Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
bende tebrik ettim sizi.. böle olmalıyız..sizin yaptığınız benim yaptığım çok doğru...yanlış anlaşıldım sanırım??
aynı düşüncedeyim sizinle ve kalkıyorum o yat dese de; uzman çavuş eşim arkasından dualar ederek, okuyarak yolluyorum işe...
Bu yazıyı tam hatırlayamıyorum açıkçası, konu kahvaltı olunca yazmak istedim. Belki burada anlatılmak istenen sabah kahvaltısının sıcaklığı sohbetinin ayrı bir havası olmasıdır.Bence hiçbir kimse için geçerli değil.Ne sabah kahvaltısını dışarda yapanlar evde hazırlanmıyor diye yapıyor,ne de akşam millet sadece ailesiyle yemeğe gidiyor.
Adam kahvaltı etmeyi sevmiyorsa?Kadın çalışmıyorsa / adam hakeden bir adamsa,Kahvaltı hazırlanması taraftarıyım ben de..
Sevmiyorsa yemez. Aksama görüşürüz o vakitAdam kahvaltı etmeyi sevmiyorsa?
Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
Ben de calisiyorum.eşinden önce gidiyorum ise. Kahvaltisini cayini hazırlar cikarim.kocamo benim.ben yaslaninca o da bana bakacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?