• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaya Soğukluk

Bilmiyorum ki öyle yetişmiş sanırım, dışarda elele yürüsek hemen elini çeker bi akraba tanıdık görür diye. Görsün diyorum ben senin nikahlı eşinim. Değişmiyor
Öncelikle Allah sabırlar versin. Eşinizin bu tavırlarının sebebini biliyor musunuz peki? Örf, adetler mi yoksa din konusunda cahillik etmesi mi? Kocasını reddeden kadınlarla ilgili fetvadan haberdar da sanırım dinimizde kadının aile içindeki haklarından, onun da ötesinde kul hakkından pek haberdar değil ya da işine gelmiyor. Kısacası hem bencil hem cahil. Size ve annenize karşı ağıza alınmayacak sözler söylemiş. Üstelik haksız olduğu halde. Sizin annenizi ziyaret etmek için kv ya da kp’den izin almak zorunda kalmanız hiç bir açıdan adaletli bir tutum değil. Annenizin yeri sizin ve eşinizin başının üstü olmalıdır. Cinsel hayat konusunda da bu kadar çekingen olmayın ve rol yapmayın. İsteklerinizi açıkça belirtin ve siz istemediğiniz halde kısaca işini bitirip çekiliyorsa, siz de tatmin olmuş gibi taklit yapıyorsanız o da bu durumu değiştiremez. Haberdar bile değil çünkü. Ses gürültü olacak diye de çekiniyor olabilirsiniz ama siz evli bir çiftsiniz ve cinsellik evliliğin %90’ı der psikologlar. Gerekirse ses gürültü olsun mutlu olun yeter ki. Belki eşiniz bu durumdan daha memnun olup kendisi ayrı eve çıkma konusunu hızlandırır belli mi olur. Mutluluğunuzdan ve hayatınızdan bu kadar çok ödün vermeyin.

Sizin eşinizden tiksiniyor olmanız o kadar olağan ki.. öğretmensiniz, anneniz bir başına sizi okutmuş bir şekilde, gördüğüm kadarıyla da çok iyi bir evlat yetiştirmiş asla ve asla eşiniz hakaret edemez boşanmış olduğu için bunu sakın kabullenmeyin. Bunları ona söyleyin sakın içinizde tutmayın zaten size söyleyebileceği her türlü pisliği söylemiş. Siz onun senelerce ailesinin kahrını çekin o sizin annenize 2 3 gün için niye geldin ki desin adama bak ya adam denirse tabi ona. Lütfen susmayın siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez bırakın mükemmel kişiliğiyle ve kendisiyle yüzleşsin :kızgın:

Hepinizin görüşü benim için ayrı ayrı değerli, sağolun var olun. Al karşına konuş, bi kaçamak yapın, dışarı yemeğe çıkın diyen arkadaşlarıma toplu cevap olsun. Evlendim evleneli sinemaya hiç gitmedik. Sevmiyormuş beyimiz. En son geçen sene dağ 2 filmine çok istedim. He bugün he yarın derken film vizyondan kalkacaktı ki kayınvalide ile gitmeye karar verdim. Sonrasında okuldan bir arkadaşla gittim ama cuma günü gittim ki çocuğun ödevi var nereye gideceksin demesinler diye. Tamam dedi bizimki, babası yemekte bi dünya laf söylemiş, çocukları var hiç düşünmüyor gezmeye gidiyor. Bizimki de bi ton yalan söylemiş, okul götürmüş, özel eğitime dair bi filmmiş falan filan.. çıldırdım, dedim ne diye savunmadın, ben izin verdim çocuklar aç değil açıkta değil ben varım ben bakarım neden demedin diyorum çıt yok. Bana gelince aileme gelince dil pabuç gibi. Dışarıda yemek konusunu hiç açmıyorum, konuşma konusunda da yazdığım mesajlara ilave diyeceğim bişey yok. Nato kafa nato mermer. Ailesinin eğitemediği, olabildiğince erkek egemenliğinin kol gezdiği bi ortamda büyüyen hanzodan, kibar romantik ve kadın halinden anlayan bi beyefendi çıkarmam imkansız. Nickim asi evet:) üniversite döneminde hakikaten öyle idim. Sonra bununla karşılaştım, bende anlamadım neler oldu...
Eşiniz sizinle aile olamamış maalesef. Hala sadece annesi babasıyla yaşıyor gibi ve siz üstüne eklenti gibi olmuşsunuz. Her meselenize onların yorum yapmasına bu kadar müsaade etmemeli. Çocuklarınıza bakıyorlar diye anne babasına laf söyletmiyor kendisini borç altında kalmış gibi hissediyor olabilir. Fakat siz de onun ailesine bakıyorsunuz mecbur olmadığınız halde. Allah eşinizin anne babasını da bu kalp katılığından kurtarsın

