• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaya Soğukluk

Bu kocayı nereden buldun ?
Görücü usulu + sülalece oturum + kendi ailen dış kapının mandalı ve enönemlisi üzerinde hiçbir hskkı olmsysn insanlardan 18ini geçmiş aklıbaşında bi bireyin izin alması ?

Ah be canım hadi bi şekilde oldu aynı evi kabul ettin izin almak nedir?

Asla ama asla eşimden bile aileme gitmek için izin almam. 2-3 sene önce kadınlar günüydü gidiyimde kadın kadına gezelim annemle dedim etrafımızda kalabalık yok öyle trkbaşına annene gitmek birlikte gidicez dedi ( seviyo ailemi akşam olsunda birlikte gidelim anlamında söyledi ama benimiçin farketmez ) benimle evlenmek icin izin aldigin insanla gitmek icin izin alacak degilim dedim

Cok yanlis yapiyosun kv kp kim oluyoda annene karisiyo bi dursunlar orda
Bu konuda artık yapmayacağım zaten artık, Allahım valla böyle okudukça ben bile çıldırıyorum kendime, nasıl bu kadar taviz nasıl kendinden veriş...

Ben eşinize aşık olmadığınızı hatta sevmediğinizi düşünüyorum.
Çünkü şartlar ne olursa olsun anlattıklarınız buna çıkıyor .
Bazen biz kadınlarda olur , ilişki istemeyiz ama öpülmek sevilmek hoşumuza gider ve bu psikolojik bir durumdur
Ama " iğrenmek " çok başka şey .

canim ilk zamanlar da varmıydı bu igrenme yoksa bi sebebi mi var bisey mi sebep oldu bu duruma cok üzüldüm cok iyi anlıyorum seni

Canim geçer inşallah

Inan kimse aşkından olmuyor her dk sn. Dönem dönem sogukluklar, sıcaklıklar oluyor, seninki de geçicidir insallah

Cok kotu.. hic bi kadin zorunda kalmasin .. bu kdr guzel birsey bu kdr eziyete donusmese keske.. gecici bi sure mi bilmiyorum, bence degil

Merhaba, önceki konulardan aile yaşantımızdan bahsetmiştim, kısaca bahsedip yeni probleme geçeceğim. 8 yılın içinde evliliğimiz, ailesiyle birlikte yaşıyoruz, iki çocuk sahibiyim, eve gelen giden malumunuz büyük ev olunca, görücü usulü evlenmiştik zaten, durum böyle olunca, hiç özel yaşantımız kalmayınca ben çok soğudum, af buyurun adet düzenim bu ay biraz bozuldu 15 gün sürdü, bende uzak durdum eşimden, şimdi 2 gün oldu biteli adam kedi gibi bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor. Zaten eski konumdan hatırlayanlar olacaktır sağlıklı bir cinsel hayatımızda yok, ben zevk alıyormuş gibi yapıyorum hiç tatmin olamadim, şimdi de inanın hiç öpmek bile gelmiyor içimden, öpmek için uzanınca midem bulanıyor kısa kesiyorum. Spora başladım ne kadar zaman oldu, bu yüzden enerjim falan gayet yerinde, gece olunca elini bana sürecek diye uyku bastırıyor, her yerim kemiklerim ağrıyor, psikolojik farkındayım, böyle ömür mü geçer, nasip olursa yaza evimizi ayıracağız, ayrı evimiz olduğu zaman düzene girer mi sizce? İnanın akşam olsun istemiyorum, iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibi :KK43: düşündükçe mideme kramp giriyor :KK43: ne yapayım söyleyin, öyle yoruldum ki öyle bunaldım bildiğiniz gibi değil.. gülüyorum etrafa ama içim enkaz yeri gibi...
Merhaba, önceki konulardan aile yaşantımızdan bahsetmiştim, kısaca bahsedip yeni probleme geçeceğim. 8 yılın içinde evliliğimiz, ailesiyle birlikte yaşıyoruz, iki çocuk sahibiyim, eve gelen giden malumunuz büyük ev olunca, görücü usulü evlenmiştik zaten, durum böyle olunca, hiç özel yaşantımız kalmayınca ben çok soğudum, af buyurun adet düzenim bu ay biraz bozuldu 15 gün sürdü, bende uzak durdum eşimden, şimdi 2 gün oldu biteli adam kedi gibi bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor. Zaten eski konumdan hatırlayanlar olacaktır sağlıklı bir cinsel hayatımızda yok, ben zevk alıyormuş gibi yapıyorum hiç tatmin olamadim, şimdi de inanın hiç öpmek bile gelmiyor içimden, öpmek için uzanınca midem bulanıyor kısa kesiyorum. Spora başladım ne kadar zaman oldu, bu yüzden enerjim falan gayet yerinde, gece olunca elini bana sürecek diye uyku bastırıyor, her yerim kemiklerim ağrıyor, psikolojik farkındayım, böyle ömür mü geçer, nasip olursa yaza evimizi ayıracağız, ayrı evimiz olduğu zaman düzene girer mi sizce? İnanın akşam olsun istemiyorum, iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibi :KK43: düşündükçe mideme kramp giriyor :KK43: ne yapayım söyleyin, öyle yoruldum ki öyle bunaldım bildiğiniz gibi değil.. gülüyorum etrafa ama içim enkaz yeri gibi...
Cinselliğe gelene kadar daha bi ton soruna batmışsınız farkında değilsiniz,etrafta adam kıtlığı mı vardı acaba 8 sene boyunca bu evlilik adı altında zindan hayatına hapsoldunuz.Evlilik kesinlikle bu anlattığınız ‘şey’ değil.

