sen çalışmıyor musun?
allah aşkına yapmayın şöyle terapiye gidin işleri yogunsa işten biraz sıyırın. bu senin dediğini ben her zaman diyorum eşime terapiye de gittik biz cok faydasını gördük. şu an sarılıp uyuyoruz
Evlenmede önce ailesi yoktu. Çünkü onun aklindaki evlikik hayatı bu. Çünkü gördüğü bu. Evlenmeden once sevgiliydik. Kiymetlisiydim ben onun. Ama evlendik. Evin erkegi huzursuzluktan başka birşey vermiyor onun ailesinde. Hayır yakin oturmuyoruz ama ne farkeder ayni şehirdeyiz. Iki ay boyunca her cumartesi pazar akıl hastanesine kendini zorla yatırmis babasini ziyarete gittik. Ordaki hastalarla tanistirildik bi bok varmış gibi. En çok istedigi işte çalışıyor.önceden de ailesi vardı ama bunu göz ardı etme. acaba şu an onlara yakın mı oturuyorsunuz işi ile mi bi problemi var muhakkak başka bi sebebi vardır
Önceden bağımsız çalışıyordum ve artan vakitte kocaman asistanligini yapıyordum neyse ki şimdi çocuk var çalışmiyorumsen çalışmıyor musun?
allah aşkına yapmayın şöyle terapiye gidin işleri yogunsa işten biraz sıyırın. bu senin dediğini ben her zaman diyorum eşime terapiye de gittik biz cok faydasını gördük. şu an sarılıp uyuyoruz
Ben de bazen düşünmüyor değilim. Yeniden aşık olmak... nasıl birşeydi ki aşk. Sevilmek ilgi gormek nasıl şeylerdi. Bu adama aşık olamam herhalde yeniden. Bu kadar haksızlıği nasil silip atarım. Halen burda bir çıkış yolu ariyorsam sebebi onun kibirli umursamaz halleri. Ben mutsuzum ve bütün vebali onun uzerine. Bir insan eşim dediği evlendiği hayallari olan genç bir kadına bunları nasıl layık görür bilmiyorum. Bazen soruyorum kendi kendime. Ya benimle de ilgilenilseydi sevildigimi hissetseydim benim de bi taraflarım kalkar miydi.
Kimse bu kadar kıymet bilmez olmamalı.
Bir yıllık Hayır çocuğum yok
Evlenmede önce ailesi yoktu. Çünkü onun aklindaki evlikik hayatı bu. Çünkü gördüğü bu. Evlenmeden once sevgiliydik. Kiymetlisiydim ben onun. Ama evlendik. Evin erkegi huzursuzluktan başka birşey vermiyor onun ailesinde. Hayır yakin oturmuyoruz ama ne farkeder ayni şehirdeyiz. Iki ay boyunca her cumartesi pazar akıl hastanesine kendini zorla yatırmis babasini ziyarete gittik. Ordaki hastalarla tanistirildik bi bok varmış gibi. En çok istedigi işte çalışıyor.
Ben gerçekten bilmiyorum baska birsey.
Normaldi severdi düşünürdü. Böyle olsa neden evleniyim ko diyorum kendime hatirlamaya çalışıyorum o zaman da mi sevmiyordu diye. Evet çok çok erken ama evliliğin başından beri var sorunlar. Bana sorun evlilikmis gibi geliyor. Gördüğü yani yakından gördüğü tek evlilik annesiyle babasininki. Onun da nasıl oldugu ortada.Daha 1 yıllık evlisin çocuk yok, taktik geliştirmek için çok erken değil mi
Adam nişanlı iken sevgili iken nasıldı
Inanamazsin nasıl birisi. Ben her haftasonu depresyona giriyordum. Bir de sarılıp opmesi yok mu. Biktirmisti. Ellerimi opuyordu adam. Ama benden bu kiz diye bahsediyordu. Yani seviyor mu sevmiyor mu sen düşün çünkü ben karar veremedim. Babasi hastaneye yatmis. Annesi bize soylememis. Aradan on gün geçti. Bize geldi annesi böyle böyle baban hastanede dedi eşime. Güya babası istememis bize soylemesini. O günden sonra her ziyarete gittik ve normalde bi iki ay haberlesmedigimiz adam hergün beni arayın diye israr eder oldu. Hastaneden çıktı eskisi gibi gorusmuyoruz. Başka bi hastaneye gitmiş ortami yemekleri begenmeyip aksamina çıkmış. Bıktım yemin ediyorum.O
Kayinpederi canlandiramiyorum bir türlü gözümde :)))
Normaldi severdi düşünürdü. Böyle olsa neden evleniyim ko diyorum kendime hatirlamaya çalışıyorum o zaman da mi sevmiyordu diye. Evet çok çok erken ama evliliğin başından beri var sorunlar. Bana sorun evlilikmis gibi geliyor. Gördüğü yani yakından gördüğü tek evlilik annesiyle babasininki. Onun da nasıl oldugu ortada.
