bence cok dogru bi davranis..Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
Ben de anlatayım o zmn...İlk evlendiğimiz zamanlar özene bezene kahvaltı hazırlardım ,ama eksiksiz ..Sonra benim ki aşkım ben sevmiyorum sabahları kahvaltıyı 5 dk daha uyuyayım dedi ben de her ne kadar beraber kahvaltı etmeyi istesem de sesimi çıkarmadım peki dedim ...Sonra bir kavga esnasında biz de başkaları gibi kahvaltı hazırlayan karı mı var dediEeeee dedim hazırlamadım mı yemedin ya ,olsun sen hazırla ben yerim yemem Neyse efendim bizimki akşamları işten geç geldiği için akşam yemeği de yemezdi ,o kadar özeniyodum ki akşamları beraber yenen sofralara ,edilen sohbetlere ,bi gün yine kavga esnasında sanki kapıda karşılayan kadın mı var ,sofra mı hazırlıyosun ne yapıyosun ki dedi Benim de tepem attı o zmn hazırlamıyorum,hazırlamıycam istediğini de umrumda bile değilsin dedim ..Kahvaltı da akşam yemeği de bizim evden kalktı ..Hiçbiri yok ...
Calismayanlar hazirlamali tabi, nasilsa uyur esi gidince diyenler neye dayanarak boyle konusuyor?
Calismayan bayanin tek işi uyumak mi?
O da calisiyor ve hatta hem calisiyor hem adi yok hemde karsiligi. Cocukta eklenince aksam nasil oluyor bilinmiyor.
Hayat zorunluluklarla kurallarla gitmez. Calismak calismamakla ilgisi yok. Esinden erken cikilmadigi surece kahvalti hazirlanabilir.
Bazen erkek bazen kadin hazirlar. Ev hanimiysanda mecbur degilsin hergun hazirlamaya.
Insan bu o gun kalkamaz, kalkmaz istemez, yogundur, cani sikkindir, esinden bekliyordur bazen, rutunden sıkılmistir v.s
Bu arada calisiyorum. Bebegimden sonra simdilik evden devam ediyorum.
Yok hastayken kendi kalkar gider. Ben su an calismiyorum. Ama calisirkende cogunlukla hazirliyorum kahvalti. Ara sira uyanamiyorum gec yatarsam. Yine cogunlukla yapariz kahvalti. Bilmiyorum sadece kahvalti konusunda boyle. Yoksa calisirken yorgun ya da gec geliyorum diye sucuklu yumurta yedigimiz cok olmustur. Illa yemek olsun demez yani.Cok onemsemez aksam yemegini.peki hasta falan oldun diyelim
o zamanda mı böyle hürmet bekliyor
öyleyse işin zor
sende çalışıyor musun?
haklısınız olması gereken bu bence.. bende hiç hazırlamıyorum.. kalkacağım zamanda uyu sen ben bişeyler atıştırırım kalkma diyor eşim.. benimde canıma minnet :) yatıyorum geri.. keşke bende kalkıp hazırlasam.. eşim alt katımdaki marketten ekmek almaya üşendiğim için bir saatlik yoldan ekmek getiren bi eş.. bazen değerini bilmediğimi düşünüyorum
Yok canim Izmirli. Nazli ya hic sormayin. Hayir annesi de nazlandirmamis hic. Butun kaprisi bana. Aksamlari buraya takiliyorum diye de soyleniyo. Eve geldik yuzumuze bakmiyosun diyo hemen.enişte karadenızlı galıba
demek ki sabah kan şekeri falan düşüyosaYok hastayken kendi kalkar gider. Ben su an calismiyorum. Ama calisirkende cogunlukla hazirliyorum kahvalti. Ara sira uyanamiyorum gec yatarsam. Yine cogunlukla yapariz kahvalti. Bilmiyorum sadece kahvalti konusunda boyle. Yoksa calisirken yorgun ya da gec geliyorum diye sucuklu yumurta yedigimiz cok olmustur. Illa yemek olsun demez yani.Cok onemsemez aksam yemegini.
Yok canim Izmirli. Nazli ya hic sormayin. Hayir annesi de nazlandirmamis hic. Butun kaprisi bana. Aksamlari buraya takiliyorum diye de soyleniyo. Eve geldik yuzumuze bakmiyosun diyo hemen.
Olsun,varsun bakmasin yanimda otursun yaslaninca, ilaclarimi hatirlatsin yeter. Çok seviyorum ya:)Maalesef yaslanincada siz bakacaksiniz : ) ) Oyle kolay degil yaslanan erkegin degismesi : )))
Rahmetli annem, her sabah kalkar, önce bize kahvaltı yaptırır okula daha erken gittiğimiz için, sonra da babamı kaldırırdı kahvaltı için ve bir daha uyumazdı, hiç uyuduğunu görmedim. Kalkar işlerini hallederdi. Haftasonu bile en geç 10:30 da kalktığını gördüm yani dediğiniz doğru, herkes uyuyacak diye bir kaide yok..
Allah mutlulugunuzu daim eylesin. Biribirinizihep cok sevin sayin huzur dolu olun insaallah.Olsun,varsun bakmasin yanimda otursun yaslaninca, ilaclarimi hatirlatsin yeter. Çok seviyorum ya:)
Aslinda sen uyu kalkma bosver lafinin altinda bence kinaye var,,
Ya kalktiginda ki halini gormek istemiyodur yada kahvaltinin sunus seklini,cunku ben bunu bikackez deneyimledim canim,
bu suratla yapicaksan hic yapma dedi yani bana.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?