- 1 Eylül 2021
- 5.316
- 19.955
- 198
- Konu Sahibi NASLIHAN ABLA
-
Akıl verin birazNaslıhan Abla ne yapalım biz söyle. Nasıl yardımcı olalaım?
Yok kiz daha atamadimOhhh kocayı evden atmışsın bir de kahve yap kendine sefan olsun Neslihan Abla
Çocuklarının annesi olarak 3 cocukla düzen bozamayacagima gore o gitsinEeee sen git o zaman? Zaman ver adama? Ortak yaşadığınız evden adamı hem de adamın babasının evinden ne hakla kovuyorsun?
Onlar düzenleri bozulsun hususları kalsın istemezlerGeçen kocamı evden attım camdan girdi. Yüzsüz bunlar bacım N NASLIHAN ABLA
Kız bende onu düşünüyorum.kara karaKız Naslıhan Abla, guduk mu kocan, nasıl kapıya atacaksın?
At at fırlat gitsin.Yok kiz daha atamadim
İdolHayır onun babasinin
Biz tartismistik ufaktan bende trip attım buna trip attım diye yapmadı bunları sonrada tartıştık bayagiNiye goturmezmiş veya kartını vermezmiş
Altyazı geçecek biri var mı?Sürekli kavga ediyoruz kudüs hastaneye gidecem boşuna hazırlanma kartimida vermem hastaneye goturmembdedi bende senin vicdanına gire yasayamamdan başladı kavga
Kız toplu bu atabileyimAt at fırlat gitsin.
Ahahah cok iyi olurduBabam anneme hep akıl torbası der onu göndereyim mi
Kocalar top gibidir fırlatırsın duvara çarpıp geri döner.Kız toplu bu atabileyim
Harikası canim kesinlikle evden atmalıyız surtunsunki anlasın kiymetimiBu durusunuz kocam beni evden kovdu hüü diyenlere ve o godoş kocalara örnek olsun, kovun tabi
Girer tabi bulmuş senin gibi hatunu dibinden ayrılır mıGeçen kocamı evden attım camdan girdi. Yüzsüz bunlar bacım N NASLIHAN ABLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?