Cinsellikte zevk alma numarası yapmak çok yanlış bir durum.
Zevk almadığınızı mutsuz olduğunuzu belirttiğiniz zaman, eşiniz kendinde arayacaktır sorunu. Bir erkek olarak karısını tatmin edememek erkeklerde gurur yıkıcı bir meseledir, her ne kadar belli etmeseler de..
Bir de öyle paldır küldür, damdan düşer gibi kendinizi cinselligin ortasında buluyorsaniz bu çok normal.
Ayrıca cinsellikten önce kafanıza taktığınız birçok mesele var sanırım..
Bunlar da etkiler ve nefret duygusu diğer duyguları bastırır..

Her kadın romantik anlar yaşamak ister.
ister istemez aynı evde kaldığınız için bastırılmış cinsel hayat olabilir. Şahsen annemlerin evi 2 katlı bize ayrı bir kat ve banyolu oda verilmesine rağmen annemlerde kaldığımda rahat hareket edemiyoruz. Sadece sarılır yatarız.
Eviniz ayrıldığında rahatlayacağınızı düşünün umut etmek güzeldir.
Şuan birlikte olmayı istemiyorsanız bunu dile getirin eşiniz dahi olsa size istemediğiniz birşeyi sırf o istiyor diye yapmak doğru değil. Mutsuzsanız mutsuzum demeniz gerekli.
Bizimde bir dönem böyle bir durum olmuştu mutsuz olduğumu defalarca dile getirmiştim. Adamda nasıl bir etki bıraktıysa şimdi hala nasıldı diye soruyor :KK48:

Her kadın romantik anlar yaşamak ister.
ister istemez aynı evde kaldığınız için bastırılmış cinsel hayat olabilir. Şahsen annemlerin evi 2 katlı bize ayrı bir kat ve banyolu oda verilmesine rağmen annemlerde kaldığımda rahat hareket edemiyoruz. Sadece sarılır yatarız.
Eviniz ayrıldığında rahatlayacağınızı düşünün umut etmek güzeldir.
Şuan birlikte olmayı istemiyorsanız bunu dile getirin eşiniz dahi olsa size istemediğiniz birşeyi sırf o istiyor diye yapmak doğru değil. Mutsuzsanız mutsuzum demeniz gerekli.
Bizimde bir dönem böyle bir durum olmuştu mutsuz olduğumu defalarca dile getirmiştim. Adamda nasıl bir etki bıraktıysa şimdi hala nasıldı diye soruyor :KK48:
Umarım dile getirebilirim, iletişim kurabileceğim biri değil, ev ayrıldığında rahat konuşabilirim biraz daha çünkü şimdi azıcık ses yükselse annesi babası işin içine düşüyor

Cinselliğe gelene kadar daha bi ton soruna batmışsınız farkında değilsiniz,etrafta adam kıtlığı mı vardı acaba 8 sene boyunca bu evlilik adı altında zindan hayatına hapsoldunuz.Evlilik kesinlikle bu anlattığınız ‘şey’ değil.
Ben bu yaşadığıma asla evlilik diyemem zaten. Bilmiyorum ki kıtlık olsa bile böylesine denk gelmez insan şans =)

Yine laf lafı açacak ama anlatmayınca da anlaşılmıyor insan :) bigün dedim ki hiç demiyorsun ki bu kadın bişey anlatmıyor, hiç mi derdi sorunu yok. Sadece yüzüm asık olunca kafanda kuruyorsun dedim. Hiç dertleştiğimiz yok dedim. Hemen yanımdan kalktı karşı koltuğa oturdu. Gayet lakayıt bi tavır ve oturuş. Elini dizine koydu ee hadi konuşalım madem konuşmak istiyorsun anlat hadi anlat dinliyorum diyor. Dedim bu tanrının üzerine konuşulması imkansız zaten. Bu muhabbette şuradan çıkıp gelişti. Yine beyimiz malum işi istedi konuşma yok öpüşüp koklaşma yok elimden tutup odaya götürecekti engelledim konuşmak istedim ona sinirlendi engel oldum diye..

Tatmin olmuyorsanız numara yapmayın şimdi bunu söyleseniz eşinizde inanmaz.
Çok zor bir durum sizin bu durumunuzda evde yalnız olmamanız etken olmuş olabilir o anda başka bişey düşünmemeniz gerekiyor.

Bu arada sizi sogutan sey kocaniz degil kalabalik bi ortamda yasam. Annesiyle babasiyla ayni cati altinda oturmak. Büyük hata yani. Yoksa sevmediğiniz birinden 2 çocuk zor yani ne kadar görücü de olsa. Köle değilseniz ? Bu arada erkekler emin olun anlıyor numara yapıp yapmadığınızı. Bi zamanlar bende cok soğumuştum ve eşim anliyordu

Bu arada sizi sogutan sey kocaniz degil kalabalik bi ortamda yasam. Annesiyle babasiyla ayni cati altinda oturmak. Büyük hata yani. Yoksa sevmediğiniz birinden 2 çocuk zor yani ne kadar görücü de olsa. Köle değilseniz ? Bu arada erkekler emin olun anlıyor numara yapıp yapmadığınızı. Bi zamanlar bende cok soğumuştum ve eşim anliyordu
Anlıyorsa neden bu şekilde devam ediyor ki..

Back
X