Kocasının tombiş karısı

eşine gözlük almasını söyle

Esiniz kivanc tatlitug degilse halt etmis,kendine baksin o. Sizde ona koca göbek,bay göbek,dombilibu veya dombey diyebilirsiniz. Benim favorim dombey,bana çok komik geliyor
bunlar çok hoşmuş ya dalga geçmeye ben de geçerim. Belki de o da ondan öyle şeyler söylüyor. Ama o hiç dalga geçer gibi söylemiyo.

Bizim bi tanıdık vardı kadın 3çocuktan sonra diş teli takmıştı kocası istediği için. Sonra 4e tamamladı çocukları, fiziği gayet güzel olmasına rağmen rejim yapıyodu. Sürekli olmasada topuklularla geziyodu falan...

bunlar çok hoşmuş ya dalga geçmeye ben de geçerim. Belki de o da ondan öyle şeyler söylüyor. Ama o hiç dalga geçer gibi söylemiyo.
Bence onu gayet ciddi olarak sinir edebilirsiniz. Popisne bir şaplak atıp maşallah askim benden seksi diyebilirsiniz. Ben erkek olsam çok bozulurdum buna

Siz nasıl istiyorsanız öyle olun. Eşin beğenisi bence de önemlidir ama önce eş ne istediğine karar vermeli. Şu durumda çok mesele değil.

şişman değilsiniz muhtemelen ama fazla kilonuz, bölgesel yağlanmanız vardır kilo ve boy oranınıza göre.

Zayif olmama ragmen esim benle gobekli diye dalga geciyor sonrada kilo al diyor bu erkeklerde ki ironiyi cozemicez kizlar hicbir zaman onun icin bosver kendini nasil mutlu hissediyorsan seviyorsan oyle olmalisin

Zayif olmama ragmen esim benle gobekli diye dalga geciyor sonrada kilo al diyor bu erkeklerde ki ironiyi cozemicez kizlar hicbir zaman onun icin bosver kendini nasil mutlu hissediyorsan seviyorsan oyle olmalisin
Esasında ben de 3-4 kilo verip eskisinden zayıf olmak istiyorum hem onu susturmak için hem de kendi mutluluğum için. Ama böyle kararlılıkla başladığımda ' annen kafayı bozdu kilo vermekle' diyor. Deli bunlar ya

Esasında ben de 3-4 kilo verip eskisinden zayıf olmak istiyorum hem onu susturmak için hem de kendi mutluluğum için. Ama böyle kararlılıkla başladığımda ' annen kafayı bozdu kilo vermekle' diyor. Deli bunlar ya
tabiki oğlumuza diyor bunu

Benim de boyum 1.67 kilom su an 52 bu sigarayi birakip 5 kilo almis halim.
Esime gore ideal kilom 60, 60 in altina inince zayif oluyormusum, zayıf olmak da kilolu olmak kadar kotu biseymis...
Ama ben simdi tutup da onun begenisi icin 8 kilo alamam, cunku o kiloda ben kendimi begenmiyorum, mutsuz oluyorum ve bu her sekilde iliskimize yansiyor.
O yuzden esim de arada soylenmekle birlikte kilo al gibi bir yonlendirmede bulunmuyor.
O yüzden yine soyluyorum, eger diyet yapmak istiyorsaniz yapın, kilo vermek istemiyorsaniz boyle kalin, anoreksik duzeyde zayif ya da kilolu olmadiginiz surece de mutlu hissettiginiz kilo ideal kilonuzdur.

İyi de benimde boyum 1.68 61kilo gayet normal olduğun bir kiloydu. Siz nasıl kilolu oluyorsunuz ki

bence kilon gayet normal, asıl tehlike bunu kafaya takman, çünkü kafaya takıp rejim yapıp bırakırsan yapıp bırakırsan kilo almaya başlarsın, işler hepten kötüleşir, tempolu uzun yürüyüşler en iyisi göbek için

Senin nasıl mutlu olduğundur aslolan burda. Çünkü senin kendinle mutlu olup olmaman tüm hayatına yansıyacaktır. Bundan ötürü, kararı verecek olan sensin. Ancak verip verip alırsan, önünü alamayacağın halde kilo almaya başlarsın bozup başladığın diyetlerden ötürü. Onun için sağlıklı karar vermen gerekir.

Eklemeden geçmeyeyim. Şahsen kilolu değilsiniz, o yüzden sıkmayın canınızı

Aslında göbeğim de yok. Sadece akşamları şişlik olur ya. Yemekten sonra ya da su içtikten sonra. O an bi çıkıntı görse affetmiyo yani hemen söylüyor.
Ben hep taktım kafaya bekarken 59 kiloyken her zaman kilolu olduğumu düşünüyordum. Nasıl bırakırım bu takıntıyı? Bıraksam iyi mi olur kötü mü? Çünkü çok iştahlıyım.Fena yiyiciyim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…