kocayı yola getirmenin yolları

anladım olayı ailede iyi bir örnek yok sen ne yap et onu bi dr a götür

Her insanın sıkıntıları olabilir,fiziksel ya da ruhsal, önemli olan bunun farkında olup çözüm yoluna gitmesi, seni dinlemiyor olabilir ama parasını verdiği bir uzmanı dinleyebilir,kendine dışardan bakmak gibi, cok faydalı, ikna etmeye bak, tedavi olmak isterse hep yanında ol eşisin ama yok istemem demeye devam ederse ömrünü onu ıslah etmeye çalışmakla geçirme

Insan olan anlar. Defalarca dile getirdim. Umursuyor olsaydı zaten duzeltirdi. Her dk şikayet etmiyorum ama iyi anlarimizda istiyorum rica ediyorum tamam diyor sonra yine aynı.

Dile getirdiğinizi okumadım hiç o yüzden sordum.
Erkek beyni dikte etmeden farketmez çünkü. Biz kadınlara özgüdür davranış ve bakış inceleyip mana çıkarmak.
O zaman arkadaşların dediği gibi siz de umursamayın. Ama her konuda. Kendisi, ailesi, ihtiyaçları.. tamam deyin ama yapmayın sorarsa unuttum deyin. O vakitleri kendinize ayırın.
Canına tak edip konuşursa ne alâ yok yine aynıysa zaten evlilik ona göre değil demektir.

yahu bütün erkekler mi böyle benim ki de bi kere geldi yanımda psikiyatriye gidiyordum ben ben ne konuşucam elin adamı ile diyen adam bi saat susmadı :)) ben bi yıl ayrı yaşadım ben nasıl bir evlilik istiyorum yeterince anladı bana o senin dediğin filmlerde oluyor gerçek hayat öyle değil demişti o zaman evcilik oynayalım ben hır gür istemiyorum sevgi istiyorum dedim gerekirse rol yapacaksın neyse ki arada bozsa da şu an iyiye gidiyoruz

sende bi tek çocukla ilgilenme kendine başka şeylerde bul hobiler vs bunalma sakın

Bu tip erkekler umutsuz vaka..hiç yorma kendini ve yıllarını bir hiç uğruna heba etme. Bu insanı hayatının katili yapma..Boşa gitsin yaşın genç mutluluk herkesin hakkı. Evlilik bir paylaşımsa ve bir taraf bencillik yapıp hep bana hep bana diyorsa yol ver gitsin....

ben bunu eşimden öğrendim, erkeklere karşı fazla mesafeli fazla uyuz bi tiptim :) eşim bana sevgısını oyle guzel gosterır kı bende gel zaman gıt zaman öğrendim, şimdi onun gıbı sevdıgımı bellı edıyorum bende, sız baslayın alıştırın bakarsınız esınızde benım gıbı alışır ve oyle davranmaya baslar

17 senelik evli olarak tecrübelerimi paylaşayım.İlk başta bakımlı olmak,fazla kilolardan kurtulmak,eve geldiğinde güleryüzle karşılamak işe giderken kahvaltı hazırlamasa bile kalkıp göndermek, lebecerikli pratikolmak,güzel yemekler yapmak,dırdırcı olmamak,geçmişi kurcalamamak,ailesiyle iyi geçinmek,onları kötülememek,kendi ailesiyle kıyaslamamak,kendi ailesinin yanında övmek iyi damatmış izlenimi vermek,olduğu gibi kabul etmek,başkasının kocalarıyla kıyaslamamak kavgada susmayı sabretmeyi bilmek,değerli olduğunu sevildiğinideğer hissettirmek,mesela Allah seni başımdan eksik etmesin demek eve geç kaldığında hesap sormak yerine merak ettim korktum başına kötü birşey geldi mi demek,kendini ondan üstün görmemek ,otururken saçını okşamak,Ona hizmet etmekten gocunmamak bide tabii cinsellik

Kendini degistir guzelles dikkatini cek.. gez dolas kendi hayatin olsun ondan ayri. Bak bakalim nasil ilgisini cekiyorsun sonra :)

