Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuda artık yapmayacağım zaten artık, Allahım valla böyle okudukça ben bile çıldırıyorum kendime, nasıl bu kadar taviz nasıl kendinden veriş...Bu kocayı nereden buldun ?
Görücü usulu + sülalece oturum + kendi ailen dış kapının mandalı ve enönemlisi üzerinde hiçbir hskkı olmsysn insanlardan 18ini geçmiş aklıbaşında bi bireyin izin alması ?
Ah be canım hadi bi şekilde oldu aynı evi kabul ettin izin almak nedir?
Asla ama asla eşimden bile aileme gitmek için izin almam. 2-3 sene önce kadınlar günüydü gidiyimde kadın kadına gezelim annemle dedim etrafımızda kalabalık yok öyle trkbaşına annene gitmek birlikte gidicez dedi ( seviyo ailemi akşam olsunda birlikte gidelim anlamında söyledi ama benimiçin farketmez ) benimle evlenmek icin izin aldigin insanla gitmek icin izin alacak degilim dedim
Cok yanlis yapiyosun kv kp kim oluyoda annene karisiyo bi dursunlar orda
Umarım geçici olur, sağolunGeçici durum. Arada olabilir öyle..
Zamana bıraktığınızda da geçiyor.Umarım geçici olur, sağolun
Merhaba, önceki konulardan aile yaşantımızdan bahsetmiştim, kısaca bahsedip yeni probleme geçeceğim. 8 yılın içinde evliliğimiz, ailesiyle birlikte yaşıyoruz, iki çocuk sahibiyim, eve gelen giden malumunuz büyük ev olunca, görücü usulü evlenmiştik zaten, durum böyle olunca, hiç özel yaşantımız kalmayınca ben çok soğudum, af buyurun adet düzenim bu ay biraz bozuldu 15 gün sürdü, bende uzak durdum eşimden, şimdi 2 gün oldu biteli adam kedi gibi bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor. Zaten eski konumdan hatırlayanlar olacaktır sağlıklı bir cinsel hayatımızda yok, ben zevk alıyormuş gibi yapıyorum hiç tatmin olamadim, şimdi de inanın hiç öpmek bile gelmiyor içimden, öpmek için uzanınca midem bulanıyor kısa kesiyorum. Spora başladım ne kadar zaman oldu, bu yüzden enerjim falan gayet yerinde, gece olunca elini bana sürecek diye uyku bastırıyor, her yerim kemiklerim ağrıyor, psikolojik farkındayım, böyle ömür mü geçer, nasip olursa yaza evimizi ayıracağız, ayrı evimiz olduğu zaman düzene girer mi sizce? İnanın akşam olsun istemiyorum, iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibidüşündükçe mideme kramp giriyor
ne yapayım söyleyin, öyle yoruldum ki öyle bunaldım bildiğiniz gibi değil.. gülüyorum etrafa ama içim enkaz yeri gibi...
Cinselliğe gelene kadar daha bi ton soruna batmışsınız farkında değilsiniz,etrafta adam kıtlığı mı vardı acaba 8 sene boyunca bu evlilik adı altında zindan hayatına hapsoldunuz.Evlilik kesinlikle bu anlattığınız ‘şey’ değil.Merhaba, önceki konulardan aile yaşantımızdan bahsetmiştim, kısaca bahsedip yeni probleme geçeceğim. 8 yılın içinde evliliğimiz, ailesiyle birlikte yaşıyoruz, iki çocuk sahibiyim, eve gelen giden malumunuz büyük ev olunca, görücü usulü evlenmiştik zaten, durum böyle olunca, hiç özel yaşantımız kalmayınca ben çok soğudum, af buyurun adet düzenim bu ay biraz bozuldu 15 gün sürdü, bende uzak durdum eşimden, şimdi 2 gün oldu biteli adam kedi gibi bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor. Zaten eski konumdan hatırlayanlar olacaktır sağlıklı bir cinsel hayatımızda yok, ben zevk alıyormuş gibi yapıyorum hiç tatmin olamadim, şimdi de inanın hiç öpmek bile gelmiyor içimden, öpmek için uzanınca midem bulanıyor kısa kesiyorum. Spora başladım ne kadar zaman oldu, bu yüzden enerjim falan gayet yerinde, gece olunca elini bana sürecek diye uyku bastırıyor, her yerim kemiklerim ağrıyor, psikolojik farkındayım, böyle ömür mü geçer, nasip olursa yaza evimizi ayıracağız, ayrı evimiz olduğu zaman düzene girer mi sizce? İnanın akşam olsun istemiyorum, iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibidüşündükçe mideme kramp giriyor
ne yapayım söyleyin, öyle yoruldum ki öyle bunaldım bildiğiniz gibi değil.. gülüyorum etrafa ama içim enkaz yeri gibi...
Umarım dile getirebilirim, iletişim kurabileceğim biri değil, ev ayrıldığında rahat konuşabilirim biraz daha çünkü şimdi azıcık ses yükselse annesi babası işin içine düşüyorHer kadın romantik anlar yaşamak ister.
ister istemez aynı evde kaldığınız için bastırılmış cinsel hayat olabilir. Şahsen annemlerin evi 2 katlı bize ayrı bir kat ve banyolu oda verilmesine rağmen annemlerde kaldığımda rahat hareket edemiyoruz. Sadece sarılır yatarız.
Eviniz ayrıldığında rahatlayacağınızı düşünün umut etmek güzeldir.
Şuan birlikte olmayı istemiyorsanız bunu dile getirin eşiniz dahi olsa size istemediğiniz birşeyi sırf o istiyor diye yapmak doğru değil. Mutsuzsanız mutsuzum demeniz gerekli.
Bizimde bir dönem böyle bir durum olmuştu mutsuz olduğumu defalarca dile getirmiştim. Adamda nasıl bir etki bıraktıysa şimdi hala nasıldı diye soruyor![]()
Ben bu yaşadığıma asla evlilik diyemem zaten. Bilmiyorum ki kıtlık olsa bile böylesine denk gelmez insan şans =)Cinselliğe gelene kadar daha bi ton soruna batmışsınız farkında değilsiniz,etrafta adam kıtlığı mı vardı acaba 8 sene boyunca bu evlilik adı altında zindan hayatına hapsoldunuz.Evlilik kesinlikle bu anlattığınız ‘şey’ değil.
adam kedi gibi bekliyor
iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibi![]()
Anlıyorsa neden bu şekilde devam ediyor ki..Bu arada sizi sogutan sey kocaniz degil kalabalik bi ortamda yasam. Annesiyle babasiyla ayni cati altinda oturmak. Büyük hata yani. Yoksa sevmediğiniz birinden 2 çocuk zor yani ne kadar görücü de olsa. Köle değilseniz ? Bu arada erkekler emin olun anlıyor numara yapıp yapmadığınızı. Bi zamanlar bende cok soğumuştum ve eşim anliyordu