Kocayı aldat, sonra onu suçla. pes

evet vicdanen rahatlıyor...suçlu psikolojisi bu...hem suçlu hem güçlü...

Kadın size güvenip sırrını paylaşmış siz de burada onu umuma yayın ediyorsunuz.
Size ne ki?

İnsanın aklına geliyor acaba hangisi daha günah diye?
Zina edip Allahtan af dileyen mi yoksa bu kişinin gıybetini eden mi?

Son düzenleme:
Nasil yargilamiyorsunuz? Bakin ispati gelip buraya konu acinca arkasin dan komusmus ayiplamis ,kinamis olmuyormusunuz? Esini suclamasi rahatsiz etmis sadece sizi oylemi? Zevkine yaptim dese rahatsiz olmayacakmiydiniz? Bizden ne bekliyorsunuz? Nasil bir akil verelim size benim size sadece su tavsiyem olabilir. Burada konustugunuz gibi baska yerlerde de dillendirmeyin...bu meseleyi belliki size guvenmis anlatmis ..bunu bir sir olarak kalbinize gomun derim..haaa ben katlanamiyorum kocasina uzuluyorum diyorsaniz. gidin kocasina anlatin...burada kadini ve yasantilarini bilemiyoruz. Sanal da olsa kimsenin arkasindan konusulmamasi gerektigini dusunuyorum ben..bu ne celiski..

Peki bundan size ne. Hatta bize ne
Başka birinin yaptığı hatayı yıllar sonra kınamak için acılan konu

Aynen katılıyorum

Bayanın İsmini vermedim..herkesin günahı sevabı kendine.. günahını yargılamadım. Rahatsız olduğum nokta suçu eşine yüklemesi. Öyle bir yazmışsınız ki sanki kadını deşifre ettim.

Bayanın İsmini vermedim..herkesin günahı sevabı kendine.. günahını yargılamadım. Rahatsız olduğum nokta suçu eşine yüklemesi. Öyle bir yazmışsınız ki sanki kadını deşifre ettim.

Fark etmez. Tekrar soruyorum size ne?
Arkadaşlığınızı kesersiniz olur biter.

Peki bundan size ne. Hatta bize ne
Başka birinin yaptığı hatayı yıllar sonra kınamak için acılan konu
Hatay’ı kınamak için açmadım .. İnsanların hata işleyip bunun suçunu başkasına yüklemesinden rahatsızım . Rahatsızlığımı yazdım. Okumak zorunda değilsiniz. Başlıkta konunun içeriği belli okumasaydınız

Yahu rahatsız oldum içimi dökmek istedim. Bundan size ne?
İstediğimi yazarım
SİZE NE? Başlıkta konunun içeriği belli. Okumasaydınız ..

Eh istediğinizi yazınca istemediğinizi de okumak zorunda kalırsınız. Kural böyle.
Yqzık kadın dost bilmiş de dert açmış bir de.
Haksız olduğunuz her konuda hırçın mısınız hep böyle. Yoksa bu konuya özel bir hırçınlık mı?

Hay ağzınıza sağlık

Hırçınlığım size özel etkiye tepki .. İnsanları yargılayan üslubunuzu değiştirip öyle yorum yapmayı deneyin. Zira kendiniz yaptığınız birşeyi bana yapma dediğinizde ciddiye alamıyorum sizi kusura bakmayın

Yahu burada herkes kaynanasını görümcesini eltisini yazıyor .. herkesin günahına ortak oluyorsunuz farkında olmadan? Sizin de Yazdığınızla yaptığınız çelişiyor. Burada yazılanları Okumayacaksınız o zaman.
Sağda solda anlatmam dert etmeyin bunu. Kimseyle paylaşamadığım için buraya döktüm içimi. İstediğimi yazarım burası özgür bir platform. rahatsız oluyorsanız okumayacaksınız

Ha iyi o halde. Hep böyleyseniz çevrenize yazık.
Beni değil dedikodu ve gıybetin karşılığını ciddiye almanızı tavsiye ederim.
Bana yargılayan diyen kişi burada elalemin kadınını çekiştiriyor. Büyük allahım ne günlere kaldık.
Arkadaşınız sırrını paylaşmış ve siz şu an ona ihanet ediyorsunuz. Ben olsam gece uyuyamam. Vicdan merhamet meselesi demek ki.
İyi forumlar sizeeee

Burası anonim bir ortam kimse kimseyi tanımıyor.. tanıdıklarına ifşa etmedim kendisini.. ayrıca benim vicdanımı ve merhametimi YARGILAMAK sizin haddiniz değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…