- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Haklısınız bu kilo konusunda hep özgüvensizdim. Hâlâ da öyle.1.67 boyunda yim evlendigimde 65 kiloydum hamile kaldimda 68 ve hamilelikte 20 kilo aldim dogumdan sonra 82 kiloda kaldım herkes beni gorunce şok oldu kilolu olmamda ama zatiflayacam deyince esim sen zaten zayifsin kilolu degilsin diyodu ve suan 75 kilodayim bu kilda bile boyuma göre sisko olduğumu düşünmüyorum siz nasil benden bir santim uzun olup 61 kilo ile timbis oluyosunuz ki cok ozguvensizsiniz 61 kilo da kilo mu simdi bu boya göre sende !
boyuna göre kilon çok fazla değil ama söylemeden diyet yapabilirsinMerhaba arkadaşlar.
Kilo konusunda çok takıntılıyım. Doğumdan önce 59 kiloydum. Toplamda 26 kilo kadar aldım hamileliğimde. Fakat dikkat ederek diyet yaparak vs. 61 kiloya kadar düştüm. Boyum 1,68 bu arada.
Gelelim asıl mevzuya eşim beni bu halimle sevdiğini söylüyor. Fakat beni severken tombişim , şişik , göbekli tarzında laflar kullanıyor. Üstelik bundan rahatsız olduğumu söylememe rağmen. Suratımı astığımda ise 'rahatsız oluyosan zayıfla o zaman' diyor. Diyet yaptığımda 'bırak şu diyeti ben seni böyle de seviyorum' diyor. Bazen de ' zayıfla bakalım bir de öyle görelim' diyor. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık. Nasıl olmamı istiyor beni nasıl beğeniyor anlamıyorum. Siz benim yerimde olsanız napardınız? Ya da ne önerirsiniz bana?
1.68 boy ve 61 kiloya göbek nasıl çıkar, eşiniz nasıl tombiş diye sever ki. Benim boyum da 1.68 57 kiloyum dört kilo alsam bile o göbek çıkmaz yani ya da ben de mi şişkoyum
Bazen özgüvenli olmak iyidir eşiniz öyle söylediği zaman "yoo gayet de iyiyim manken gibiyim maşallah" gibi laflar söyleyip önüne geçin laflarının. Çünkü abartacak absürt bir durum yok sizde ya da ben çok icsellestirdim:)
Merhaba arkadaşlar.
Kilo konusunda çok takıntılıyım. Doğumdan önce 59 kiloydum. Toplamda 26 kilo kadar aldım hamileliğimde. Fakat dikkat ederek diyet yaparak vs. 61 kiloya kadar düştüm. Boyum 1,68 bu arada.
Gelelim asıl mevzuya eşim beni bu halimle sevdiğini söylüyor. Fakat beni severken tombişim , şişik , göbekli tarzında laflar kullanıyor. Üstelik bundan rahatsız olduğumu söylememe rağmen. Suratımı astığımda ise 'rahatsız oluyosan zayıfla o zaman' diyor. Diyet yaptığımda 'bırak şu diyeti ben seni böyle de seviyorum' diyor. Bazen de ' zayıfla bakalım bir de öyle görelim' diyor. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık. Nasıl olmamı istiyor beni nasıl beğeniyor anlamıyorum. Siz benim yerimde olsanız napardınız? Ya da ne önerirsiniz bana?[/QUOTE sen kendini nasıl seveceksen öle yap kocan sen istiosun die agda yapar mı hiç sanmıorum ozaman sen de kendin için ne istiosan onu yap
Bence fazla kilonuz yok ama soyle 4 5 kilo verseniz daha iyi olur . Bence takılıyodur ya çünkü sen onun gözünde çok degerlisin bebeğinin annesisin . Saka yapiyodur ama incedemde llaf sokuyo bunun icin üzülme. Sen kendini nasil begeniiyorsan öyle ol benceMerhaba arkadaşlar.
Gelelim asıl mevzuya eşim beni bu halimle sevdiğini söylüyor. Fakat beni severken tombişim , şişik , göbekli tarzında laflar kullanıyor. Üstelik bundan rahatsız olduğumu söylememe rağmen. Suratımı astığımda ise 'rahatsız oluyosan zayıfla o zaman' diyor. Diyet yaptığımda 'bırak şu diyeti ben seni böyle de seviyorum' diyor. Bazen de ' zayıfla bakalım bir de öyle görelim' diyor. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık. Nasıl olmamı istiyor beni nasıl beğeniyor anlamıyorum. Siz benim yerimde olsanız napardınız? Ya da ne önerirsiniz bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?