- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Kime göre neye göre?bu bir dert değilMune
bence çok itici yapmacık o cilveleride kendideKonu hakkındaki idol Sibel Can dır. Aç kadının videolarını izle şıp şıp cilve akar.
Zaten şuan ki programda bana çok sessiz geliyor yani bence sanki normaldr daha hareketli gibibence çok itici yapmacık o cilveleride kendide
Merhabalar,
Konu başlıkta belirttiğim gibi hanımlar
3 yıllık evliyim bir kızım var, eskiden çok olaylı zamanlar geçirdik ama 1.5 yıldır çok şükür inanılmaz iyiyiz
Ancak şöyle bir durum var kiiiiii;
Yapım gereği erkeksiyimdir biraz yani yatak odası farklı tabii de bahsettiğim normal evin içinde cilve işve bende sıfırBunu eşim değil herkes söyler etrafımda
Benim canıma artık tak etmiş durumda süslü püslü cilveli kikir kikir olmak istiyorum
Lütfen konuyla ilgili yardım istiyorum
Kime göre neye göre?
Ümidimizi kesmeyeydik3 gun olursun 4.gün falso..yapı melesesi..kemdımden bılıyorum :)
valla bende 2 tane var cilve yapacak enerjim yok biri bana yaparsan kabulümdür
Estağfurullah ne demek ama maalesef belirttiğiniz bölümlerde konu açabilmek için şartlar var. Fazlaca açık seçik konuşmadan derdime çözüm bulmaya çalışıyorum ki derdimde cilve değil yontulmaya çalışan öküzlük daha çok konu içinde geçiyor tüm sebep bubana biraz cinsellikle ilgili tavsiye almak gibi geldi. ben objektif bakıyorum yanlış anlamayın belki sizin gibi tavsiye bekleyenler bdv den değilde +18 den bakıp bulamazlar vs vs. en iyisini adminler bilir elbette.
Ümidimizi kesmeyeydik
Çok tatlısın ya bu erkeklete yaranacaz diye içimizdeki masum kız çocuğu öldü resmenİçten gelmeli sanırım böyle şeyler. Ben de evde güzel giyecek bir şey bulamıyorum. 20 dakika normal kıyafetlerle oturduktan sonra hemen pijama giyesim geliyor. Afakanlar basıyor beni.
Yaa bazen seksi seksi evde dolaşayım diyorum, neden aldığımı anlamadığım saten geceliklerle. Kışın donuyorum, yazın terden pişiyorum. Kendimi 90'ların filmlerinde ki kötü kadınlar gibi hissediyorum üstelik. Bir de hep, kapı çalacak diye huzursuz oluyorum.
Hahaha işte benim kocamda bana kahvede ki arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissediyorum dediben de mesela yatakta hiç mütevazi olamiyciiiim
ama böyle cilveli flan ne cilvesi be normal konusurkenn bile ayyy bildiğin abuzer
ooooooooooof ne kıtaplar okudum anacım cıkksss olmüyööörrr
Benimle tavla oynamıyor hep yeniliyor diye
bendede üç tane varvalla bende 2 tane var cilve yapacak enerjim yok biri bana yaparsan kabulümdür
Tabisi efenim ne demek direk telefon yazayım ayıpsınızoooo sen baya kankalık arkadaşsın.bana böyle insan lazım be konum at konum...nerdesın broooo
Benimle tavla oynamıyor hep yeniliyor diye
Bir kere mesaj atmıştım akşam sana kung fu öğreticem diyeYatak odasında sorun yok. Ben normalde çok öküzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?