten ama fazlası değil!
Eski eşle birebir görüşmesi bile absürt bence çocukla ilgili çok önemli bişey olmadığı sürece
Birbirini çekemeyen iki kadın ve arada çocukları hatrına bocalayan bir adam.
500tl tüm masrafa yetmez diyorsunuzda bosanınca cocugun tüm masrafı niye babaya ait oluyor onu anlamadım ben.500tl baba veriyorsa 400-500de anne ayırsın madem ikisinin cocugu degil mi .? Aylık 1.000tl bir cocuga yetmiyor mu ? 3 cocugu olanlar her ay 3.000 sadece cocuklara mı harcıyor ? Adam iki ev geçindirmek zorunda mı cocuklu bosandi diye. Yarin konu sahibi ile cocukları olsa ne olacak ? Birazda boyle bakmak gerek.
Onca varlık içinde evde anacığimla buharlı su ile ısınırdık anlamazdım niye babam bize yardım etmiyor demek böyle oluyormuş ...
Evet adam iki evi gecindirmek zorunda500tl tüm masrafa yetmez diyorsunuzda bosanınca cocugun tüm masrafı niye babaya ait oluyor onu anlamadım ben.500tl baba veriyorsa 400-500de anne ayırsın madem ikisinin cocugu degil mi .? Aylık 1.000tl bir cocuga yetmiyor mu ? 3 cocugu olanlar her ay 3.000 sadece cocuklara mı harcıyor ? Adam iki ev geçindirmek zorunda mı cocuklu bosandi diye. Yarin konu sahibi ile cocukları olsa ne olacak ? Birazda boyle bakmak gerek.
esınızde bıtıyor iş, bırazda sızde, bende esımın ıkıncı esıyım nafakasını verır, onun dısında egıtım ıhtıyac,saglık, kurs parası vs esım karsılar arada kıyafet hedıye vs zaten alınıyor...Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
Canım şimdi konu sahibi evli ve 2 çocuğu var ozaman en az bi 4-5 sene önce boşanmış olması lazım adamın eski eşinden. Aylık nafaka miktarı konunun hiçbiryerinde belirtilmemiş ayrıca. Eski eş çalışıyormuş ev hanımı değilmiş. Konu sahibine çok yüklendiler ve bence haklı olarak yorumlara biraz sinirlendi ve evde 2 çocukla uğraştığı için detaya girmedi fazla. Ama şöyle demeye çalışıyor özetle eski eş çocuğunu kullanarak konu sahibinin kocasını sömürüyormuş. Eski eş para isteyince yolluyormuş konu sahibi kredi kartı borçlarını falan bile kendisi ödediği halde harcaması fazla olunca kızıyormuş kocası.
Çekirge Pozitif ve komik birisin:)ilaç gibi deler ya
Hala bir nafaka miktarini ogrenemedikDemiştim benim aklım paradan başka şeylere gitti rakamı duyunca
Eşine para konusunda kızıp eski eşine 8000 vermesinden belli
Bence adam bu ara eski eşle fazla meşgul, duygusal anlamda yani
Yoksa cimriysen herkese cimri olursun, evdekine sadece cimri olunmaz
Çocuksa iki tarafta da çocuk var hani
Teşekkür ederim
Konu sahibi M merce46Bir yazdım çıktım hanımlar birbirine girdi☺konuyu bende kısa yazmak zorundaydım... çünkü benimde 2 evladım var onlarla ilgileniyordum ..o kadar ayrıntılı anlatmam gerekiyor demek ki..çocuklu ile evlenmeseydin bunları düşünecektin vs sözler uzun hepsine verecek cevabım var. ..sorun çocuğun ihtiyaçları değil bunu anlayın.. benim de evladım var hemde 2 tane onların bakıcı parasını ben veriyorum babaları vermiyor bende çalışıyorum benimde masrafları m oluyo ama eşim bana gelince senin maaşın var diyor....Kredi kartı mı ödemiyor üstüne neden bu kadar harcadın diyor ben ödemesini beklemiyor um karışmasına kızıyorum Asıl ona neden bu kafar harcama yaptın demiyor merhametli ise ilk eşe merhamet ilk çocuğa merhamet biz neyiz? Bize gelince azrail
Ne alaka yani anlayamadim. O odedigi kredi kartlari borcu cocuk icin olup olmadigini esi bilmio yani eski karisi icin mi harcamis belli degil. Yoksa ben cocuk buyutmekteki maliyetden bahsetmiyorum!!!! Cocuga harcamasin vs fln demedim altini ciziyorumSenin de cocugun olacakmis
Devletin verdigi aylik 300 lirayla o cocugun maddi manevi herseyini ustlen ve bana yaz kardesim, ben sana 600 lira verip yanina da oglumu yollayayim ona da bakarsin
Nafakasini bilmiyorum ben kocasinin eski esine kisisel harcamalarini odetebilcegi ihtimalinden yola cikarak yazmistim cevabimi. Simdi ki esinden gizliyo belliki neyin ne oldugunu bilse zaten konu sahibi cocuguna harcama yapma demez heralde.Eminim nafaka da en fazla 500 tl'dir aylık...
