- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Bende o farktan istiyorum işte, İrem Derici konusunda hak veriyorum mesela son oynadığı reklamda bence çok iğrençcilveli kadın olunmaz cilveli kadın doğulur. mesela sibel can. cilvenin dibi var kadında. bende beğenmem ayrı, ama kadın cilveli işte. mesela irem derici o kadın cilveli olmaz, olamaz, yapamaz. herkes cilveli olamaz. ama cilvenin yaratacağı etkiyi yaratan farklı şeyler..neden olmasın
Vardır qıı olmamıııKapıyı yala demedim yalamış gibi yap dedim
Arkadaşlar gün arkadaşlarımın birbirine verdiği tavsiye idi çok dalgasını geçtik burayada öyle yazdım Altınada asıl yorumumu yazdımama hayatın gerçeği yapanlarda var
Yalamışlar mı yalar gibi mi yapmışlar acabaKapıyı yala demedim yalamış gibi yap dedim
Arkadaşlar gün arkadaşlarımın birbirine verdiği tavsiye idi çok dalgasını geçtik burayada öyle yazdım Altınada asıl yorumumu yazdımama hayatın gerçeği yapanlarda var
Tek kelimeyle iğrençBende o farktan istiyorum işte, İrem Derici konusunda hak veriyorum mesela son oynadığı reklamda bence çok iğrenç
Kız hele o gözleri düşma başınaTek kelimeyle iğrenç
He vallahaKız hele o gözleri düşma başına
Sen zaten yatak odası kısmında sorunum yok dedin bacım bende sizde gülün diye yazdımYalamışlar mı yalar gibi mi yapmışlar acabaDD sen benlen dalga mı geçtin yani bacım
Yalamışlar mı yalar gibi mi yapmışlar acabaDD sen benlen dalga mı geçtin yani bacım
Yok kız o kadar kafayı yemedimSende Valla kaşınıyon dalga geçmedim ciddi dedim dese sanki kapıya bi alıcı gözle bakacan
Yok yok yahu anladım zaten sağol valla sayende güldüm şakasına dedim zatenSen zaten yatak odası kısmında sorunum yok dedin bacım bende sizde gülün diye yazdım
Dediğim gibi hayatın gerçeği ama
Hahahahaha eskiden o bana derdi mesela hadi karıcım eve gidelimde .....Fantazi olayıyla ilgili genel fikrimi söylemek istiyorum insanı doyumsuzlaştırıyor böyle çok arada sırada içinden çok geldiği zamanlarda yapmak lazım yoksa düzünün bi esprisi yokmuş gibi oluyor sık sık öpmek yerine duygulu öpmek mesaja boğmak yerine çok yoğun stresli bi gününde ya da beklenmedik anlarda mesaj atmak gibi evde misafir varken mesela misafirler gidince deee
Yorum ille de tavsiye içermek zorunda değil. Bence burda ne tavsiye gelirse gelsin yapınızda işve cilve yoksa bi yere varmayacaktır. Sizi baştan yaratmak gibi bir düşüncede yazmadım zaten, nerden çıkardınız? Sizi iğnelemeye de çalışmadım. Kendi fikrimi yazdım. Beğenmezseniz göz ardı edersiniz olur biter.Ben baştan yaratın beni demedim zaten farkındaysanız. Tavsiye istedim ancak bir tavsiyeniz yok ise teşekkürler bana bir şey katmayan yorumunuz için
Hahahaha bizde öyle problem yok ama ben çok odunum
Yorumu başka nicke yazmıştım siz neden alındınız?Yorum ille de tavsiye içermek zorunda değil. Bence burda ne tavsiye gelirse gelsin yapınızda işve cilve yoksa bi yere varmayacaktır. Sizi baştan yaratmak gibi bir düşüncede yazmadım zaten, nerden çıkardınız? Sizi iğnelemeye de çalışmadım. Kendi fikrimi yazdım. Beğenmezseniz göz ardı edersiniz olur biter.
Bence işve cilveden önce biraz gardınızı düşürün. Kavgaya her an meyilli olmanız ve sert üslubunuz size bahsettiğiniz "erkek fatma" duruşunu kazandırmış olabilir. Daha naif olmaya çalışın. Kimse size düşman değil
Hahahahaha sağol yaaa valla içime su serpildiKendim gibi birini gördüm ölsemde gam yememBende çok odunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?