- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
adonisli
Merhaba arkadaşlar.
Kilo konusunda çok takıntılıyım. Doğumdan önce 59 kiloydum. Toplamda 26 kilo kadar aldım hamileliğimde. Fakat dikkat ederek diyet yaparak vs. 61 kiloya kadar düştüm. Boyum 1,68 bu arada.
Gelelim asıl mevzuya eşim beni bu halimle sevdiğini söylüyor. Fakat beni severken tombişim , şişik , göbekli tarzında laflar kullanıyor. Üstelik bundan rahatsız olduğumu söylememe rağmen. Suratımı astığımda ise 'rahatsız oluyosan zayıfla o zaman' diyor. Diyet yaptığımda 'bırak şu diyeti ben seni böyle de seviyorum' diyor. Bazen de ' zayıfla bakalım bir de öyle görelim' diyor. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık. Nasıl olmamı istiyor beni nasıl beğeniyor anlamıyorum. Siz benim yerimde olsanız napardınız? Ya da ne önerirsiniz bana?
ne gibi mesela?Boyumiz ayni benim kilom 62 63.
3. Dofumumu 7 ay once yaptim. Hamilelik dogum vs.kolay isler degil. Esinizin baska bir derdi mi var acaba
Konu vurmaksa irtibat no 5553444
Şuraya çok pis takıldım
Konu sahibi kastan vuramasan da adonisten rahat vurabilirsin bence .
bunlar çok hoşmuş yaEsiniz kivanc tatlitug degilse halt etmis,kendine baksin o. Sizde ona koca göbek,bay göbek,dombilibu veya dombey diyebilirsiniz. Benim favorim dombey,bana çok komik geliyor
Bence onu gayet ciddi olarak sinir edebilirsiniz. Popisne bir şaplak atıp maşallah askim benden seksi diyebilirsiniz. Ben erkek olsam çok bozulurdum bunabunlar çok hoşmuş yadalga geçmeye ben de geçerim. Belki de o da ondan öyle şeyler söylüyor. Ama o hiç dalga geçer gibi söylemiyo.
tabii canım:)Chess hanım, ölçüm linkini alabilir miyim rica etsem?
88 kilo - 175 boy oranına bakacağım
(Son tartıdan sonra 2 kilo daha almışım :/)
Esasında ben de 3-4 kilo verip eskisinden zayıf olmak istiyorum hem onu susturmak için hem de kendi mutluluğum için. Ama böyle kararlılıkla başladığımda ' annen kafayı bozdu kilo vermekle' diyor. Deli bunlar yaZayif olmama ragmen esim benle gobekli diye dalga geciyor sonrada kilo al diyor bu erkeklerde ki ironiyi cozemicez kizlar hicbir zaman onun icin bosver kendini nasil mutlu hissediyorsan seviyorsan oyle olmalisin
tabiki oğlumuza diyor bunuEsasında ben de 3-4 kilo verip eskisinden zayıf olmak istiyorum hem onu susturmak için hem de kendi mutluluğum için. Ama böyle kararlılıkla başladığımda ' annen kafayı bozdu kilo vermekle' diyor. Deli bunlar ya
Esasında ben de 3-4 kilo verip eskisinden zayıf olmak istiyorum hem onu susturmak için hem de kendi mutluluğum için. Ama böyle kararlılıkla başladığımda ' annen kafayı bozdu kilo vermekle' diyor. Deli bunlar ya
Aslında göbeğim de yok. Sadece akşamları şişlik olur ya. Yemekten sonra ya da su içtikten sonra. O an bi çıkıntı görse affetmiyo yani hemen söylüyor.bence kilon gayet normal, asıl tehlike bunu kafaya takman, çünkü kafaya takıp rejim yapıp bırakırsan yapıp bırakırsan kilo almaya başlarsın, işler hepten kötüleşir, tempolu uzun yürüyüşler en iyisi göbek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?