• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaya Soğukluk

Çünkü bazı şeyler düzeliyor. Onu sevdiğimi sorunun başka sebeplerden olduğunu biliyor ki biz çok konuşmalar yaptık yüzyüze. Şimdi bi problemimiz yok 2. Gebelik ihtimali dışında En Büyük TÜRKİYE
Ne güzel maşallah :) karşılıklı konuşma muazzam birşey zaten. Şayet istiyorsanız ne mutlu:)

Söylenecek çok şey var ama söylenmesi gereken tek şey "boşan"
Acı belki zor belki imkansız ama boşanmazsan ömrün bu ızdıraplarla solup gidecek.
Şimdi cesaret etmezsen kahrından öleceksin belki bu adam müsveddesinin elinde.
Adamlara suç bulmuyorum, herkes masum doğar.
Onları yetiştiren annelere isyanım.
Bir insan nasıl böyle bir mahluk yetiştirir ve salar dünyaya?
Belki görücü usulü olmasaydı, belki senin tanımaya fırsatın olsaydı karşındakini belki seçip seçmeme kararı sende olsaydı bi nebze bu hallere gelmez, gelsen bile boşanmanın sadece senin karar verebileceğin bir durum olduğunu bildiğinden rahat olurdun.
Ama maalesef "çocuğumuz için en iyisini biz biliriz" diye evleneceği adamı bile kendileri seçen aileler yüzünden, "aman kızım sabret kocandır" diyen pasif kadınlar yüzünden kadınlar&kadınlarımız bu hallerde.
9 yaşındaki kızım bile geçenlerde "anne ben evlenirken neden size sormak zorundayım? Benim hayatım değil mi? Ben evlenmeyecek miyim?" diye bir soru sormuştu. Ilkin çok güldüm ama sonra dedim çocuk ne mantıklı.
Kısacası; hayatınıza karışıla karışıla bu hale gelmişsiniz bari şimdi cesaret ile davranın ve sıyrılın bu hayattan.

Söylenecek çok şey var ama söylenmesi gereken tek şey "boşan"
Acı belki zor belki imkansız ama boşanmazsan ömrün bu ızdıraplarla solup gidecek.
Şimdi cesaret etmezsen kahrından öleceksin belki bu adam müsveddesinin elinde.
Adamlara suç bulmuyorum, herkes masum doğar.
Onları yetiştiren annelere isyanım.
Bir insan nasıl böyle bir mahluk yetiştirir ve salar dünyaya?
Belki görücü usulü olmasaydı, belki senin tanımaya fırsatın olsaydı karşındakini belki seçip seçmeme kararı sende olsaydı bi nebze bu hallere gelmez, gelsen bile boşanmanın sadece senin karar verebileceğin bir durum olduğunu bildiğinden rahat olurdun.
Ama maalesef "çocuğumuz için en iyisini biz biliriz" diye evleneceği adamı bile kendileri seçen aileler yüzünden, "aman kızım sabret kocandır" diyen pasif kadınlar yüzünden kadınlar&kadınlarımız bu hallerde.
9 yaşındaki kızım bile geçenlerde "anne ben evlenirken neden size sormak zorundayım? Benim hayatım değil mi? Ben evlenmeyecek miyim?" diye bir soru sormuştu. Ilkin çok güldüm ama sonra dedim çocuk ne mantıklı.
Kısacası; hayatınıza karışıla karışıla bu hale gelmişsiniz bari şimdi cesaret ile davranın ve sıyrılın bu hayattan.
Dedikleriniz güç veriyor, umarım başarabilirim... sağolun, kızınızı ve sizi kucaklıyorum...

Tesekkur ediyorum.
Hayirli habberlerinizi duyariz insallah.
Çalıştığım kurumda psikolog var, onunla konuşmayı denedim, işin zor hocam diyor, aynı şeyler hep, konuşmayı dene, kiraya çık vs.. başka bi psikolog bakacağım izin gününde nasipse

Yok onun içün kendisi önemlidir kendi istekleri ve cok kotu bir ağız kokusu var söylediğim halde kişisel temizliği çok kötü bende sogudum galiba
Bizimki de sigara içiyor, fazlaca hem de. Fırçalıyor ama yine de bıyıklarına falan siniyor, canıma tak dedi sanırım geçenlerde söyledim, sen hiç şikayet etmezdin yeni mi kokmaya başladı diyor. Aynılar, ve bizim canımız bu adamlarla evli olduğumuz sürece bu işi hiç istemeyecek...

