kocayı özlemek...

Esimi aslinda hergun ozluyorum tabi ille o manada degil
Isteyken sesini ozluyorum
Ariyorum
Arada gulusu yaptigi bir hareket geliyor aklima guluyorum hemen ariyorum
Nobetteyken tisortunu koklayip yattigim olmustur.

Siz kocayi degil sey yapmayi ozlemissiniz:KK59:.baslik yanlis.lohusalikta napacaksiniz aceba.kocamida ozluyorum annemide cocugumuda.sizinki ozlemek degil nefse sahip cikmayi soruyorsnz.cikamiyorsan gitmicen:deli:

valla gören de yeni evliyim zannedecek hakli olarak :)
yok 6 yıllık evliyim. lohusalikta hamilelikte falan insanın aklına öyle şeyler gelmiyor ki :KK43:
bu biraz daha farklı. sılayla karışık :)
Yavru dur daha bunun dogumu lohusaligi hatta normal dogurursan iliskiye girme korkusu var.. varda var yanii :)))
Ay evet normal dogumdan sonraki korku birtek bende saniyordm.4 ay oldu hala tam oturtamadm.yanastirmiyorm dikislerim acirsa diye.istek zaten sifir:KK17:

Ay evet normal dogumdan sonraki korku birtek bende saniyordm.4 ay oldu hala tam oturtamadm.yanastirmiyorm dikislerim acirsa diye.istek zaten sifir:KK17:
Yap gitsin :) kayganlastirici kullanabilirsin.. dikis filanda acimaz.. cunku coktan kaynadilar ve iyilestiler :)

Buarada ben rahim filmi cekindiginde bile kac gun iliskiden korkmustum..

Yap gitsin :) kayganlastirici kullanabilirsin.. dikis filanda acimaz.. cunku coktan kaynadilar ve iyilestiler :)

Kadın olmak ne zor
Hsg kabustu benim için
:ruh:

valla bugün sağlam linç yedim :)
sanırım pro üyelik alıp konuyu +18'de açsaydım bu kadar sıkıntı çıkmazdı herhal :) 50 lira değil mi? alacam üyeliği vuracam kırbacı :halay:

Ilk gun seysini birayda atlatms biri icin yap gitsin olmuyor.benim herif napsin asil nedir cektigi:p

Gerçekten öyle
Doğum fobisi oldu bende
Naparım bilmiyorum
Sezeryen olurum %100
:KK17:
Yok bee Allah nasib etsinde dogum anlik birsey.. tabiiki agrisiz degil ama adi ustunde nornal dogum:)

Esim tum dogumlarda yanimdaydi.. bana ilk cocuktan sonra dedigi sey: siz kadinlar kafayi yemissinizki ilkini istionyz hadi 2. Yi niye istiyonuz :) hahaha Rabbim veriyi sabrinida mukafatinida

Yok bee Allah nasib etsinde dogum anlik birsey.. tabiiki agrisiz degil ama adi ustunde nornal dogum:)

Esim tum dogumlarda yanimdaydi.. bana ilk cocuktan sonra dedigi sey: siz kadinlar kafayi yemissinizki ilkini istionyz hadi 2. Yi niye istiyonuz :) hahaha Rabbim veriyi sabrinida mukafatinida

Bende eşin gibi düşünüyorum
1 de tecrübesiz ama 2.aklım almıyor
Kadın olmak güzel ama zor iş vesselam

Back
X