- 13 Ağustos 2014
- 106
- 30
- 38
aynen bizde öyle.aynı saatte kalkıyoruz dolabı açıyorum elime ne gelirse çıkarıyorum, gözüm kapalı oluyo zaten çok erken kalktığım içinEğer çalışmıyor olsaydım bende kalkıp hazırlayabilirdim belki, eşinizi de mutlu edecek bir durum bence onun için özeniyor olmanız. Biz aynı anda çıkıyoruz evden hemen hızlıca sallama çay, kahvaltılık vs çıkarıyoruz bazen pratik sucuk peynirli yumurta fln yaptğımız oluyor canımız çekerse, kahvaltılık çeşitleri güzel oluyor evde dışarıda kahvaltı yapmıyoruz elimizden geldiğince.
Ama bazen ben eşimden geç gittiğim zamanlarda uyanmadığım olmuştur ama o kadar da olsun :).
aynen katılıyorum bazen olur hanı uyanamassın ahsta olursun sukur esımde benım neden hazırlamadın demes ama bende hazırlarım hafta sonalrı bırlıkte yaparız yanı sonucta bızım ıcın calısıyorlar.ama ıkı es calısıyorsa tabı zor kalkılabılır ama yanı ne varkı zaten kahvaltılıklar hazır oluyo bı cay koycan alt tarafı özenmek guseldır buna ozenmıcen neye özencen dımı :)Ben de eşinden önce kalkıp kahvaltı hazırlayanlardanım.
Ben uyanmasam eşim zaten uyanamaz alarmı duymuyor hiçbir şekilde.
Ve ben istemem de eşimi kahvaltısız göndermeyi.
Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Smuwila annenle ilgili konundan sonra unutmadim seni hiç ? Aklima geldikce okurum annene. Cok etkilenmistim. Iki yildir yokum.
Ben calistigimda da ayni yogunluktu, simdide. Degisen birsey yok. Bende erken kalkip geceye kadar oturamayanlardanim. Bu arayada işi sıkıstırıyorum. Bebegimi uyutmaya calistigim zamanlarda ( uyku en buyuk sorunumuz, defalarca yarim saatte bir deniyorum, kucagimda uyuyor cogu zaman.) nete takiliyorum.
ayrıca hadi eltinin demesini anlarım kendi hazırlamadığı içn çekememiştirde..kv anlamadm oğlunun hürmet görmesini,kahvaltısız işe gitmemesini nası istemiyo o kısmı anlayamadm
Eet yaa cilveleşirsin muhabbet edersin .Pencereden el sallarım mutlaka bakar arabanın ışıklarıni kırpıştırır.Canım yaaaa .Küsersem hazırlamam oda dayanamaz barışır .Zaten 15 dk sürüyo hazırlamak .Calısmıyorum ve her sabah 06:00 da uyaniyorum kahvalti hazirliyorum
Bunu mecburiyetten yapmıyorum istedigim icin yapıyorum.
Her sabah evde kaynayan su, demlenen cay kokusu, atistirdigimiz bir parca kahvalti,15_20dk masa muhabbetini brunchlara degismem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?