- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
zamanında kendin gibi bekar adamların suyu mu çıktı?
evlilik yapmadan önce az ölçüp biçin.
ölçüp biçiyorlar zaten
ölçüyorlar biçiyorlar, nasıl olsa hallederim diyorlar ve maalesef çoğu da hallediyor...
Dayanamıyorum böyle konulara anılarım depreşiyor üzmek değil niyetim ama olan çocuklara oluyor bunu anlatamıyoruz.yorumunu çok beğendim
ama öyle üzüldüm ki beğen butonuna basamadım
Dayanamıyorum böyle konulara anılarım depreşiyor üzmek değil niyetim ama olan çocuklara oluyor bunu anlatamıyoruz.
Cocuk bakim gerektiren cagdaysa 1000 lira ancak bakicisina yeter.500tl tüm masrafa yetmez diyorsunuzda bosanınca cocugun tüm masrafı niye babaya ait oluyor onu anlamadım ben.500tl baba veriyorsa 400-500de anne ayırsın madem ikisinin cocugu degil mi .? Aylık 1.000tl bir cocuga yetmiyor mu ? 3 cocugu olanlar her ay 3.000 sadece cocuklara mı harcıyor ? Adam iki ev geçindirmek zorunda mı cocuklu bosandi diye. Yarin konu sahibi ile cocukları olsa ne olacak ? Birazda boyle bakmak gerek.
Kadın evde oturup çocuga bakacak diye bütün ihtiyaçların adama yüklenmesi doğru bisey mi ? Adam kendine hayat kuramicak mi boşanmis evde oturan eşine bakmak için ? Çalisiyorsada cocugu birakabilir gunduz anne veya babasina ha bakacak adam yok diye adam hem bakici parasi hem butun ihtiyaclarini almak zorunda değil. Belli bir kismını karsilar.Gerisini kadin maasindan halletsin.bu adam kac para aliyor ? Konu sahibinden olan cocuklarini, evini, esini kendini birakip butun parayi eskiye mi yigacaktı.Cocuk bakim gerektiren cagdaysa 1000 lira ancak bakicisina yeter.
Diger ihtiyaclar ne olacak peki?
Cocuga oturup kendi bakacaksa nasil gecinecekler? Kadinin calismasi lazim.
Kadinin babasi hem kizina hem torununa baksin diye mi dusunuyorsunuz yoksa?
Aksi takdirde soylediginiz havada kaliyor.
cocugun manevi sorumlulugu kadinda maddi sorumlulukta adamda hem kadin cocuga bakacak hemde maddi ihtiyacinimi karsilacayacak oldu. Mesele bakici tutmak deyil o cocuga yazik degilmi annesiyle oturmak istiyo annesinin bakmasini istiyo i cocuk niye elin bakicisina birakilsin bakici bakinca cocugun butun bakimi bitiyomu yani yani cocuk yetistirmek yaninda oturup oyun oynayip yemek yedirmekten mi ibaret. Adamda evlenmesin yeni dogunca vah yavrum senin icin ölürum dunyada cocugumdan kiymetlisi yok derler cocuk azcik buyuyunce ee bende hayatimi yasamayimmi moduna girerler niye benim cocuguma elalem baksin eski kocam evlenecek diye o cocugun butun masraflarini karsilamak zorunda kadinda oturup cocuguna bakacak ayrildi diye cocugu yari yariya mi paylassinlar bu esitlik oluyo. Sizin denkleminize gore o zaman evliyken siz cocuk dogurun cocugun yari masrafini siz karsilayin yari masrafini esiniz karsilasin o zaman. Evliyken boyle bisey yapilmiyor demi butun masraflari kocaniz karsiliyo. Ayrilinca neden yok efendi kadinda 500 lira ayirsinmis ne kadar adaletli bravoooKadın evde oturup çocuga bakacak diye bütün ihtiyaçların adama yüklenmesi doğru bisey mi ? Adam kendine hayat kuramicak mi boşanmis evde oturan eşine bakmak için ? Çalisiyorsada cocugu birakabilir gunduz anne veya babasina ha bakacak adam yok diye adam hem bakici parasi hem butun ihtiyaclarini almak zorunda değil. Belli bir kismını karsilar.Gerisini kadin maasindan halletsin.bu adam kac para aliyor ? Konu sahibinden olan cocuklarini, evini, esini kendini birakip butun parayi eskiye mi yigacaktı.