Bütün bunları yaptığın halde cevap alamıyorsan daha beter tepene çıkıyorsa ne yaparsin. Irenc ailesinin kusurlarıni yüzüne vurmuyorsan o üzülmesin diye onun ailesinin eksiklerini bile ört bas ediyorsan, kendi ailenin yanında mahçup olmamak için çok mutlu bir hayatın varmis gibi davranıyorsan ve karşılığı bir hiç oluyorsa ne yaparsin. Her sabah kalkip ise gitmeden kahvaltı hazirliyorsan hatta bunun için ondan yarım saat once kalkiyorsan ve karsiligimda hazirladiklarini begenmiyorsa ne yaparsın. Zayıflaması gerekiyormus ekmek yiyemezmis tostu ona giciklik olsun diye mi yapiyormusum ben onun iyi gorunmesini istemiyormusum. Hergun menemen iki tane haslanmis yumurta ve kalvaltilik peynir zeytin bal da getiriyorum masaya. Ben mi bilmiyorum hazirlamayi baska ne yenir kalvaltida. Pogaca börek yapmam demek onun gözünde canina kast etmem demek. Eee digerleriyle de doymuyormus. Dogru düzgün kahvaltı mi yapıyoruz diye söyleniyor utanmadan. Ne istiyorsan söyle hazirlayim diyorum cevap bile vermiyor. Bir de para harcamamak için market alışverişlerini burnumdan getiriyor. Evde yiyecek birsey kalmayinca da bana kızıyor. Markete gidip alinca yine kızıyor. Ben çok az yemek yerim hatta bundan da şikayet eder. Yani kızması ben çok yiyorum diye değil. Kuru fasulye ister yaparım gaz yapinca birdaha yapma diye bana çıkışır. Bizim evde yoğurt ve kaşar peynir yasak sözcükler. Cok pahaliymis ne gerek varmis. Ama kendisi kas yapmak için hafta bir iki koli yumurta yer. Daha anlatmama gerek var mi bilmiyorum anlatacak çok şey var ama.
Bir de het aksam sicak üç çeşit yemeği salatasi tursusu uzerine cayi tatlisi hazirdir. Cocuk gibi severim ilgi gosteririm. Sirf belki o da beno sever diye. Fazla kilom yok boyum eşime yakin. Evimiz sıcak olur o yuzden kat kat giyinmeme gerek yok elbise giyerim saç makyaj yaparim o gelecegi zaman. Eksik birsey kaldi mi?

eksiği yok fazlası var.Daha ne istiyormuş bu adam.Tam sopalık

Oncelikle eşiniz sizi gerçekten seviyormu. Eğer sevgi yoksa bu isteğiniz mümkün değil. Diğer bir durum eşiniz sevmeyi biliyormu. Şefkat, sevgi göstermeyi bilmeyen çok insan var. Halbuki ev içinde bir evladın başını okşamak eşinize sımsıkı sarılıp kollamak ciddi anlamda stres attırıyor.

Ama esiniz sevmeyi bilmiyorsa iş size düşüyor. Koltukta tv izlerken gidin sarılın. Azcık koklayım diyin. Sevmeyi bilmeyen adam garipser bu durumu. Ama siz sarılın inatla. Ama uzatmayın çok. Bunu günde bir kaç doz farklı şekillerde yapın. Eve gelince açın kapıyı Ayyyy kocam gelmiş diyip sarılın. İşteyken bir arayın muhtemelen ne var diye açar telefonu sesini duymak istedim diyin. Bir hafta böyle devam edip sarılmayı bırakın ama yine güler yüzlü sevecen konuşun. Bakalım sarılma işini o üstlenecekmi :)

Severek uzun yıllar birlikteydik. Böyle değildi. Ayni evde sıkıldı mı diyorum bilmiyorum ki. Evlilik mutlu olmak için yapılmaz mı. Ben çok mutsuzum.

Peki sen ilgi gösteriyormusun? İşten gelince falan sarılıp öpüp gıdıklayıp mıncırıyor musun? Gelip gidip oy benim balım diyip öpüyor musun? Belki sevgisini göstermeyi bilmiyordur? Yani bebek gibi sevmeyi bilmiyordur?

En iyisi calismak ev hanimi olmamak bence. Bir sorunum olmazsa insallah hayatim boyunca calismayi dusunuyorum. Ne kadarda ihtiyacin olmasa calisacaksin sosyal hayata katilacaksin. Cocuk engelin varsa ya anneler ya bakicilar bir care bulacaksin. Evde oturan kadin degerini kaybediyor bence. Zaten evdesin butun gun koca bekle arkasini topla yemek yap. Benim kendime saygim kalmazki onun bana olsun. Bi ise yaradigimi hissetmem lazim karilik disinda..

bu nedir ya biz onların kölesi miyiz memnun etmek için birde takla atalım..
beni ben olduğum için sevmeli... yemek yapmadığım ütü yapmadığım hatta sabah işe giderken beni uayndırma dediğim zaman beni sevmeli...
bu şekilde herkes sever...
bunları normal yapıyorsak tamam ama kocam memnun olsun diye yapacaksak yazık bize..

Kocayı değil kendimizi mutlu etmek için .Ne kadar çok eşimizle iyi geçinirsek o kadar bizde mutlu oluruz

peki bunların üzerine neden hala kocanızı memnun etmek için uğraşıyorsunuz?
belli ki bu adam nankör..
anlamıyor iyilikten..
bence taktik değiştirin.. sizde ona yok gibi davranın..
kendinize hobi edinin kursa gidin.. gezin tozun..
kendinize daha fazla değer verin

Kocayı değil kendimizi mutlu etmek için .Ne kadar çok eşimizle iyi geçinirsek o kadar bizde mutlu oluruz

bunlar karşıklıdır.. onlarda bir zahmet bizimle iyi geçinmek için uğraşsın.. hep kadınlar fedakarlık yapıyor buna kızıyorum..
gönlünü hoş tuttuğu halde anlamayan odunlar var
demekki çokta taktik işe yaramıyor..
tamamen insanın karakteri ile alakalı..
içinde varsa yemek yapamayıncada sever, ilgilenir..
yoksa ne yaparsan yap odundur anlamaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…