Kocaya kahvalti

tamamıyla katılıyorum çok haklısınız ama ben hazırlamıyorum genelde :):)

Siz ev hanimisiniz. Bizim evde hayat mucadelesi birlikte verilir. Her alanda :)

Aslinda sen uyu kalkma bosver lafinin altinda bence kinaye var,,
Ya kalktiginda ki halini gormek istemiyodur yada kahvaltinin sunus seklini,cunku ben bunu bikackez deneyimledim canim,
bu suratla yapicaksan hic yapma dedi yani bana.)

ay olabilir mi acaba..içime şüphe soktun bak...

Ha ev hanimi olsaydim da hazirlayip hazirlamamak yalnizca ve yalnizca esim ve beni ilgilendirirdi.
Hanimlar evliliginizde gururlanacaksaniz birbirinize saygi ve sevginizle gururlanin, yetistirdiginiz duzgun cocuklarla gururlanin. Eger bir evlilikte gururlandiginiz yegane sey kocayi ise kahvalti yaparak gondermekse durum vahim demektir.

ya esim ya ben hazirlariz kahvaltiyi, birimiz de kizi uyandirip hazirlar. Sonra birlikte kahvaltimizi yapip cikariz.
Tabi biz evden sabahin korunde cikmiyoruz, o yuzden cok sorun olmuyor.

Ben kahvaltı hazırlamıyorum çünkü kocam yok çünkü evli değilim
Ama yazılanları okuyunca imrendim, bi gün kocam olursa ben de seve seve hazırlarım asla gocunmazdım, yemek konusunda zaten ne kendim ne de başkaları için hiç üşengeç değilim ( bunun yan etkilerini de simit bölgemde taşıyorum o ayrı ). İnsanın sevdiği ile yaptığı herşey güzel olsa gerek

Neguzel boyle dusunmeniz. Eger calismiyorsaniz bence cok guzel. Biz ikimizde calisiyoruz ozaman cok zor oluyor.

Bizim evde de annem her gün kahvaltı hazırlar.En önemli öğündür kahvaltı.
Bazen akşam yemeğinde tek çeşit yeriz bi çorbayla geçiştiririz ama kahvaltıya daha özeniriz.Ve her gün yapılır kahvaltı.
Ben evli değilim ama evlensem çalışsam eşim istemese bile ben o kahvaltıyı hazırlar kendim oturur yer öyle giderim Prensip meselesi

İyi yapıyorsun bence, yani sağlık açısından da dışarıda saçma sapan şeylerle kahvaltı etmesindense evde eşinin hazırladığı kahvaltıyı mutlu mutlu edip işe gitmesi çok güzel bir şey...Takdir ettim seni arkadaşım...

Gune baslamak gibidir evlilikde,nekadar pozitif nekadar sicak olursa okadar da saygi ve sevgiyle ilerler,,
O sicaklikta buyuyen cocuklar ilerde ailesine ve insanlara biseyler katabilirler..
Neyi nasil yapar insanlar bilemem ama su bir gercekki inandigin gibi yasamali hayati..

burda konu kahvalti hazirlamak oldugu icin haliyle insanlar sadece bundan bahsediyor. Yoksa eminim ki gurur duyacak daha baska seyleri de vardir insanlarin. Birbirinize sevgi ve sayginizla gururlanin demissiniz. Zaten duyulan sevgi saygidan kalkip kahvalti hazirlarlar. Kimsede sevmedigi, saygi duymadigi kocasina kalkip kahvalti hazirlamak istemez zaten. Simdi herkes kalkip " biz soyle saygiliyiz boyle severiz, oyle bir cocuk yetistirdik ki parmakla gosterilecek" vs diye anlatsa, konuyla ne alakasi var, gidin kendinizi baska yerde övün derdik bu seferde. Dimi ama. Bence ovunsunler bi mahzuru yok.

Aynen oyle canim..