Ben boşanma aşamasından söz etmedim. Çocuk içinse bir babanın elinden gelenin en iyisini yapması gerektiğini belirttim ama kendi için nafaka almak bir kadın...Evet maneviyat zedeleniyo, tabikide hic bir evliligin garantisi yok, dort dortluk bi evlilikte yok ama haksizliga ugrasmis kadinlarin bosanma asamasindayken haklarini talep etmeleri lagzim .. dikkat ederseniz nafaka konusuna daha cok deyindim ben..
Adam herhalde borc aciklamasina bakmistirNe alaka yani anlayamadim. O odedigi kredi kartlari borcu cocuk icin olup olmadigini esi bilmio yani eski karisi icin mi harcamis belli degil. Yoksa ben cocuk buyutmekteki maliyetden bahsetmiyorum!!!! Cocuga harcamasin vs fln demedim altini ciziyorum
nafaka kadinin neyine yetmiyor demissin yaNafaka kadının neyine yetmiyo acaba boylelerini anlamıyorum.
Bence eşinle ciddi ciddi konuşmalısın bu konuyu böyle olmaz çünki.
hoşgeldin seviyoruz seniGünaydın yine benişe geldim de
Demiştim benim aklım paradan başka şeylere gitti rakamı duyunca
Eşine para konusunda kızıp eski eşine 8000 vermesinden belli
Bence adam bu ara eski eşle fazla meşgul, duygusal anlamda yani
Yoksa cimriysen herkese cimri olursun, evdekine sadece cimri olunmaz
Çocuksa iki tarafta da çocuk var hani
Teşekkür ederim
Inkazr etmiyorum adamin geliri Allah bilir nekadardir. Belki simdi ki ailesine bile yetmiyodur maasi. Yok sanki nafakayi ben odiyomusum gibi bana saldirgan tavrini hic anlayamadim. Getirrr bakayimmAdam herhalde borc aciklamasina bakmistir
nafaka kadinin neyine yetmiyor demissin ya
İnkar edince dedim yanlis kisiyi mi alintiladim
Herhalde unuttun yazdigin cumleyi ben de sana 600lira vereyim benim cocuga da bak dedim, normal bir teklifti yani
canım sende abartıyorsun nafaka alarak kadının baktığı çocuk elin çocuğu değil kendi çocuğu bunu unutmayalım lütfen. Eski eşinin olduğu kadar kadının da çocuğa karşı sorumluluğu var ve zaten kadın çalışıyor geliri de var yani. Evli olmaya devam etselerdi harcamaları ortak yapmayacaklarmıydı. Adamdan boşanınca çocuğun masrafının hepsini niye baba karşılamak zorunda. Adam atıyorum 500 lira nafaka veriyorsa kadın da 500 lira harcaması lazım çocuğa. Elin çocuğu değil ki bu kadının kendi evladı.Adam herhalde borc aciklamasina bakmistir
nafaka kadinin neyine yetmiyor demissin ya
İnkar edince dedim yanlis kisiyi mi alintiladim
Herhalde unuttun yazdigin cumleyi ben de sana 600lira vereyim benim cocuga da bak dedim, normal bir teklifti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?