Eşiniz sizinle aile olamamış maalesef. Hala sadece annesi babasıyla yaşıyor gibi ve siz üstüne eklenti gibi olmuşsunuz. Her meselenize onların yorum yapmasına bu kadar müsaade etmemeli. Çocuklarınıza bakıyorlar diye anne babasına laf söyletmiyor kendisini borç altında kalmış gibi hissediyor olabilir. Fakat siz de onun ailesine bakıyorsunuz mecbur olmadığınız halde. Allah eşinizin anne babasını da bu kalp katılığından kurtarsın
Amin amin amin, çok teşekkür ederim. Ben cinsellik konusunda o kadar istekli bi kadındım ki söndürdü resmen beni. Azıcık sesim çıkacak olsa noluyor öyle kendine gel diyor yada kendine engel olamıyorsan yastığa kapa ağzını duyulacak diyor. Görende af buyurun köpekler gibi uluyoruz sancak...

Amin amin amin, çok teşekkür ederim. Ben cinsellik konusunda o kadar istekli bi kadındım ki söndürdü resmen beni. Azıcık sesim çıkacak olsa noluyor öyle kendine gel diyor yada kendine engel olamıyorsan yastığa kapa ağzını duyulacak diyor. Görende af buyurun köpekler gibi uluyoruz sancak...
Erkekler kadınların ses çıkarmasından hoşlanır diye biliyorum. Çünkü bu onlar için geribildirimdir ve bu durum kendilerine olan güvenini de artırır. Bir kadın için bunlar normal şeyler ben böyle istiyorum diyin. Ayrıca ön hazırlıksız zorla elinizden tutup götürmesi esas daha hayvani. Peygamberimizin hanımlarına yaklaşımı konusunda rahmetli İbrahim Canan’ın bir kitabı var. Onu okumanızı ve okutmanızı öneririm. İsmini tam hatırlamıyorum ama “Bir Baba ve Eş Olarak Hz Peygamberimiz” olabilir

Erkekler kadınların ses çıkarmasından hoşlanır diye biliyorum. Çünkü bu onlar için geribildirimdir ve bu durum kendilerine olan güvenini de artırır. Bir kadın için bunlar normal şeyler ben böyle istiyorum diyin. Ayrıca ön hazırlıksız zorla elinizden tutup götürmesi esas daha hayvani. Peygamberimizin hanımlarına yaklaşımı konusunda rahmetli İbrahim Canan’ın bir kitabı var. Onu okumanızı ve okutmanızı öneririm. İsmini tam hatırlamıyorum ama “Bir Baba ve Eş Olarak Hz Peygamberimiz” olabilir
Çok teşekkür ederim, mutlaka okuyacağım , onun ise okuyacağını hiç sanmıyorum. Ahiretimi yakmamak adına sessiz kalıyorum ama mutsuzluktan ölmek üzereyim kimsenin ruhu duymuyor...

Halbuki hosuna gitmesi lazim bu halinin. Ne demek agzina yastik kapat. Duyulacak diye korkuyorsa yapmayi versin o zaman. Sessiz hareketsiz bisey istiyosa sisme bebek alsin. Terbiyesiz

Halbuki hosuna gitmesi lazim bu halinin. Ne demek agzina yastik kapat. Duyulacak diye korkuyorsa yapmayi versin o zaman. Sessiz hareketsiz bisey istiyosa sisme bebek alsin. Terbiyesiz
Ya bilmiyorum ben erkek olsam hoşuma giderdi ki eşim mutlu oluyor haz alıyor... bilmiyorum her geçen an uzaklaşıyorum, alıp başımı gidesim var yeminle. Rabbim kimseyi çaresizlikle sınamasın...

Ya bilmiyorum ben erkek olsam hoşuma giderdi ki eşim mutlu oluyor haz alıyor... bilmiyorum her geçen an uzaklaşıyorum, alıp başımı gidesim var yeminle. Rabbim kimseyi çaresizlikle sınamasın...
eşinizin ailesi olduğu için ses çıkarmanızı istemiyor anladım ben, doğru mu? o zaman anlarım ama diğer türlü gerçekten garip.

