Kocaya Soğukluk

Keşke eşim sizin zihin yapınıza sahip olsa, bugüne kadar konuşmaz mıyım hiç? Ben istemez miyim gözlerinin içi gülen bi eş bi anne olmayı.. bunlara göre kova dövmüyorsa aldatmıyorsa evine ekmek getiriyorsa kadının sesi çıkmaz kocasına kul köle olur, yok olmuyorsa nankördür

Dediğim gibi bence sorunun eşinle onun için böylesin.özel değilse kavga sebebiniz neydi.gerçi ne olursa olsun bu şekilde davranmamalıydı.ama durumun çok zor.insan midesi bulmadığı bi insanın koynuna nasıl girer.

İyi rol yapıyorsunuz o zaman malesef.
Siz hep çok verici olmuş kendinizi hep arka plana atmışsınız. Her konuda..
Anlamadım ben mi iyi rol yapıyorum yoksa karşı taraf mi anlamak istemiyor...

aynı ev olduğundan artık dayanamıyorsunuz bence.
hatta fazlaca bir zaman dayanmışsınız tebrik ederim. madem ev ayrılacak biraz daha sabır derim ben. tabi ki başka büyük problemleriniz yoksa

Anlamadım ben mi iyi rol yapıyorum yoksa karşı taraf mi anlamak istemiyor...

Karşı tarafın vurdumduymaz ve bencil olduğu aşikar tabi ki. Ama buna biraz da siz zemin hazırlamışsınız. Ya da yardımda bulunmuşsunuz diyelim.
O zaman geçim için susmak en iyi çare gibi görünmüş size. Üstelik koloni halinde bir yaşamla işiniz daha zormuş..

Özel mözel kalmadı ki :) çok borcu var bunun, bankalara eşe dosta güya daire karşılığı iş aldı haspam inşaat malzemeleri alıyorum diye açıldıkça açıldı, 300 bin tl borcu bar nerdeyse, ben oraya gidince iki sefer aradım bunu bi daha da dönene kadar aramadım zaten bi hafta kaldım, ama bu da hiç aramadı, dönerken de sağolsun annemde benimle birlikte geldi çocuklar çok yoruyor seni bende geleyim geri dönerim dedi, beyimiz buna çok sinirlenmiş, anneannem dedem burada benim olduğum şehirde köyde yaşıyorlar, madem gelecekmiş annem neden gitmişiz köyde de kalabilirmişiz vs vs , konuşmamışım ne derdin var dememişim, annemi görünce otogarda sen neden geldin ki anne dedi. Bende çok sinirlendim, annem daha hiç incitmiş değil eşimi, hatta bana kızar iyi davran alttan al geçinin bilmem ne diye.. 3 gün konuşmadık odaya da gelmedi salonda yattı. Üçüncü günün sonunda oğluma kızıyordum kayınvalide karıştı daha çok sinirlendim bağırdım biraz, o da salondan kalkıp geldi yumruğunu suratıma doğru salladı, küfür hakaret ama bildiğiniz küfür yani ağzına yüzüne sı..m, analığını da seni de si...m gibi.. Bende bağırıp çağırınca anan da böyle boşandı demek ki s...ir ol git çocuklarımı bırak dedi.. 2 saat sonra ağlayarak özüt diledi ama bu olay sonrası bi daha eskisi gibi olamadim ben

aynı ev olduğundan artık dayanamıyorsunuz bence.
hatta fazlaca bir zaman dayanmışsınız tebrik ederim. madem ev ayrılacak biraz daha sabır derim ben. tabi ki başka büyük problemleriniz yoksa
Teşekkür ederim, duanızı bekliyorum

En baştan tavrımı ortaya koymuş olsaydım hiç bu kadar içinden çıkılmaz bi hal almayacaktı hislerim...

ay ben bunları okudum şok oldum. boşan bence. ıyy karaktersiz! anneye öyle küfürler edilir mi?? eve gelen misafire dan diye sen niye geldin denir mi?? hadi sana dese neden geldi diye tamam da bu kadarı fazla yani

En baştan tavrımı ortaya koymuş olsaydım hiç bu kadar içinden çıkılmaz bi hal almayacaktı hislerim...

Bu olaydan sonra soğumasanız tuhaf olurdu yalnız. Annenizle ne alıp veremediği var diye düşündüm direk.. Ona karşı gelmeniz ona göre direk boşanma sebebi galiba..
Ne pis laflar. En kötüsü de çocukların şahit olması..

E siz adamı istemiyorsunuz ki. Seviyor musunuz peki?
Sevgi falan kalmadı tavırlarından ötürü, inanın herşey anlatılmıyor, canı istediğinde içeride uzanmışım uyuyor olurum, sağımı solumu dürtükler, uyandırır elimden tutar odaya, hiç konuşmaz, ya biz af buyurun hayvan mıyız? Ben iki tatlı sözü hak etmiyor muyum? O an iş başlayınca canım misin balım misin falan der, o zaman demese daha iyi

ay ben bunları okudum şok oldum. boşan bence. ıyy karaktersiz! anneye öyle küfürler edilir mi?? eve gelen misafire dan diye sen niye geldin denir mi?? hadi sana dese neden geldi diye tamam da bu kadarı fazla yani
Off off

Sanırım bi olay çıksa annemin beni alıp gideceğini falan düşünüp kafada kuruyor çünkü sürekli öyle rüyalar görüyor, biz kavga ediyoruz ve annem bana sahip çıkıyor bu anneme kızıyor vs hep böyle rüya görür

bu adamcıkla sevişmeyi içinin almaması normal.

Bunları size kendi anlatıyor yani? Değişik bir psikoloji.
Annenin kızına sahip çıkması kadar doğal ne olabilir ki?
Kendi bilinçaltında size karşı bir yanlışlık yaptığını düşünüp sizin onu terkedeceğinizi düşünüyor ama ilk fırsatta üzerinize yürümekten çekinmiyor.
Anneniz neden boşanmıştı?

aman hanımefendi siz soğumayacaktınız da kim soğuyacaktı?

Babamın hayatında başka bi kadın varmış ona gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…