Kocasının zaafı varmış :(

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
arkadaslar yenı dogum yaptım cok mutluyum hersey yolunda gıdıyor du takı arkadasımla konusana kadar oda evlı evlerınde bılgısayarı yok bende sızden akıl almak ıcın yazıyorum 2 2yıllık bır evlılıgı var esıyle buyuk bı problemı yok her konuda anlasıyolarlar ama esı sureklı baska kadınlara bakıyormus yanı arkadqasım yanındaykende mesela arabayla gıderken gozu takılıyomus kadınlara ozellıkle mını etek gıyen kadınlara zaten zafı varmıs arkadasıma da soluyomus sadece evde mını etek guzel coraplar gıy dıyomus dısarı ızın vermıyomus arkadasım esının onu sevdıgıne ınanıyor oda cok sevıyor ama bu aptal adam bole yapıyor cıldırıcam artık ben varken bole bakıp hemen gozunu cevırıyor kımbılır ben yokken neler yapıyo dıyo sınır oldum hıcbır sorunları yok bu konu dısında nıye bakıyosun de konus dedım ole dıyıncede bılmıyorum dıyomus yanı bakmaktan gozunu alamıyormus delı olcam ya arkadasımda cok guzel cok hos bı bayan balık etlı ole zayıf dıyemem ama sınır oldum kocasına sımdı bıze gelıceklerdı kabul etmedım manyak adamın yuzunu gormek ıstemıyorum arkadasımı aglattıgı ıcın kızlar sımdı bı akıl verın bana bende arkadasıma vereyım

kadında yapılı vucudu olan adamlara baksın adamada zaafım var ondan desin..olabilirmi boyle birsey ya adam yarın oburgun baska kadınlarla birlikte olmaya zaafım var dese kabullenecekmi

ya nasıl bir iğrençlik bu! nasıl söyleyebiliyor eşine.. varsa çaktırmadan bak.. bari söyleme
başka sorunları yok diyorsun ama bu büyük bir sorun..yani eşinin bu kadar açık olması!

ne ayıp ya kadının gururunu hiçe saymış resmen yazık kadına ama arkadaşın dediği gibi o da tv den açsın baksın erkeklere aa bak ne güzel kas yapmış falan desin lafın arasında yada üçgen vücutlu ve kaslı erkeklere bayılırım falan desin ne bileyim zor bi durum ya

kızlar sormayın arkadasım hıc ıyı degıl yanı nıye bole yapıyo anlamadım bencede ıgrenc bıse bazn ınkar edıyomus bakmadım dıye bazende bılmıyorum dıyıp susuyomus aklım ermıyo acaba sevmıyormukı arkadasımı ?

ya böyle erkekler olmasın yeryüzünde yaaaaaa..evdeki hanımlarınada dışardaki erkekler şöyle iç çeke çeke baksalar naparlar acaba...

bence arkadaşınız vurdumduymaz olmalı...belkide karısının kıskanması bu konuda üstüne düşmesi hoşuna gidiyodur...var böleleride...
çünkü bakıyosun bari çaktırmadan bak ..kim karısının üzüldüğünü bile bile bunu yaparki..en azından dikkat eder..madem davranışlarına özen göstermiyo ozaman söyleyin arkadaşınıza oda vurdumduymaz olsun...hatta gıcıklığına BAK CANIM BU KIZ DAHA GÜZEL SENıN YERıNDE OLSAM BUNA BAKARDIM desin...
ama dalga geçerek tabiiii
guclubacismile

sürekli mine etek ve ayaklara bakıyorsa ayak faşistidir .evde mini etek giy diyor eşine eşinin giymesi yetmiyormu adama dışarda gözü var bence klava:bu büyük bir sorun :çok üzgünüm:benim arkadaşımın eşi böyle olsa ortamında bulunmamak için elimden geleni yaparım

yok artıkkk !!! arkadaşına çok üzüldüm valla,sapık adam... hem suçlu,hem güçlü bi de... bahaneye bak :S

onu bende dedım daha dısarı cıkamamıslar bugun yemege gıtceklermıs dengesız yıne bakarsa bırılerıne bole der ay delı olcam ya sankı kendı cok yakısıklı ay bı gorsenız amacım arkadsımı met etmek degılde dunya guzelı kocasıda sıska cılız koca burunlu bıse asık oldu evlendı ama ben dedım ona evlenme dıye yanına yakısmıyor bırı uzun bırı kısa neyıne guvenıyoda bakıyo para desen yok yakısıklılık desen yok karızma desen yok akıl desen hıc yok kötükedihüso

gözü dışarda
evdeki eş zaten duruyor garanti

aneeem sen de mi buradasın beni attınız dün buraya çıkamadım

sevmediğinden değil gözü aç da ondan canım

"güzele bakmak sevap." "erkek adam bakar,bakmayan erkek değildir" delikafadulden

sevip sevmediği konusunda yorum yapamıcam. ama adamın kişiliksiz, sapık olduğu aşikar. kusura bakmayın:umursamaz:

"güzele bakmak sevap." "erkek adam bakar,bakmayan erkek değildir" delikafadulden

sevip sevmediği konusunda yorum yapamıcam. ama adamın kişiliksiz, sapık olduğu aşikar. kusura bakmayın:umursamaz:

ee canım evlenince de aynı şeyi dicen miiiidelikafadulden

olmaz olsun onun sevgısı sımdı bende bı etek gıysem banadamı bakıcak p...! hep gıyınmeme ozen gosterıyorum ozellıkle onlara gıttıgımızde esımde o aptalla ıyı anlasıyo adamın ne mal oldugunu bılmıyokı bılse ızın de vemıcek gıtmeme ama artık solıcem bende artık arkadasımla dısarda gorusurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…