Kocasının tombiş karısı

sidelya

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
6.268
26.773
1.073
Merhaba arkadaşlar.
Kilo konusunda çok takıntılıyım. Doğumdan önce 59 kiloydum. Toplamda 26 kilo kadar aldım hamileliğimde. Fakat dikkat ederek diyet yaparak vs. 61 kiloya kadar düştüm. Boyum 1,68 bu arada.
Gelelim asıl mevzuya eşim beni bu halimle sevdiğini söylüyor. Fakat beni severken tombişim , şişik , göbekli tarzında laflar kullanıyor. Üstelik bundan rahatsız olduğumu söylememe rağmen. Suratımı astığımda ise 'rahatsız oluyosan zayıfla o zaman' diyor. Diyet yaptığımda 'bırak şu diyeti ben seni böyle de seviyorum' diyor. Bazen de ' zayıfla bakalım bir de öyle görelim' diyor. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık. Nasıl olmamı istiyor beni nasıl beğeniyor anlamıyorum. Siz benim yerimde olsanız napardınız? Ya da ne önerirsiniz bana?

E Can'ım boyuna göre kilolu degilsinki zayıfsın beyine kilolu diyor bu Ada'm senin.Gayet normal onun rahatsız olacağı şeyleri söyle o zaman anlar halinden böyle laflar deme desende anlamaz.Sende onunla o şekil konuş senden duymamak için o da söylemez.

Kendiniz icin kilo verin fazlaliginiz oldugunu dusunuyorsaniz esiniz kendine dikkat edeb bir adamsa sizinde etmeniz gerekiyor ama hem boyle seviyorum hem zayifla bide oyle gorelim demesi celiskili siz diyet yaparken mutsuz oluyorsaniz belki oyuzden boyle seviyorum seni diyordur bilemedim

1.68 boy ve 61 kiloya göbek nasıl çıkar, eşiniz nasıl tombiş diye sever ki. Benim boyum da 1.68 57 kiloyum dört kilo alsam bile o göbek çıkmaz yani ya da ben de mi şişkoyum
Bazen özgüvenli olmak iyidir eşiniz öyle söylediği zaman "yoo gayet de iyiyim manken gibiyim maşallah" gibi laflar söyleyip önüne geçin laflarının. Çünkü abartacak absürt bir durum yok sizde ya da ben çok icsellestirdim:)

Boyum 160
55 kiloyum
Bnm eşim de tontiri diye seviyor beni:)))
Ben de sinir oluyorum ama böyle seviyor işte ne yapalım
Bence şişko görmüyor sizi üZülmeyın

Kendimi nasil begeniyorsam oyle olurdum, mesela esim de benim kilomdan pek memnun degil ama onemli olan once benim kendimi begenmem, mutlu olmam diyorum ve kendimi istediğim kiloda tutmaya calisiyorum.
Ben mutlu olmadan ailemi mutlu edemem ki.

Kilonda bir şey yok ama doğumdan sonra sizde beğenmediği bir yer var .
Şakayla karıştırıp doğru düzgün söyleyemiyor da.
Eğer beğenmediğin bir yapın varsa yap o diyeti,bırak demesine aldırma

Eşimin benı begenıp begenmemesı acıkcası benım umurumda olur. Ama sizin esınızın ne dedıgı bellı degıl, lafları baya dolandırıyor. Göbek fılan varsa ondan kurtulmanızı tavsıye ederım sadece. Evet kilonuz boyunuza göre cok fazla degıl ama misal veriyorum 160 boyunda 50 kilo olan iki insan düşünelim. Bu iki insanın görünüşü birbirleriyle aynı olmaz. Biri belki daha zayıf durur, dıgeri oldugundan kilolu durur. Sizi görmedıgımız için normalsın veya degılsın demek atıp tutmak oluyor. Aynanın karsısına gecın ve karar verın.

Kafasına tavayı vur .
Zayıflayıp zayıflamayacağını eşine bırakırsan böyle olur tabii .
Adam işine geldiği gibi davranıyor . Bence aynı boydayız ve bu kilo çok yakışıyor .

Bunda alamayacak ne var tabi ki de zayıf seviyor. Hayır şişik lafını duyduktan sonra kocam beni böyle de seviyor nasıl diyebiliyorsunuz anlamadım.

Boyumiz ayni benim kilom 62 63.
3. Dofumumu 7 ay once yaptim. Hamilelik dogum vs.kolay isler degil. Esinizin baska bir derdi mi var acaba

Anladigim kadariyla kilo probleminiz yok.
Belki spor yaparak kendinizi daha dinc ve daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Belli ki vycudunuzun sekilleneymeye ihtiyaci var.
Esinizin dediklerini takmayin.
Kendiniz icin yapın bunu.

Ben de öyleyim bacaklarım kalın eşim bacaklarımla dalga geçer iyi manada şakalaşır yani ama ne yapayım diyet yapamıyorum ..

Benim boyumdasın 64 kiloyum. 61ken de balık etliydim yani bence tombiş değilsin ama toplusundur.
Ayrıca kocam beni böyle mi beğenir şöyle mi kafasından çık yani ne saçma.
O adonisli baklavalı mı?
Sen kilonu dert ettikçe batacak adama aklında yer edinecek iyice.

Esiniz kivanc tatlitug degilse halt etmis,kendine baksin o. Sizde ona koca göbek,bay göbek,dombilibu veya dombey diyebilirsiniz. Benim favorim dombey,bana çok komik geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…