Allah razı olsun umarım düzelir, yoksa hiç ama hiç mutlu değilim..Olur mu öyle şey ne hakkımız olacak estağfurullah bazen oluyor hepimizde inanın geçiyor bende 7 yılı bitiriyorum 2 çocuk kv başka şehirde akşama kadar yorucu işimde yok ama sizin anlattıklarınız çoğunu bi dönem yaşadım sonra zamanla beynim boşaldıkça bitti bu
aileniz nerde ? Biraz yanlarina gidin kalinKavga kıyamet, aklımdan geçmiyor değil, çocuklarıma yansımayacağını bilsem bugün derim, onu dediğim an duyacağım cümle belli , çocuklarımı bırak defol
Olaylara en zor aninda bile HERSEY COK GUZEL OLACAK diye bakinbeyninize bunu odaklayinAllah razı olsun umarım düzelir, yoksa hiç ama hiç mutlu değilim..
Annem var sadece, ankara da ben kayseri 'e yaşıyorum, babamla ayrılar, ona gidişim de başka kavga sebebi, adam kendi kalabalığına beni mahkum ediyor ama ben anneme gideceğim dediğimde babamdan izin al annemden izin al kırk bahane gidiyorum geliyorum ama bana sorun ya giderken kavga ya dönerkenaileniz nerde ? Biraz yanlarina gidin kalin
HaklısınızEşinizle açıkça konuşun denmesini anlamıyorum. Aynı şeyi eşleriniz size söylese? Artık seni hiç istemiyorum hatta bana yaklaştığında midem bulanıyor dese nasıl hissedersiniz? Bunu söyleyen kadın olunca birşey değişmiyor karşı taraf aynı şekilde kırılır ve içinde kopar gider birşeyler. Siz kendi kendinizi motive edecek eşinize ısınmaya çalışacaksınız ya da ayrılacaksınız
bakin oyle yada boyle bu adami ya siz degistreceksiniz yada bosanacaksiniz.. Korkuyla nereye kadar ? Yazip yazip siliyorum zaten soguk araniz ben daha da sogutmak istemiyorum a adam sizi bastirmis bi yerden baslayin yoksa hasta olacaksiniz !Annem var sadece, ankara da ben kayseri 'e yaşıyorum, babamla ayrılar, ona gidişim de başka kavga sebebi, adam kendi kalabalığına beni mahkum ediyor ama ben anneme gideceğim dediğimde babamdan izin al annemden izin al kırk bahane gidiyorum geliyorum ama bana sorun ya giderken kavga ya dönerken
Çünkü hiç konuşabileceğim biri değil, anlamıyor valla gayette mutlu ediyorum karımı diye düşünüyor...Eşinizin bunlardan haberi var mı?
8 yıldır bir kere bile bu konuda konuşmadınız mı hiç anlamadı mı bu adam rol yaptığınızı? Hayat arkadaşınız o sizin neden saklıyorsunuz?
Çok fazla soru olmuş :)
Çok özür dilerim cidden, ben içinizi karartmak istemedim, sanırım işin sonu boşanmaya gidecek, inanın hasta oldum zaten göğüslerimde boğazımda kistler var ve büyüyor, midem öylesine hasta ameliyat oldum ama düzelmedibakin oyle yada boyle bu adami ya siz degistreceksiniz yada bosanacaksiniz.. Korkuyla nereye kadar ? Yazip yazip siliyorum zaten soguk araniz ben daha da sogutmak istemiyorum a adam sizi bastirmis bi yerden baslayin yoksa hasta olacaksiniz !
Ne zamandan beri bu durumdasın.sonuçta 8 senedir aynı evde oturuyomuşsun.bence eşinin tutumu da bu duruma gelmekte etkili.biz kadınların önce ruhu doymalı beden sonraki iş.Allah razı olsun umarım düzelir, yoksa hiç ama hiç mutlu değilim..
esinden neden sogumus bayan ? Hep hareketlerinden dolayi .. Nasil isinacak hep cabalayan bir taraf olursa bu is ne kadar saglikli olur bayan tiksinme derecesine gelmisEşinizle açıkça konuşun denmesini anlamıyorum. Aynı şeyi eşleriniz size söylese? Artık seni hiç istemiyorum hatta bana yaklaştığında midem bulanıyor dese nasıl hissedersiniz? Bunu söyleyen kadın olunca birşey değişmiyor karşı taraf aynı şekilde kırılır ve içinde kopar gider birşeyler. Siz kendi kendinizi motive edecek eşinize ısınmaya çalışacaksınız ya da ayrılacaksınız
icim kararmadi size uzuldum ama diyorumya bunun fazlasi hastalik .. Gidin annenize ne kavga olursa olsun zaten ne hsreket etseniz kavga oluyor .. Ohh valla annesi var babasi var 2 cocugu var yemegi icmesi kiyafeti hazir kadini var gece yatakta hazir agzini actimi saplatacak cinsten ama kadin hic bi tavir yapamaz kavga cikar cunku... Guclu olun siz degerlisiniz size insan gbi bayan gibi davranmasini ogrenecek ama siz boyle yaparsaniz cok ezilirsinizÇok özür dilerim cidden, ben içinizi karartmak istemedim, sanırım işin sonu boşanmaya gidecek, inanın hasta oldum zaten göğüslerimde boğazımda kistler var ve büyüyor, midem öylesine hasta ameliyat oldum ama düzelmedi
2 sene olacak ama en son kurban bayramında ankaraya annemin yanına gittim döndüğümde kavga ettik, küfür üzerime yürüme anneme hakaret.. öyle olunca midem bulanmaya başladı, bana en ağır küfürleri ettiği ağzıyla öpmeye çalışmasını içim almıyorNe zamandan beri bu durumdasın.sonuçta 8 senedir aynı evde oturuyomuşsun.bence eşinin tutumu da bu duruma gelmekte etkili.biz kadınların önce ruhu doymalı beden sonraki iş.
Eşinizle açıkça konuşun denmesini anlamıyorum. Aynı şeyi eşleriniz size söylese? Artık seni hiç istemiyorum hatta bana yaklaştığında midem bulanıyor dese nasıl hissedersiniz? Bunu söyleyen kadın olunca birşey değişmiyor karşı taraf aynı şekilde kırılır ve içinde kopar gider birşeyler. Siz kendi kendinizi motive edecek eşinize ısınmaya çalışacaksınız ya da ayrılacaksınız
Çok haklısınız, çok teşekkür ederimicim kararmadi size uzuldum ama diyorumya bunun fazlasi hastalik .. Gidin annenize ne kavga olursa olsun zaten ne hsreket etseniz kavga oluyor .. Ohh valla annesi var babasi var 2 cocugu var yemegi icmesi kiyafeti hazir kadini var gece yatakta hazir agzini actimi saplatacak cinsten ama kadin hic bi tavir yapamaz kavga cikar cunku... Guclu olun siz degerlisiniz size insan gbi bayan gibi davranmasini ogrenecek ama siz boyle yaparsaniz cok ezilirsiniz
Çünkü hiç konuşabileceğim biri değil, anlamıyor valla gayette mutlu ediyorum karımı diye düşünüyor...
Ahh keşke anlatabilsem, iletişim kurabileceğim biri değil ki, olaya hep kendi doğrularından bakıyor, çok bunaldım evimiz bitseydi bi dedim geçen gün, evet hatun inşallah diyeceği yerde, bak sen çalışıyorsun annemlerde çocuklara bakıyor Allah razı olsun diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?