- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi NASLIHAN ABLA
-
Sen derdini baştan bi anlat hele. Böyle çok karışış bacımAkıl verin biraz
Kiyamaz tabi daha el üstünde tutar oğluşunuHazırla bohçasini koy kapıya gitsin kaynanapalasa anasi kıyamaz verir birtas çorba
O dudaklar var ya zaten of ki ne off adamı anlıyorum az çok
O dudaklar var ya zaten of ki ne off adamı anlıyorum az çok
Sürtünmesin sürünsün Neslihan ablaHarikası canim kesinlikle evden atmalıyız surtunsunki anlasın kiymetimi
Çocuklarının babası olarak 3 çocukla düzen bozacağına sen git? Ev adamın babasının evi.Yok kiz daha atamadim
Çocuklarının annesi olarak 3 cocukla düzen bozamayacagima gore o gitsin
Aynen canım ben bazen kavga etmesekte kovuyorum evdenHarikası canim kesinlikle evden atmalıyız surtunsunki anlasın kiymetimi
Hem de adamın evinden kovuyor fenaaaa kraliçeeeeSonunda ezilmek büzülmek yerine adamı kapı dışarı eden bir koçyiğit ... parti kur oy vereyim konu sahibesi herkes seni örnek almalı.
Kavga ettik diye koca evden mi atılır aklınızı başınıza alın lütfenKavga ettik evden git diyom adam ısrarla yapışmış gitmiyor birbirimize zaman tanıyalım diyorum adam anlamiyor
Hastaneye gidecekmiş adam kartını vermemiş. Para kartı sanırsam. Bu da ben senin vicdanına mı kaldım demiş. Ben Neslihan Ablayı tutuyorum.Kavga ettik diye koca evden mi atılır aklınızı başınıza alın lütfen
Çocuklarının babası olarak 3 çocukla düzen bozacağına sen git? Ev adamın babasının evi.
Kimsenin kimseyi evden kovalama hakkı yok. Normal yollarla sorununuzu oturup çözer yolunuza bakarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?