- 23 Ağustos 2012
- 51.868
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.583
- 898
Ben kahvaltı hazırlamıyorum çünkü kocam yok çünkü evli değilim
Ama yazılanları okuyunca imrendim, bi gün kocam olursa ben de seve seve hazırlarım asla gocunmazdım, yemek konusunda zaten ne kendim ne de başkaları için hiç üşengeç değilim ( bunun yan etkilerini de simit bölgemde taşıyorum o ayrı). İnsanın sevdiği ile yaptığı herşey güzel olsa gerek
Ben de bu sekilde dusunuyorum. Normalde kendim icin asla yemek yapmam, pratik seyler yaparim. Ama sevdigim erkek isterse akan sular durur, isterse 10 cesit meze hazirlarim :)
Bi ise yarayip yaramadigina karar verecek olan bizler degiliz. Sizin bi ise yaramaz dediginiz, kocasi icin dunyanin en degerli varligi olabilir.gayet dogru yapıyorsun konu sahibi. çalışmayan kadın kocasına bi 15 dk ayırıp kahvaltı hazırlamıyorsa yani kusura bakmasın da ne işe yarar acaba? evde biblo mudur kendisi?
Çalışmıyorum ve kahvaltı da hazırlamıyorum. Hatta hafta sonları bile hazırlamıyorum. Kahvaltı hazırlamak benim bildiğim evin erkeğinin işidir.
gayet dogru yapıyorsun konu sahibi. çalışmayan kadın kocasına bi 15 dk ayırıp kahvaltı hazırlamıyorsa yani kusura bakmasın da ne işe yarar acaba? evde biblo mudur kendisi? bazıları kahvaltıyı sevmez ya da hastalıktır, şudur budur onlar ayrı... ama gayet de yapılması gereken bir şey.
Sabit bir işim yok malesef.:)
Calisiyosun saniyordum Sephora.
Niyeyse oyle izlenim olusmus bende.
Sabit bir işim yok malesef.
Özel ders veriyorum ama tamamen boş değilim
Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
valla canım yerden göğe kadar haklısın bende elimden geldiğince kalkarım kalkamadığım zaman vicdan azabı duyarım banada o saatte kalkılırmı diyenler oluyor saat 6.30 da hayatta kalkamam diyorlar o adamın getirdiği parayıda çatır çatır yiyorlar.Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
6.30 da evden çıkmak için 6.15 te kalkıyorum. Kahvaltı hazırlamak için hiç de daha erken kalkamam mesela:) gayet zor bir iş biraz daha erken kalkmak bence, hava bile karanlık oluyor.Çogu kişi ev hanimlari hazirlamali diyor.ama bana göre calisan bayanlar zaten sabah erken kalkacalsiniz kahvaltı hazirlamak cokda zor olmasa gerek onemlo olan hazirlamak degil erken kalka bilmek.yani kısacası esime kahvalti hazirlamak için uykumu bölemem kalkarsamda birdaha yatamam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?