- Konu Sahibi sokoprenses
arkadaslar yenı dogum yaptım cok mutluyum hersey yolunda gıdıyor du takı arkadasımla konusana kadar oda evlı evlerınde bılgısayarı yok bende sızden akıl almak ıcın yazıyorum 2 2yıllık bır evlılıgı var esıyle buyuk bı problemı yok her konuda anlasıyolarlar ama esı sureklı baska kadınlara bakıyormus yanı arkadqasım yanındaykende mesela arabayla gıderken gozu takılıyomus kadınlara ozellıkle mını etek gıyen kadınlara zaten zafı varmıs arkadasıma da soluyomus sadece evde mını etek guzel coraplar gıy dıyomus dısarı ızın vermıyomus arkadasım esının onu sevdıgıne ınanıyor oda cok sevıyor ama bu aptal adam bole yapıyor cıldırıcam artık ben varken bole bakıp hemen gozunu cevırıyor kımbılır ben yokken neler yapıyo dıyo sınır oldum hıcbır sorunları yok bu konu dısında nıye bakıyosun de konus dedım ole dıyıncede bılmıyorum dıyomus yanı bakmaktan gozunu alamıyormus delı olcam ya arkadasımda cok guzel cok hos bı bayan balık etlı ole zayıf dıyemem ama sınır oldum kocasına sımdı bıze gelıceklerdı kabul etmedım manyak adamın yuzunu gormek ıstemıyorum arkadasımı aglattıgı ıcın kızlar sımdı bı akıl verın bana bende arkadasıma vereyım