Kesinlikle çok çok haklısın. Ben abartmiyorum. En azından bunu görmüş oldum.Insanlar burda böyle yazanlara yüksekten atıyo ateşe körükle gidiyor falan diyor ama yine de yazacağım ben olsam boşanırdım. Şöyle düşünüyorum eşimle kavgalı olduğum zamanlar yok sayıldığım zamanlar rahatsız sinirli oluyorum. Ki az oluyor bunlar. Süreklilik arz edince o iç huzursuzluğu , değersizlik hissi, alışmaya çalışma, kendi kendini teselli etme vs insanı yer bitirir. Sonra sürekli mutsuz huzursuz suratı asık acabalarla dolaşan çabuk çöken ömrünü evlilik konusunda boşa harcamış insan olur çıkarsın. Böyle taktik ararsın işe yarayan bulsan bile üç ay anca sürer. Hele bir de çocuk olunca hem daha ilgisiz olur hem de vazgeçmesi daha zor olur
Çok teşekkür ederim düşüncelerin ve paylastiklarin için. Tam olarak cevabını aradığım şeyler bunlar. Adam eksiklerini kabul etmediği için çözümde de yardımcı olmuyor maalesef. Benim ömrüm Çürüyor burda. Illaki daha kötü seyler olmasini mi beklemem gerek.Benim anne babamın evliliği de epey sıkıntılıydı, evlilikten hep korktum 9 sene sonunda tamam evleneyim diyebildim ama korktuğum gibi olmadı ben annem değildim eşim de babam, yani düşüncesi eğer buysa ve kendi başına aşamıyorsa illa ki lazım uzman desteği, adam sana evet hayır bile demiyo var mı ötesi,sohbet yok iletişim yok,kk ya baksan aldatma şiddet yoksa boşanilmaz, bunlar yok ama başka birşey de yok, hiçbir şey yok,evet bu boşanma nedeni, insan mutlu olmak için evlenir
Insan olan anlar. Defalarca dile getirdim. Umursuyor olsaydı zaten duzeltirdi. Her dk şikayet etmiyorum ama iyi anlarimizda istiyorum rica ediyorum tamam diyor sonra yine aynı.Eşinin senin ne düşündüğünden haberi var mı? Yani mutsuzluğunla ilgili. Hiç bir yorumunda göremedim de.
Çok teşekkür ederim düşüncelerin ve paylastiklarin için. Tam olarak cevabını aradığım şeyler bunlar. Adam eksiklerini kabul etmediği için çözümde de yardımcı olmuyor maalesef. Benim ömrüm Çürüyor burda. Illaki daha kötü seyler olmasini mi beklemem gerek.
Dün gece yatarken bana sarıldı. Ki aksam tartismistik bi sebepten kendimi kadın gibi hissedemiyorum opmuyorsun sevgi gostetmiyorsun diye. O yuzden yani yine ben istediğim için çok kısa bir sarılmaydi gece uyumadan önce.Aldatma şiddet yok ki dur bakalım daha 1 yıllıksınız, bunlar yoksa boşanılmaz, iyi de bunlar zaten olmaması gereken şeyler lütuf değil ki,evliliğin ön şartı hunlar: saygı sevgi sadakat, yemek yap temizlik yap 2 güne bir seks yap bu mu yani evlilik, böyle yuvarlan git 50 sene, için ölsün
Hayır diyemem. Kendisi dayakla büyümüş. Oyle gormus boyle olmuş. O da olur. Dayagin sebebi olamaz tabiki ama hiç hatası kusuru olmadığı halde liseye kadar dayak yemiş o irenc adamdan. Cocugun hatası olsa ne olur sanki. Nasıl bir canavar çocuğu üzerinden kendisini tatmin edebilir.Yani,ille dayak mı yemen lazım mesela, bu adam bana asla şiddet uygulamaz diyebiliyo musun? Biraz asabi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?