Bence bu saatten sonra soğuk davranmayın 7 sene katlanmışsınz katlanacağınzın kadar ev yapıyormuşuz anladığım kadarıyla yaza da çıkacakmışsınz zaten yani adama deseniz dayanamıyorum adam size kira tutacak değilim ev oluyor biraz daha sık dişini diyecek haklı olarak o yüzden bence işinize odaklanın akşam da eşinize çocuğunuza şunun şurasında yaza ne kaldı. Ev yapılıyor olmazsa haklısınız ama şuan konuşsanız bile haksız duruma düşersiniz acizane tavsiye ederim .

Bence bu saatten sonra soğuk davranmayın 7 sene katlanmışsınz katlanacağınzın kadar ev yapıyormuşuz anladığım kadarıyla yaza da çıkacakmışsınz zaten yani adama deseniz dayanamıyorum adam size kira tutacak değilim ev oluyor biraz daha sık dişini diyecek haklı olarak o yüzden bence işinize odaklanın akşam da eşinize çocuğunuza şunun şurasında yaza ne kaldı. Ev yapılıyor olmazsa haklısınız ama şuan konuşsanız bile haksız duruma düşersiniz acizane tavsiye ederim .
Ev olana kadar sabretmek en mantiklisi gibi haklısınız..

Eh bacim aile ile yasanan evde nasil saglikli bir cinsel hayat olsun simdi?
Biri duydu mu biri fark etti mi diye dusunmekten insan konsantre olamaz ki. Bu sekilde insanlar yeni evliligin tadini bile cikaramiyor.
Keske simdiye kadar evinizi ayirsaydiniz cok uzun surmus birlikte yasama fasli.
Ben evler ayrilinca daha iyi olacagini dusunuyorum.

Eh bacim aile ile yasanan evde nasil saglikli bir cinsel hayat olsun simdi?
Biri duydu mu biri fark etti mi diye dusunmekten insan konsantre olamaz ki. Bu sekilde insanlar yeni evliligin tadini bile cikaramiyor.
Keske simdiye kadar evinizi ayirsaydiniz cok uzun surmus birlikte yasama fasli.
Ben evler ayrilinca daha iyi olacagini dusunuyorum.
Ya nato kafa nato mermer bacım, dün akşam annesi babası ve oğlum görümceme gittiler, saat 22 de döndüler yanlarında büyük görümcemin iki kızı eltimin oğlu da var (hepsi aynı binada) neyse oğlum illa gelsinler demiş o yüzden gelmişler vs açıklama da yaptılar sağolsunlar :) yattık saat 23.30 oldu. Kapıyı kapattık kızım da kuzeniyle yatmak istedi, odada yok diye hemen aklına iş düştü beyimizin. Elini kalçama atmış, var mısın bi posta atalım diyor. Gerizekalı bu nasıl üslup. Dedim saçmalama içerde 10 kişi varken nasıl konsantre olmayı düşünüyorsun ki. Ne var ki diyor kapımız kapalı odaya dalacak halleri yok ya.. yaa sanırım bende bu dert hiç bitmeyecek çünkü bu öküz hiç yontulmayacak..

Ya nato kafa nato mermer bacım, dün akşam annesi babası ve oğlum görümceme gittiler, saat 22 de döndüler yanlarında büyük görümcemin iki kızı eltimin oğlu da var (hepsi aynı binada) neyse oğlum illa gelsinler demiş o yüzden gelmişler vs açıklama da yaptılar sağolsunlar :) yattık saat 23.30 oldu. Kapıyı kapattık kızım da kuzeniyle yatmak istedi, odada yok diye hemen aklına iş düştü beyimizin. Elini kalçama atmış, var mısın bi posta atalım diyor. Gerizekalı bu nasıl üslup. Dedim saçmalama içerde 10 kişi varken nasıl konsantre olmayı düşünüyorsun ki. Ne var ki diyor kapımız kapalı odaya dalacak halleri yok ya.. yaa sanırım bende bu dert hiç bitmeyecek çünkü bu öküz hiç yontulmayacak..

Uslup cok cirkin gercekten.
O kadar coluk cocuk varken odaya dalmayacaklarindan nasil emin?
Hadi kapiyi kilitledi nasil konsantre olacak. Hadi konsantre de oldu biri dalmaya calissa kapi kilitli olunca yine herkes anlayacak olup biteni.
Yani dalmaya calisanin tabi ki kendi ayibi olur. Herkes kari ioca arasinda cinsellik oldugunu da elbet biliyor ama ne zaman yasandigini herkesin bilmesine gerek yok. Hak veriyorum bu konuda sana..

Back
X