Kocasıyla kavga ettikten sonra evden atanlar buraya

Yok kiz daha atamadim

Çocuklarının annesi olarak 3 cocukla düzen bozamayacagima gore o gitsin
Çocuklarının babası olarak 3 çocukla düzen bozacağına sen git? Ev adamın babasının evi.
Kimsenin kimseyi evden kovalama hakkı yok. Normal yollarla sorununuzu oturup çözer yolunuza bakarsınız.

Kavga edildi diye eşe kapı gösterilmez. Aynısını o yapsa sizi evden kovsa ne hissedersiniz? Yok burnu sürtsün falan bunlar gerçekçi değil. Hadi restinizi görse ve madem zaman tanıyalım yallah babana yarın da boşanıyorum senden dese ne yapacaksınız? Boşanma gibi bir düşünceniz olduğunu zannetmiyorum zaten. Bu yüzden kapıyı göstermek yerine ev içinde sorununuzu çözün. Evlilikte sevgiden de önce birbirine saygı duymak gelir. Eşinize kapı önündeki terlik muamelesi yapmayın. Bir sorun varsa trip atmadan olduğu gibi derdinizi anlatırsınız. Gerçi ben trip atıp pasif agresif takılmayı severim ama ciddi problemlerde bu sadece sorun büyütür. Sorun çözmek istiyorsanız çaresi açık iletişim.

Harikası canim kesinlikle evden atmalıyız surtunsunki anlasın kiymetimi
Aynen canım ben bazen kavga etmesekte kovuyorum evden erkek milletine göz dağı olsun.. gerçi sonra niye gelmedin diye bir posta kavga ediyorum sonra yine kovuyorum sebepli oluyor

Kavga ettik diye koca evden mi atılır aklınızı başınıza alın lütfen
Hastaneye gidecekmiş adam kartını vermemiş. Para kartı sanırsam. Bu da ben senin vicdanına mı kaldım demiş. Ben Neslihan Ablayı tutuyorum. helal olsun

Naslihan Abla kk olarak biz senden razıyız Adamı babasının evinden kovan koca yürekli Naslihan :)) yani evden kovman hata bence ama illa ortam sakinlessin diye biri gidecekse bencede bu erkek olmalı. Çocuklarında varmış neden sizin duzeniniz değişsin ki o tek kişi o gitsin. Ohhh iyi olmuş kahve yap kendine abla iyi gelir veya papatya çayı.

Çocuklarının babası olarak 3 çocukla düzen bozacağına sen git? Ev adamın babasının evi.
Kimsenin kimseyi evden kovalama hakkı yok. Normal yollarla sorununuzu oturup çözer yolunuza bakarsınız.

Adamin babasinin yerinde olsam benim verdiğim evden kovulup gelen bir çocuğum olsa ne biçim çocuk yapmışım der malımı mulkumu bu cocuga birakmak yerine bağışlardim ben olsam.

Of bunu ben de yaptım çok alkollü bir kavgamızda. Hatta anasının evinin anahtarlarını fırlatıp s.ktir git ananın evine demiştim de sarhoşluğuma verip gitmemişti canım kocam. Bunu da niye anlattım bilmiyorum yine yüksek promil kurbanıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…