- 5 Aralık 2014
- 1.665
- 2.788
- 63
- 38
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Kolaylıklar diliyorum size :) zorEvde 13 ve 8 yaşında iki çocuk olunca yatak odası dışında hiçbir yerde cilvelenemiyoruz. Tabii o da zor geliyor artık hep çalışıp hem evde koştur üstüne 2 çocuk yatağa girer girmez arkamı dönüp uyuyorum. Eşim isyanlarda bildiğin tek bildiğin totonu dönüp yatmak artık hiç eskisi gibi değilsin diyor. Ne olacak bu halim bilmiyorum bana bir enerji lazım ama nasıl eskiden gecelikler topuklu ayakkabılar giyerdim şimdi pijamaları giyip yorganı da boynuma kadar çekip uyuyorum.
Evde 13 ve 8 yaşında iki çocuk olunca yatak odası dışında hiçbir yerde cilvelenemiyoruz. Tabii o da zor geliyor artık hep çalışıp hem evde koştur üstüne 2 çocuk yatağa girer girmez arkamı dönüp uyuyorum. Eşim isyanlarda bildiğin tek bildiğin totonu dönüp yatmak artık hiç eskisi gibi değilsin diyor. Ne olacak bu halim bilmiyorum bana bir enerji lazım ama nasıl eskiden gecelikler topuklu ayakkabılar giyerdim şimdi pijamaları giyip yorganı da boynuma kadar çekip uyuyorum.
Bana yazdınız, ben de cevap yazdım :) Umarım gönlünüze göre tavsiyeler alırsınız, sevgilerYorumu başka nicke yazmıştım siz neden alındınız?
Hahahahaha sağol yaaa valla içime su serpildi
Bacım baştan böyle yapma10 Yıl sonra ben
burda yorumları okuyunca irem dericinin reklamını izliyim dedim-d.facto reklamından bahsedildi heralde-...
o ne kadar kötü bişi olmuş öyle
Bacım baştan böyle yapma
10 Yıl sonra ben
Aha ben! Ruh öküzüm benimAma öyleyim ya konuşurken çok problem çekiyorum hatta bir iki kişiden duydum böyle sen ne kadar odunsun diye ailem zaten tamamen diyor sen aynı odunsun diye hele annem sen ne biçim kızsın erkek gibi diyor
Vah ki ne vahYok henüz çocuk yok ev boş odalar hoş
kendinize ayıracak vaktiniz hiç olmuyor mu misal çocukları kayınvalidenize ya da annenize gönderemiyor musunuz? üzüldüm durumunuza ama eşlerde pek boş bırakılmaya gelmez hele ilgiyi seven bir eşse.. biraz ara size de eşinize de iyi gelecektirEvde 13 ve 8 yaşında iki çocuk olunca yatak odası dışında hiçbir yerde cilvelenemiyoruz. Tabii o da zor geliyor artık hem çalışıp hem evde koştur üstüne 2 çocuk yatağa girer girmez arkamı dönüp uyuyorum. Eşim isyanlarda bildiğin tek bildiğin totonu dönüp yatmak artık hiç eskisi gibi değilsin diyor. Ne olacak bu halim bilmiyorum bana bir enerji lazım ama nasıl eskiden gecelikler topuklu ayakkabılar giyerdim şimdi pijamaları giyip yorganı da boynuma kadar çekip uyuyorum.
kendinize ayıracak vaktiniz hiç olmuyor mu misal çocukları kayınvalidenize ya da annenize gönderemiyor musunuz? üzüldüm durumunuza ama eşlerde pek boş bırakılmaya gelmez hele ilgiyi seven bir eşse.. biraz ara size de eşinize de iyi gelecektir
Aaa ama satrn gecelik yazın bence çok rahat serin tutuyor yaİçten gelmeli sanırım böyle şeyler. Ben de evde güzel giyecek bir şey bulamıyorum. 20 dakika normal kıyafetlerle oturduktan sonra hemen pijama giyesim geliyor. Afakanlar basıyor beni.
Yaa bazen seksi seksi evde dolaşayım diyorum, neden aldığımı anlamadığım saten geceliklerle. Kışın donuyorum, yazın terden pişiyorum. Kendimi 90'ların filmlerinde ki kötü kadınlar gibi hissediyorum üstelik. Bir de hep, kapı çalacak diye huzursuz oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?