Kocaya cilveli olma yolları (:

Evde 13 ve 8 yaşında iki çocuk olunca yatak odası dışında hiçbir yerde cilvelenemiyoruz. Tabii o da zor geliyor artık hem çalışıp hem evde koştur üstüne 2 çocuk yatağa girer girmez arkamı dönüp uyuyorum. Eşim isyanlarda bildiğin tek bildiğin totonu dönüp yatmak artık hiç eskisi gibi değilsin diyor. Ne olacak bu halim bilmiyorum bana bir enerji lazım ama nasıl eskiden gecelikler topuklu ayakkabılar giyerdim şimdi pijamaları giyip yorganı da boynuma kadar çekip uyuyorum.

Kolaylıklar diliyorum size :) zor

10 Yıl sonra ben

Ayy banada tam tersi çok Cilveli olduğumu söylerler devamli eşimle ilgilenirim çok sık iltifatta bulunurum gün içinde en az yüz kere öperim kızgınken bile gider öper gidiklarim sana hiç yakışmıyor sinirlenmek derim ama eşimde benle çok ilgilidir tabi hep beni onure eder öper sever sarılır

Hahahahaha sağol yaaa valla içime su serpildi

Ama öyleyim ya konuşurken çok problem çekiyorum hatta bir iki kişiden duydum böyle sen ne kadar odunsun diye ailem zaten tamamen diyor sen aynı odunsun diye hele annem sen ne biçim kızsın erkek gibi diyor

kendinize ayıracak vaktiniz hiç olmuyor mu misal çocukları kayınvalidenize ya da annenize gönderemiyor musunuz? üzüldüm durumunuza ama eşlerde pek boş bırakılmaya gelmez hele ilgiyi seven bir eşse.. biraz ara size de eşinize de iyi gelecektir

İçten gelmeli sanırım böyle şeyler. Ben de evde güzel giyecek bir şey bulamıyorum. 20 dakika normal kıyafetlerle oturduktan sonra hemen pijama giyesim geliyor. Afakanlar basıyor beni.

Yaa bazen seksi seksi evde dolaşayım diyorum, neden aldığımı anlamadığım saten geceliklerle. Kışın donuyorum, yazın terden pişiyorum. Kendimi 90'ların filmlerinde ki kötü kadınlar gibi hissediyorum üstelik. Bir de hep, kapı çalacak diye huzursuz oluyorum.

Cilveyi bilmem de esime tatlı dille cogu seyi yaptirabilirim. Kizacagi bi olay yapmissam sarılıp opunce hemen yumusayip gülmeye başlıyor. Ama her zaman tatli dilli olacak kadar sabırlı degilim ne yazik ki benim de sorunum bu :/

Maalesef her ikisi de uzakta oturuyor. Çocuklar çok kalmak istemiyorlar her ikisinde de illaki evde olacaklar bizimle birlikte. Bu sene bırakma gibi bir şansım da yok zaten okulları bizim semtte ve sabah 7'de kalkıyorlar. Kızım haftanın 7 günü 7'de kalkıyor hiç tatili yok, haftasonları da dershaneye gittiği için. Ama farkındayım çok ihmal etmeye başladım yorulduğumun farkında ama nereye kadar böyle devam edecek. En azından çocuklar yattıktan sonra (saat 9,30'da yatıyorlar) biraz işveli cilveli olabilsem diyorum ama mutfağı topla çay demle derken yine kendimi yorgun argın yatakta buluyorum.

Bende pek cilveli degilim ama gecen gün eşim yatakta uzanırken yanına geciıyodum birden düşer gibi oldum eşimin üstüne bende kullandım bu durumu ay üstüne düşecektım dedim ince bi sesle gülümseyerek
Eşim sen bana cilvemi yapıyosun dedi cok hoşuna gitti şaşırdım
kendılıgınden gelişti tamamen
Bunun dışında bende öküzüm bu durumda

Aaa ama satrn gecelik yazın bence çok rahat serin tutuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…