Kocasının kiskancligi,guvensizliginden evliligi bitme durumunda olanlar

yaliyali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
4
0
1
45
Arkadaşlar, cok sevip evlenmis olan ama kocasinin kıskançlık ve gereksiz guvensizligi yuzunden hayati zehir olanlar..gelin birlikte dertlesrlim.

Valla benim değil ama izleyip gördüğüm ablamın hayatı bu yüzden zehir oldu kafasını camdan çıkarması yasaktı açlıktan ölse bile bakkala gitmesi yasaktı hatta şiddet,aldatma,hakaret ne ararsan vardı ama gel gelelim benim aklı eksik ablam bırakmadı bide üstüne 3 çocuk yaptı bu Ada'mdan dediğim gibi allah akıl versin bu gibi kadınlara

Valla benim değil ama izleyip gördüğüm ablamın hayatı bu yüzden zehir oldu kafasını camdan çıkarması yasaktı açlıktan ölse bile bakkala gitmesi yasaktı hatta şiddet,aldatma,hakaret ne ararsan vardı ama gel gelelim benim aklı eksik ablam bırakmadı bide üstüne 3 çocuk yaptı bu Ada'mdan dediğim gibi allah akıl versin bu gibi kadınlara
Zor bir durumu allah kolayliklar versin bugün bir yazi okudum, siddetli kiskancliga sahip insanlar genelde cocukluklarinda aileleriyle ilgili ozguven ve sevgi eksikligi yasarlarmis.simdi benim düşündüğüm acaba boyle bir erkeğe yardim mi etmeliyiz? Yani bu durumu atlatmasi icin.mesela ben o durumdayim.yillarca emek harcadik birbirimize, bir araya gelmek ivin cok zorluklar aştık. Ama benim esim bana guvenmiyor.baskalarina daha cok ilgi gosterirmisim.bu saplantidan kurtulamiyor.isin kotu tarafi bunu bir sorun olarak görmüyor. O kadar hakli olduguna emin ki..

Allah sabır ve kolaylık versin böyle durumda olan kişilere :( cok zor durum evet. Eşimin dayı kızı boyle durumda ayrıldı. Kızın eski anılarını takmıştı, sanki kendisinin eski anıları yokmuş gibi.. Yazın ortasinda kiza o örulmuş yeleklerden giydirdi.. Kızda okadar cok seviyorduki kıskanmasin diye her dedini yapiyordu ama olmadı. Kızı piskolaga kadar soktu. Böyle kişiler bir şeye takılınca demeki beynindeki şarteleri atıyor ve aynı konuda kalıyorlar. Ne kadarda konusan dil döksen aynı. Piskoloji de boyle kisilere kıskanclik degilde baska bir degim yokmu dur ki. Kıskanclik degil bu, cok farkli bir ruh alemindeler sanki.

Su anda tamda bu konu sebebiyetiyle bosanma asamasindayim acayip kiskanc ilerleyen zamanlarda kiskanclik takinti haline geldi markettekiler benim onumden geciyomus diye market yasaklandi firindakiler bana bakmis diye firin yasaklandi kuafore gitmem yasak arkadaslrla gorusemem hatta kardesimle bile arama mesafe koymaliyim artik evli bi kadinmisim 3 yasindaki yegenimi sevemem artik evliyim mesela kendi rizasiyla yegenimin torenine gittim ve yuksek sesten dolayi cocuklaarin sesinden dolayi teli duymadigimdan onu aldatiyomusum arkasindan isler ceviriyomusum oldu daha neler neler sonuc bosaniyorum

off bu erkekler neden böyle anlamıyorum ya benimkide herşeye alınıyor bozuluyor bende saf gibi aşkım hayatım deyip alttan alıyorum yok yine surat beş karış artık nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum anneside sürekli bizden ilgi bekliyor benim sanki kendi annem yok birde kalkmış anası torun bekliyor yok daha neler ben daha kocama zaman ayıramadımki sanki ben çocuk doğurmak için evlendim hayret bişey herkes kendini düşünüyor anneliğe hazır değilimki ben hiçbişey anlamadım bu evlilikten sevgiliyken daha çok görüşüyorduk daha 3 ay oldu evleneli bazen benim için ölüyor bensiz yaşayamıyor iyiki senle evlenmişim diyor ama bazende değişiyor hemen anlamadım gitti ve ben herşeye rağmen sevmekten asla vazgeçmedim artık ne olacak durumumuz Allah bilir evlenmeden ve boşanmadan önce iyi düşünün arkadaşlar:KK14::KK14:

Back
X