Kocaya kahvalti

benim eşimin 1 yıldır ettiği kahvaltı sayılıdır.5 dk. daha uyumak için canını verirgece yatarken de sabah hiç kalkma kahvaltı etmicem diye özellikle uyarır ki hazırlasam bile oturur kendim yerim :)

ilk zamanlar kalkar hazirlardim. yok uyu vs derdi.
aman gec kaldim diye soylenirdi. sonra hazirlamamaya basladim.
simdi de hazirlasam ister ama 5:40 da uyanip 6 da cikiyor. bunun neresine kahvalti hazirliyayim?
haftasonlari guzel softalarla arayi kapatmaya calisiyorum :)

aynen bizde öyle.aynı saatte kalkıyoruz dolabı açıyorum elime ne gelirse çıkarıyorum, gözüm kapalı oluyo zaten çok erken kalktığım için sallama çay yapıyoruz,vakte göre peynirli omlet yada tost yapıp yiyoruz.ben erken çıktığım için kahvaltıyı kaldırma işide eşime düşüyo

Mecburiyet değil ama çalışmayan kadın bence eşine kahvaltı hazırlamalı, onunla kahvaltı yapıp kapıdan uğurlamalı.
Ben çalışıyorum, evli iken zaten hazırlıyordum kendime kahvaltı, o benden sonra giderdi ama kalkıp bana katılmazdı kahvaltı ederken. Bizde de tam tersi durum vardı :)

Bizim ailede çoğunlukla erkekler hazırlar kahvaltıyı, ben böyle gördüğüm için kocamdan da böyle beklerim.

Kocacımla sabah beraber uyanırız 7.30 da. Ben kahvaltı hazırlarım bir yandan da onunla ilgilenirim, oda işe gitmek için hazırlanır. Sonra beraber kahvaltımızı yaparız. 8.30 civarı çıkar evden. Bende kahvemi yaparım biraz bilgisayara bakarım, sonra işlerimi hallederim, ders çalışırım vs...

Geçen yıl kursum vardı. Aynı anda kalkıp kahvaltımızı hazırlayıp beraber yapıp evden beraber çıkardık.

Yani kahvaltı hazırlamanın çalışıp çalışmamakla ilgisi yok bence, kahvaltı bir kültürdür ve günün en önemli öğünü. Elbette evden 6 da 5.30 da çıkılıyorsa o saatte insanın canı çok yemek istemeyebilir.

ayrıca hadi eltinin demesini anlarım kendi hazırlamadığı içn çekememiştirde..kv anlamadm oğlunun hürmet görmesini,kahvaltısız işe gitmemesini nası istemiyo o kısmı anlayamadm

Ben de eşinden önce kalkıp kahvaltı hazırlayanlardanım.
Ben uyanmasam eşim zaten uyanamaz alarmı duymuyor hiçbir şekilde.
Ve ben istemem de eşimi kahvaltısız göndermeyi.
aynen katılıyorum bazen olur hanı uyanamassın ahsta olursun sukur esımde benım neden hazırlamadın demes ama bende hazırlarım hafta sonalrı bırlıkte yaparız yanı sonucta bızım ıcın calısıyorlar.ama ıkı es calısıyorsa tabı zor kalkılabılır ama yanı ne varkı zaten kahvaltılıklar hazır oluyo bı cay koycan alt tarafı özenmek guseldır buna ozenmıcen neye özencen dımı :)

Bende hazırlayanlardanım, akşama kadar görüşmeyeceğiz, sabah yarım saat sohbet etmiş oluyoruz. Ayrıca iş yerinde topluca kahvaltı muhabbetlerini de sevmiyorum hasta bile olsam kalkıp hazırlamaya çalışıyorum o yüzden :) Burda bile kıskançlık yapıyorum

Ben ve eşim çalıştığımız için hazırlamıyorum birlikte çıkıyoruz evden ...
Hasta sonları da bazen hazırlıyorum...
Ama evde olsam ve eşim yiyorsa hazırlardım...

bende hazırlamıyorum ama hazırlamak isterdim, kahvaltı çok önemli bir öğün , kv nin kahvaltı hazırlama aman boşver demesine de şaşırdım , benim kendi annem bile sıkı sıkı tembihler mutlaka kahvaltınızı yapın gerekirse dörtte kalkın yine de yapın öyle çıkın diye

İkimizde çalışıyoruz kahvaltısız evden çıkmayız
üstelik bebek bekliyoruz
sabah saatlerimiz 7'de çalar hangimiz sese uyanırsak kalkarız kalvaltıyı hazırlar yeriz
sonra eşim evden çıkar onun mesai benden önce başlıyor çünkü bende masamı mutfağımı toplar hazırlanır çıkarım
bence güne kahvaltı ile başlamak şart ve çok güzel

bende eşimde çalışıyoruz. sabah kahvvaltı yapmıyoruz şyerlerimizde pogça çay öle yapıyoruz..

sabahları birazcık daha uyumanın peşindeyiz napalm =)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, dualarınıza annemi de eklediğiniz için, bebek bakımı en zor olanlardan biri, arkadaşımın da bebeği var sabaha kadar uyumuyormuş. Gecem gündüzüme karıştı diyordu.

cnm biz ikimizde çalışıyoruz. eşim sabah yedide kalkıyor çocuğun kahvaltısını hazırlıyor. beraber kahvaltı ediyorlar bazen sadece çocuğa nesguik fln. çocuğu okula bırakıp işe gidiyorben 9 da kalkıp hazırlanıp kahvaltısız işe gidiyorum

ayrıca hadi eltinin demesini anlarım kendi hazırlamadığı içn çekememiştirde..kv anlamadm oğlunun hürmet görmesini,kahvaltısız işe gitmemesini nası istemiyo o kısmı anlayamadm

Konu gundeme geldiginde bikackez oyle soylemislerdi nebilim demkki yapmiyo onlar..ben kocisime yapmazmiyimmm..dedigin gbi belkide kiskandilar.)

Ben evlendiğimde ilk bi 10 gün denedim ama eşimde bende uykuyu kahvaltıya tercih ettik..çalıştığım için bana da zor oluyordu erkenden kalkıp bir şeyler hazırlamak ki uyku aşığı bir insanımdır ama eşim ben daha fazla uyumak istiyorum kahvaltı zamanını da şirkette kullanmak istiyorum dedi e benimde işime geldi tabi :) ama hayalim çalışmadığım bi dönem olursa hamilelik çocuk vs. o dönemlerde annem gibi çeşit çeşit kahvaltı hazırlamak zorla onu o masaya oturtmak..çünkü biz öyle büyüdük..her sabah tüm ailenin aynı masada kahvaltı yapması inanın çok enerji verici bir şey..

Eet yaa cilveleşirsin muhabbet edersin .Pencereden el sallarım mutlaka bakar arabanın ışıklarıni kırpıştırır.Canım yaaaa .Küsersem hazırlamam oda dayanamaz barışır .Zaten 15 dk sürüyo hazırlamak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…