8.000 tl kredi karti borcunu kadina verip evde konu sahibi azcik fazla harcayinca kizmasi normal mi ????? Bence değil.Cocugu bahane edip surekli para kopartiyor bence 8 bin kredi kartiyla ne almis o ay. Surekli eski kadin yonunden bakiyorsunuz olaya. Konu sahibi kuafore bile gitmeyip evde sac boyuyorum, dogru duzgun birsey alamiyorum diyor kendisininde 2 cocugu var ustelik eski esten olan cocuk cocukta konu sahibininkiler cocuk degil mi ???? Biraz mantik.cocugun manevi sorumlulugu kadinda maddi sorumlulukta adamda hem kadin cocuga bakacak hemde maddi ihtiyacinimi karsilacayacak oldu. Mesele bakici tutmak deyil o cocuga yazik degilmi annesiyle oturmak istiyo annesinin bakmasini istiyo i cocuk niye elin bakicisina birakilsin bakici bakinca cocugun butun bakimi bitiyomu yani yani cocuk yetistirmek yaninda oturup oyun oynayip yemek yedirmekten mi ibaret. Adamda evlenmesin yeni dogunca vah yavrum senin icin ölürum dunyada cocugumdan kiymetlisi yok derler cocuk azcik buyuyunce ee bende hayatimi yasamayimmi moduna girerler niye benim cocuguma elalem baksin eski kocam evlenecek diye o cocugun butun masraflarini karsilamak zorunda kadinda oturup cocuguna bakacak ayrildi diye cocugu yari yariya mi paylassinlar bu esitlik oluyo. Sizin denkleminize gore o zaman evliyken siz cocuk dogurun cocugun yari masrafini siz karsilayin yari masrafini esiniz karsilasin o zaman. Evliyken boyle bisey yapilmiyor demi butun masraflari kocaniz karsiliyo. Ayrilinca neden yok efendi kadinda 500 lira ayirsinmis ne kadar adaletli bravooo
Evet o k8smi bende gereksiz ve eski esin simarikligi ve insafligi olarak goruyorum zaten ben sadece adamin cocugun butun masraflarini karsilamasindan ve cocugada kadin baktigi icin onu ve yeni esini magdur etmiycek bi rakam odemesinin zorunlu oldugu taraftariyim yani eski ese ve cocuga para odenmeli ama esk8 es burda isin tadini kacirmis tabiki bu yaptigi vicdansizlik ve kul hakki diger iki cocugun ve adamin yeni esininde hakkini yemis oluyor. Iki tarafinda birbirin8 magdur etmeden yasamasi lazim8.000 tl kredi karti borcunu kadina verip evde konu sahibi azcik fazla harcayinca kizmasi normal mi ????? Bence değil.Cocugu bahane edip surekli para kopartiyor bence 8 bin kredi kartiyla ne almis o ay. Surekli eski kadin yonunden bakiyorsunuz olaya. Konu sahibi kuafore bile gitmeyip evde sac boyuyorum, dogru duzgun birsey alamiyorum diyor kendisininde 2 cocugu var ustelik eski esten olan cocuk cocukta konu sahibininkiler cocuk degil mi ???? Biraz mantik.
Bende bunu soyluyorum zaten para vermesin bir kurus bile demedim ama butun masraflari adama yıkmak evdeki eşi ve diger cocuklari magdur ediyor.bakamicaksa yapmasaydi veya konu sahibi cocuklu adamla evlenmeseydi evet ama olmuş ve sonuç olarak bitarafa bol keseden yedirip evdekini kismakta adil değil bence.Bu yuzden cocugun masrafina yetmez diyenlete kizdim. O cocuksa evdede 2 cocuk var sonucta onlar napcakEvet o k8smi bende gereksiz ve eski esin simarikligi ve insafligi olarak goruyorum zaten ben sadece adamin cocugun butun masraflarini karsilamasindan ve cocugada kadin baktigi icin onu ve yeni esini magdur etmiycek bi rakam odemesinin zorunlu oldugu taraftariyim yani eski ese ve cocuga para odenmeli ama esk8 es burda isin tadini kacirmis tabiki bu yaptigi vicdansizlik ve kul hakki diger iki cocugun ve adamin yeni esininde hakkini yemis oluyor. Iki tarafinda birbirin8 magdur etmeden yasamasi lazim
Canim çalışan bayan ve çok şeytan çocuğuju kullanoyor Sonuna kadar Onursuz biri demek ki
Tek başına bende bakıyorum ne oluyor acaba eşim gece geliyor çocuklarla ilgili hiçbir sorumluluğu yok hasta olurlar ben ...
izin alırım giysi alınacak ben alırım.... kendi masrafı canım adım gibi biliyorum
Bende bunu soyluyorum zaten para vermesin bir kurus bile demedim ama butun masraflari adama yıkmak evdeki eşi ve diger cocuklari magdur ediyor.bakamicaksa yapmasaydi veya konu sahibi cocuklu adamla evlenmeseydi evet ama olmuş ve sonuç olarak bitarafa bol keseden yedirip evdekini kismakta adil değil bence.Bu yuzden cocugun masrafina yetmez diyenlete kizdim. O cocuksa evdede 2 cocuk var sonucta onlar napcak
Ödeyecek tabii ki.. Benim annem babam da ayrı, bekarken babamda kaldığım halde babam kredi çekip vermişti anneme. Halen gurur duyuyorum babamla.Merhaba hanımlar ne yapacağımı bilemiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim eşim eski karısı nın kredi kartı borcu nu ödedi ne yapayım o kadar sinirliyim ki yanlış bir şey yapmak istemiyorum bıktım artık ya çocuğu bahane edip edip adamdan para istiyor bizimki de gönderiyor . Nafaka sını zaten veriyor üstüne çok sıkıştı m deyip birde para istiyor nasıl Onursuz kadınlar var aklım almıyor ya
Bu kadar yazdığımdam sen bunu anlıyorsun ne diyeyim sana başına gelsinde bil
zamanında kendin gibi bekar adamların suyu mu çıktı?
evlilik yapmadan önce az ölçüp biçin.
Bu bağlamda düşünürsek kadınlar olarak aldığımız mesleki eğitim, kişisel gelişim çabaları hepsi boş...
Bir çocuk doğurmak her kapıyı açıyor. Bu kadını da hazırcılığa dolayısı ile tembelliğe itmez mi?
Mahkemelerin öngördüğü nafakalar kuş kadar ; elbette bir baba çocuğu için çok daha fazla harcamalı ama eski eşe değil.
Herşeyi geçtim ben eski eş olsam çocuğum için alırım ama boşandığım Adamın lokmasını istemem kursağımda çalışan bir kadın olarak.
Bir de bu Adamın çalışan baska bir kadınla artık evli olduğunu düşünün beraber çalışıp kazandıkları parada benim Nasıl Hakkım olur?
Çocuğunun Hakkını alıp çekilmeli kenara onurlu bir kadın.
Sadece nafaka ile yetinsin yazmafım zaten çocuğuna ekstra yapsın ben kadın için göndermedine kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?