Kocasının tombiş karısı

Ben kilolu bi bayanım hep te öyleydim evlenince biraz daha aldım ilaç vs kullandığım için eşimde beni öyle sever ama bana zayıfla demez diyet yap demez hef zaman sevdiğini belli eder şuan diyet yapıyorum ama kendim istediğim için sağlığım için bebek istediğim için eşin istese asıl o zaman inat eder vermez dim biraz takıntılıyım galiba velhasıl kelam hiiiç takma kendini aynda nasıl güzel hissediyorsan öyle kal.

Valla ben de zayifim, zayifligim millete dert oluyor, neler duyuyorum neler. Emin ol bu insanlar seninle dalga gececek bi sey buluyolar. Kiloluysan kilolu olmanla, zayifsan zayif olmanla. Hic sallamayacaksin, canin ne istiyo, kendini kac kiloda iyi hissediyosun, onemli olan o. Baskalarina gore bedenimi sekillendiremem benim bedenim benim kilom

Haklısınız bu kilo konusunda hep özgüvensizdim. Hâlâ da öyle.

Şimdi sen kendin istediğin için zayıflayacaksan bence zayıfla. Ama zayflayınca da laf duyacaksın onu diyeyim. Çok güzel de olsan incecik de olsan erkekler sever psikolojiye sokmayı insanı. İlla bi laf duyarsın. Onun beklentisiyle zayıflama yani.

Ama ben kötü bişey sezmedim. Benimki fit olmasına rağmen "top, topik, toparlak" ağzıma ne gelirse öyle seviyorum. Koca adama top diyorum ay Tatlı buluyordur o kelimeleri ondandır. Bence zayıflasan da demeye devam eder.

Bende 60 kiloyum eşim tosunum diye sever hiçte takmam yapacak bişey yok sen kendini mutlu hissediyorsan ki kilon gayet iyi öyle kal ...

" Bazen de ' zayıfla bakalım bir de öyle görelim' diyor. "

oldu paşam. bu tarz cümle kurana ben sinir olurum.
sizin sorununuz hamilelikte kilo alıp vermeden dolayı henüz sıkılaşmamaktır.

boyuna göre kilon çok fazla değil ama söylemeden diyet yapabilirsin

sidelya Doğum sonrası göbek, göbekte şişlik ve sarkma olmuş olabilir boy kilo oranınız makul görünse bile o bölge hoşuna gitmiyordur ve söyleyemiyor, saçmalıyordur belkide. Bunun yanında kilo olarak baktığımızda kas ve yağ oranı farkı nedeniyle aynı boy ve kiloda iki ayrı kişi farklı vücut yapılarına sahip olacaktır. Kası güçlü, yağı az olan daha zayıf, diğeri daha kilolu ve şiş görünecektir aynı kiloda olmalarına rağmen. Diyettense, kas yapımına uygun dengeli beslenerek belli bölgeleri daha fazla toparlayacak sporlara yönelmeniz iyi olur kanısındayım ve bunu kendiniz içinde istiyorsanız.

ben de 168im. 55 kilo maksimumum uzun zamandır. İdealim 52. 55i geçtim mi 60a doğru bayağı göt göbek birbirine giriyo pantolonlar pırtlıyo. Vücut tipinden sanırım o :)

163 boy ve 65 kiloyum. Esim suan fena değilsin, ama 2-3 Kilo daha versen daha güzel olacak der, ki ben de oyle dusunuyorum. Ona rakamsal olarak kilomu demem, çünkü dersem eminim senin 55 kilo olman gerek, idealin o gibisinden atıp tutacak
(ki kendisinin de fazla kilosu var ama erkekler kendilerine bakmaz, hanımları çekiştirir. Dinime kufreden Müslüman olsa :))

Önemli olan benim kendimi hangi kiloda iyi ve guzel hissettiğim. Spor yapınca kaslar kendini toparliyor mesela olduğum kilodan daha zayıf gosteriyorum. O yüzden rakamlara takilmam. Siz de takilmayin. Hem boya gore gayet ideal bi kilonuz var. Doğumdan sonra göbek kendini toparlayamamis olabilir o da ancak sporla olur..Ben bebeğim 6 aylikken, 4 ay kadar bi spor salonuna gitmiştim. Dogumdan 3 kilo kalmıştı sadece üstümde. Diyetsiz sadece sporla 4 ayda 6 kilo verdim..Özellikle karın bölgesi çalıştırdı antrenor ve sonuç; evlendiğimde daha zayıf olduğum halde öyle sıkı gergin bir karnım yoktu.

Son düzenleme:
Bence fazla kilonuz yok ama soyle 4 5 kilo verseniz daha iyi olur . Bence takılıyodur ya çünkü sen onun gözünde çok degerlisin bebeğinin annesisin . Saka yapiyodur ama incedemde llaf sokuyo bunun icin üzülme. Sen kendini nasil begeniiyorsan öyle ol bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…