Merhaba, önceki konulardan aile yaşantımızdan bahsetmiştim, kısaca bahsedip yeni probleme geçeceğim. 8 yılın içinde evliliğimiz, ailesiyle birlikte yaşıyoruz, iki çocuk sahibiyim, eve gelen giden malumunuz büyük ev olunca, görücü usulü evlenmiştik zaten, durum böyle olunca, hiç özel yaşantımız kalmayınca ben çok soğudum, af buyurun adet düzenim bu ay biraz bozuldu 15 gün sürdü, bende uzak durdum eşimden, şimdi 2 gün oldu biteli adam kedi gibi bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor. Zaten eski konumdan hatırlayanlar olacaktır sağlıklı bir cinsel hayatımızda yok, ben zevk alıyormuş gibi yapıyorum hiç tatmin olamadim, şimdi de inanın hiç öpmek bile gelmiyor içimden, öpmek için uzanınca midem bulanıyor kısa kesiyorum. Spora başladım ne kadar zaman oldu, bu yüzden enerjim falan gayet yerinde, gece olunca elini bana sürecek diye uyku bastırıyor, her yerim kemiklerim ağrıyor, psikolojik farkındayım, böyle ömür mü geçer, nasip olursa yaza evimizi ayıracağız, ayrı evimiz olduğu zaman düzene girer mi sizce? İnanın akşam olsun istemiyorum, iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibi

düşündükçe mideme kramp giriyor

ne yapayım söyleyin, öyle yoruldum ki öyle bunaldım bildiğiniz gibi değil.. gülüyorum etrafa ama içim enkaz yeri gibi...