Kocasının tombiş karısı

Zayif olmama ragmen esim benle gobekli diye dalga geciyor sonrada kilo al diyor bu erkeklerde ki ironiyi cozemicez kizlar hicbir zaman onun icin bosver kendini nasil mutlu hissediyorsan seviyorsan oyle olmalisin

ben açık açık yazayım ne istiyorlar.

kocaman memeler ipince bel kocaman bir popo ince bacak istiyorlar. zayıfla dediği yer göbek, selülitler, kalın bacaklar, kilo al dediği yer memeler popo vs.

evet işte bu kadar şekilci erkek kafası. artık topunun beynini biliyorum.

bende 30 kilo aldım hamıleyken. bişi yiyecegım zaman eşim hemen karsıma dikilip, kapıya yanaşıp '' yakında kapıları yemeye baslarsın, ben burada fazla bekleme yapmayayım benı de yersın, '' daha neler neler dedi. tek yaptıgım kahkalarla gulmek oldu. yapı meselesı demek ki
ben tınlamadım hatta hosuma gıdıyordu oyle maymunluk yapması

168 boya 61 kilo !harikasınız ve siz bunu dert ediyorsunuz. Belli ki eşiniz sizin bam telinizi bulmuş ve oradan vuruyor da siz neden bu oyuna geliyorsunuz.hiç aldırış etmeyin , bir süre sonra zaten o kelimeleri unutur.haa çok mu sinir oldunuz o zaman aynısını ona yapın.ayıcığım diye seslenin veya onu ne sinir edecekse öyle.sonra bakın bakalım anlıyormu anlamıyormu hatasını

Başkası olma kendin ol . Öyle çok daha güzelsin
Siz kendinizi nasıl begeniyorsaniz öyle . ..eğer sağlık ile ilgili bir problem yoksa boyunuz ile kilonuz çok abes değil bence ama belki spor gerekiyordur.
Duygularını güncelle son zamanlarda kilo mu aldın sen de

eee işte süper, o şişlik tahıl yediğinden oluyo, ekmeği, bulgur pilavıydı hamur işiydi bırakırsan o şişkinlikte olmak, çözüm kolay aslında o yüzden süper dedim

tombul kuş arabaya uç . evde kalmış yalnız olmaktan iyidir yanlızlığın diyeti yok,lanetnelilmiş gibi hissetmek çok kötü yanlızlığın en dibini kmiseye tavsiye etmiyorum..

Canım eşinin burcu terazi mi eğer öyleyse benim eşimde aynı çok dengesiz bu gün zayifla der yarın sen niye diyet yapıyosun der bi gün yerim çok yedim olur bi gün yemem niye yemiyorum olur bende arada kalıyordum ama artik sadece canım ne isterse onu yapıyorum yeter ya ben ona uyduracagima o bana uydursun

Boyunuza göre kilonuz gayet normal. Benim boyum 175 kilom 57 buna rağmen sevgilim göbüşlü diye sever beni bazen Öyle sevmeyi seviyordur belki kocanız da. Ama "kilo ver o zaman" demesi gerçekten hoş değil. Hoşunuza gitmiyorsa oturun konuşun bir daha öyle sevmesin başka türlü sevsin

Oldu valla ben de ona diyeyim o zaman şu göbeği alalım oralara biraz baklava adonis koyalım, ama geniş omuzları kaybetmeyelim. Tabi güçlü kollar da olmalı. O popoyu da alalım ordan. Hıh oldu mu üçgen. Yap da tekrar bakalım.
Ohhh valla rahatladım.

hayır eşim aslan. Belki yükseleni terazidir çünkü sizin eşinize çok benziyo

hayır eşim aslan. Belki yükseleni terazidir çünkü sizin eşinize çok benziyo
Olabilir canım çünkü terazi erkeği gerçekten anlaşılması zor varlıklar ya kavga ediyoruz benimle konuşma diyo 1 saat geçiyor benimle niye konuşmuyorsun diyor tam cinnetlik bir kocam.var benim Allah sabır versin canım işimiz çok zor

Ooo gerçekten Allah kolaylık versin. Benim eşim de öyle. Ben diğer konularda güler geçerim fakat bu konuda geçemiyorum.

Bende karşılık olarak fiziksel bir kusur bulur şirinleştirerek öyle severdim,oy benim kassız aşkısım falan tribe girerdi

Yok benim esimde allahtan o durum silikon yaptirmak istedigimde izin vermedi ben ona gobekli dedigim icin oyle diyor cunku kilo aldirdim ona sizde oyle yapin kizlar

e$ine bi çift gozluk al hayrina
o boyla o kiloya gobek nasil olucak

kafana gore takil sen kendine bak de gul geç :)

1.67 boyunda yim evlendigimde 65 kiloydum hamile kaldimda 68 ve hamilelikte 20 kilo aldim dogumdan sonra 82 kiloda kaldım herkes beni gorunce şok oldu kilolu olmamda ama zatiflayacam deyince esim sen zaten zayifsin kilolu degilsin diyodu ve suan 75 kilodayim bu kilda bile boyuma göre sisko olduğumu düşünmüyorum siz nasil benden bir santim uzun olup 61 kilo ile timbis oluyosunuz ki cok ozguvensizsiniz 61 kilo da kilo mu simdi bu boya göre sende !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…