Of ne saçma bi adam bu ya neyini arzulicaksin ki zaten.

eşinizin ailesi olduğu için ses çıkarmanızı istemiyor anladım ben, doğru mu? o zaman anlarım ama diğer türlü gerçekten garip.
Hem o hem de konu komşu duyar vs diye çünkü alt üst ve yan taraf yılların komşusu ve akrabası. Onlara duyulur da laf söz olur diye, onlarda bardakla asi ve kocası sevişse de dinlesek diye bekliyor zaten

Aynı durum dayım doğumdan sonra oldu 8 yıldır zerre isteğim yok hatta nefret ediyorum bunun sebebi depresyon mu acaba
canim cok uzun zaman olmuş bi ilişki terapistine görün istersen yada bilemiyorum kocanın seni iten davranışları olabilir gündüz yasadiginiz tartismalar anlaşmazlıklar da cok etkiliyo

Neden caresizsin ki onu anlamiyorum.
Çünkü hepsiyle birlikte uğraşacak vaktim yok, çocuklarım arada yıpranacak. Bugün ben mutsuzum boşanalım desem bir sürü senaryo yazılacak, hayatında biri var, eli para gördü azdı diyecekler, mücadele vermem gereken sadece eş kişisi değil ailesi tüm akrabaları işin içine düşüp hayatı daha çekilmez hale getirirler. Hepsini elimin tersiyle itip başka şehire de yerleşebilirim ama dedemle kayınpeder arası çok iyi. Arkamda destek göremiyorum... bilmiyorum herşey bigün yoluna girecek inşallah, en azından evim olduğunda tartışma konuşma herşey tam bi aile gibi olacak inşallah...

Çünkü hepsiyle birlikte uğraşacak vaktim yok, çocuklarım arada yıpranacak. Bugün ben mutsuzum boşanalım desem bir sürü senaryo yazılacak, hayatında biri var, eli para gördü azdı diyecekler, mücadele vermem gereken sadece eş kişisi değil ailesi tüm akrabaları işin içine düşüp hayatı daha çekilmez hale getirirler. Hepsini elimin tersiyle itip başka şehire de yerleşebilirim ama dedemle kayınpeder arası çok iyi. Arkamda destek göremiyorum... bilmiyorum herşey bigün yoluna girecek inşallah, en azından evim olduğunda tartışma konuşma herşey tam bi aile gibi olacak inşallah...

Hemen al cocuklarini git demiyorum zaten su ev meselesi yüzünden. Ama bunca sene bu egitimde bir kadinin kendine yasattigi bu hayati da anlayamiyorum. Umarim kendi evinize gittiginizde hersey daha farkli olur

Merhaba, önceki konulardan aile yaşantımızdan bahsetmiştim, kısaca bahsedip yeni probleme geçeceğim. 8 yılın içinde evliliğimiz, ailesiyle birlikte yaşıyoruz, iki çocuk sahibiyim, eve gelen giden malumunuz büyük ev olunca, görücü usulü evlenmiştik zaten, durum böyle olunca, hiç özel yaşantımız kalmayınca ben çok soğudum, af buyurun adet düzenim bu ay biraz bozuldu 15 gün sürdü, bende uzak durdum eşimden, şimdi 2 gün oldu biteli adam kedi gibi bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor. Zaten eski konumdan hatırlayanlar olacaktır sağlıklı bir cinsel hayatımızda yok, ben zevk alıyormuş gibi yapıyorum hiç tatmin olamadim, şimdi de inanın hiç öpmek bile gelmiyor içimden, öpmek için uzanınca midem bulanıyor kısa kesiyorum. Spora başladım ne kadar zaman oldu, bu yüzden enerjim falan gayet yerinde, gece olunca elini bana sürecek diye uyku bastırıyor, her yerim kemiklerim ağrıyor, psikolojik farkındayım, böyle ömür mü geçer, nasip olursa yaza evimizi ayıracağız, ayrı evimiz olduğu zaman düzene girer mi sizce? İnanın akşam olsun istemiyorum, iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibi :KK43: düşündükçe mideme kramp giriyor :KK43: ne yapayım söyleyin, öyle yoruldum ki öyle bunaldım bildiğiniz gibi değil.. gülüyorum etrafa ama içim enkaz yeri gibi...
Canim bunu eşine anlatirsan boşanmak isteyebilir yani bir omur sürmez böyle . Belki psikolojiktir kadın dogumada gidebilirsin öyle bı sorunun olabilir

Back
X