Ahh keşke anlatabilsem, iletişim kurabileceğim biri değil ki, olaya hep kendi doğrularından bakıyor, çok bunaldım evimiz bitseydi bi dedim geçen gün, evet hatun inşallah diyeceği yerde, bak sen çalışıyorsun annemlerde çocuklara bakıyor Allah razı olsun diyor..Acikca esinize bunu anlatin biz ne desek sizin o duygulariniz degismeyecek..olur boyle seyler insanizbiz.. Umarim bi an once iyi olursunuz
Bi süre istemiyorum demek miOlabiliyor bu tarz durumlar sürekli düşünerek daha çok soğumayın durumu anlatın bi süre istemiyorum diye tabii kaç erkek odun anlar bunu bilemm
Annengil var yan odada artık rahatsız oluyorum desen inanmz 7 sene olmş sonuçtaBi süre istemiyorum demek midağa taşa haykırasım var, onlar anlar kocam anlamaz
tatli dille vurun onu.. Sizi iyi anliyorum ama icinize kapanin konusmayin soguk davranin boyle halsiz gucsuz tatsiz olun.. İlla bi neyin var diye sorar demi.. İste o zaman sakinlikle anlatin .. 10 gun de surebilir 1 ayda ama sabredinAhh keşke anlatabilsem, iletişim kurabileceğim biri değil ki, olaya hep kendi doğrularından bakıyor, çok bunaldım evimiz bitseydi bi dedim geçen gün, evet hatun inşallah diyeceği yerde, bak sen çalışıyorsun annemlerde çocuklara bakıyor Allah razı olsun diyor..
Hayatta umursamıyor, odamızda küçük çocuk var, onunla ilgili ambargo koymak istedim çocuk varken olmaz diye, içeri yap yatağını o zaman diyor, o da her gece olmuyor ki, gecenin bi yarısına kadar oturuyor ev ahali o çocuk ne yapsın, off dolmuşum iyice hakkınızı helal edinAnnengil var yan odada artık rahatsız oluyorum desen inanmz 7 sene olmş sonuçta
sogudum deseniz nasil olurHayatta umursamıyor, odamızda küçük çocuk var, onunla ilgili ambargo koymak istedim çocuk varken olmaz diye, içeri yap yatağını o zaman diyor, o da her gece olmuyor ki, gecenin bi yarısına kadar oturuyor ev ahali o çocuk ne yapsın, off dolmuşum iyice hakkınızı helal edin
Denedim biliyor musunuz, cidden denedim, yaa bi tabir vardır bizim yörede yılanlarla bile geçinir derler öyleyim normalde, ama beni keyifsiz görsün hemen kafasında kurmaya başlar beni sevmiyor mu vs diye, sonra işler tersine dönüyor ben onun yüzünü düzeltmeye çalışıyorumtatli dille vurun onu.. Sizi iyi anliyorum ama icinize kapanin konusmayin soguk davranin boyle halsiz gucsuz tatsiz olun.. İlla bi neyin var diye sorar demi.. İste o zaman sakinlikle anlatin .. 10 gun de surebilir 1 ayda ama sabredin
Geçer mi diyorsunuzgeçici bi durum zaman zaman herkesin başına geliyor sanırım.
kendimde yaşadığım için söylüyorum.
istikrarli olun birakin sevmiyor diye dusunsun elbet 1 kizar 2 surat asar 3.de size yaranmaya calisir hemen yumusamayin bu yuzdrn sizi bosayacak degil yaDenedim biliyor musunuz, cidden denedim, yaa bi tabir vardır bizim yörede yılanlarla bile geçinir derler öyleyim normalde, ama beni keyifsiz görsün hemen kafasında kurmaya başlar beni sevmiyor mu vs diye, sonra işler tersine dönüyor ben onun yüzünü düzeltmeye çalışıyorum
Kavga kıyamet, aklımdan geçmiyor değil, çocuklarıma yansımayacağını bilsem bugün derim, onu dediğim an duyacağım cümle belli , çocuklarımı bırak defolsogudum deseniz nasil olur
Bi süre istemiyorum demek midağa taşa haykırasım var, onlar anlar kocam anlamaz
Olur mu öyle şey ne hakkımız olacak estağfurullah bazen oluyor hepimizde inanın geçiyor bende 7 yılı bitiriyorum 2 çocuk kv başka şehirde akşama kadar yorucu işimde yok ama sizin anlattıklarınız çoğunu bi dönem yaşadım sonra zamanla beynim boşaldıkça bitti buHayatta umursamıyor, odamızda küçük çocuk var, onunla ilgili ambargo koymak istedim çocuk varken olmaz diye, içeri yap yatağını o zaman diyor, o da her gece olmuyor ki, gecenin bi yarısına kadar oturuyor ev ahali o çocuk ne yapsın, off dolmuşum iyice hakkınızı helal edin
Sanırım tek çare bu, umarım o gücü kendimde bulabilirimbi süre istemiyorum demeyin
aynen buraya yazdığınız gibi anlatın
anlar ya da anlamaz siz söyleyin
size anlayışsız davransa da kafasında yer eder o onun
tatmin olmadığınızı da söyleyin
evliliklerde kadınların bu kadar problem yaşamasının en büyük sebeplerinden biri eşleriyle açık açık konuşamamaları
Bi erkeğe bunu anlatmak çok zor ülkemizde malesef ne ima etmek istiyorsun diye olayı 2 katı büyütürbi süre istemiyorum demeyin
aynen buraya yazdığınız gibi anlatın
anlar ya da anlamaz siz söyleyin
size anlayışsız davransa da kafasında yer eder o onun
tatmin olmadığınızı da söyleyin
evliliklerde kadınların bu kadar problem yaşamasının en büyük sebeplerinden biri eşleriyle açık açık konuşamamaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?