Su boldla kırmızı gösterdiğim yere gerçekten inanıyor musunuz?
Kadınların çoğu ev işi de yapar, kahvaltı da, yemek de hazırlar kocasına? Peki kaçı evliliğinde mutlu? Kaçı kocasından sevgi ve saygı görüyor?
Eşinden dayak yiyip, bir de üstüne aldatılıp yine de kocasına hizmette kusur etmeyen kadınlar yok mu? Milyonlarca var. Koskaca yetişkin kadınlarız birbirimizi kandırmayalım. Evli kadınların birçoğunun gördüğü değer ortada.
Konuya tepki gösteriyorum çünkü yorum yapan hanımlar ''Ben kahvaltı hazırlamayı tercih ediyorum.'' demekle kalmamış bir de üstüne hazırlamayan hanımlara ve evliliklerine dair nahoş itham ve yorumlarda bulunmuşlar. Evliliğnde mutlu bir kadın sizce kocasına hazırladığı kahvaltıyla mı sidik yarıştırır diğer hemcinsleriyle?
Övünmelerinin bence de mahzuru yok ama bunun yeri Bir Derdim Var değil. Ha bir de övünürken nezaket kurallarına binaen kahvaltı hazırlamayan hemcinslerine laf atmasınlar bir zahmet.

Son düzenleme:
Benim zaten kahvalti hazirlamanizla bir problemim yok ben de böyle şeylerden gocunmam zaten. Benim rahatsız olduğum nokta kahvaltı hazırlamayan hemcinsleriniz hakkında yaptığınız yorumlar. Alıntılayayım mı tek tek? Yoksa siz yazdığınız yorumları başa dönüp okuyup kimi hemcinslerinize yaptığınız ayıbı tek başınıza fark edebilecek olgunlukta mısınız?

Son düzenleme:
çok hgaklısın eşine kahvaltı hazırlamak ne kadar güzel. ben eşimi aç gittiği zaman lokmalar boğazımdan geçmiyor. 6 buçuk yıllık evliyim ve sadece 5 aylıkda hamişim sadevce hamileliğimin ilk iki ayında kalkıp hazırlayamadım o da mide bulantım çok fazlaydı. hatta o gelir yemeği hazırlar kaldırıp yıkardı düşük tehlikem olduğu için. yazık o adamda akşama kadar çalışıyor evi için bir kahvaltı hazırlanmazmı. nasıl yiyor eşim önüne koyunca ama kalkmasam hiç sorun etmez ben ona kıyamam ki insan aşkını aç yollarmı asla asla canım kahvaltı sız eşini yollama sakın. aynen devam.......

Bence çok haklasın. Doğrusunu yapıyorsun. Güzel olan da bu zaten. Eğer eşinde kıymetini biliyorsa aranızdaki bağ da güçlenir bu şekilde...

Zaten dikkat ederseniz o kirmiziyla isaretlediginiz yere, kahvalti hazirlamak istemezler yazmisim. Kahvalti hazirlamazlar yazmamisim. Ikisinin arasinda fark var. Elbette bende biliyorum Turkiye de evliliklerin nasil oldugunu.

Sartlari geregi yapamayanlara bir atifda bulundugumu hatirlamiyorum,kaldiki calisan veya rahatsiz olan hemcinslerimiz de var,burda esasen yapmaya calistigim arkadaslarin olaya nasil baktigiyla ilgili bir yoklama..
Hayat bir sekilde yasanir akar gider,gercektende soyledigim gibi amaan sende bosver mantigi veya ozverinin boyutunu anlamak..
Adamlar isyerlerine gittiginde poaca borek kemirenler veya huzurlu mutlu isine odaklananlarla aradaki farki animsatma..
Benim canim istemiyor gerek yok diyerek evden cikan adam acaba sabahin o canli saatinde burusuk yuzunuzu gormek istemedigindemi diye dusunmeden edemiyorum dogrusu..

Zaten dikkat ederseniz o kirmiziyla isaretlediginiz yere, kahvalti hazirlamak istemezler yazmisim. Kahvalti hazirlamazlar yazmamisim. Ikisinin arasinda fark var. Elbette bende biliyorum Turkiye de evliliklerin nasil oldugunu.
Yooo bircogu yine de ister kahvaltı hazırlamayı.Çünkü birçoğu dayak da yeseler aşağılansalar da hayattaki en büyük mutluluğun kocayı memnun etmek olduğuna inandırılarak yetiştirilmişlerdir. Forumu bir okuyun başka konularında kocalarının kendilerine korkunç muamele etmesinden yakınan üyeler, başka topiclerde eşlerinin gömleğini ütülemeyen üyelere ''Hmmm boyle yaparsın aldatılırsın tabiiii'', ''Kocana nasıl iyi muamele etmezsin, o senin kocan ona hizmet görevin'' yazabiliyorlar. Çok sık rastlıyorum ben. :)
Tekrardan soruyorum size BDV'de bu konunun işi ne? Ve kocasına kahvaltı hazırlamayan kadınlar neden KİMİ kadınlara dert oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…