Evet arkadaşlar sorum bu. Ilgisiz kocayı yola getirmenin yolu nedir? Insanlar eşlerinin kendilerini sevdiklerini baslarini oksadiklarini soyluyorlar. Bense evde var miyim yok muyum belli degil lutfen bildiginiz bir yol varsa benimle paylasin. Öleceğim mutsuzluktan.
Biz diyoruz ki onlar bizi mutlu etsin ki bizde edelim.Erkek diyor ki O beni mutlu etsin önce .İki tarafta topu birbirine atıyor.İki taraftan birinin fedakar olması lazımbunlar karşıklıdır.. onlarda bir zahmet bizimle iyi geçinmek için uğraşsın.. hep kadınlar fedakarlık yapıyor buna kızıyorum..
gönlünü hoş tuttuğu halde anlamayan odunlar var
demekki çokta taktik işe yaramıyor..
tamamen insanın karakteri ile alakalı..
içinde varsa yemek yapamayıncada sever, ilgilenir..
yoksa ne yaparsan yap odundur anlamaz:)
bu nedir ya biz onların kölesi miyiz memnun etmek için birde takla atalım..
beni ben olduğum için sevmeli... yemek yapmadığım ütü yapmadığım hatta sabah işe giderken beni uayndırma dediğim zaman beni sevmeli...
bu şekilde herkes sever...
bunları normal yapıyorsak tamam ama kocam memnun olsun diye yapacaksak yazık bize..
Bütün bunları yaptığın halde cevap alamıyorsan daha beter tepene çıkıyorsa ne yaparsin. Irenc ailesinin kusurlarıni yüzüne vurmuyorsan o üzülmesin diye onun ailesinin eksiklerini bile ört bas ediyorsan, kendi ailenin yanında mahçup olmamak için çok mutlu bir hayatın varmis gibi davranıyorsan ve karşılığı bir hiç oluyorsa ne yaparsin. Her sabah kalkip ise gitmeden kahvaltı hazirliyorsan hatta bunun için ondan yarım saat once kalkiyorsan ve karsiligimda hazirladiklarini begenmiyorsa ne yaparsın. Zayıflaması gerekiyormus ekmek yiyemezmis tostu ona giciklik olsun diye mi yapiyormusum ben onun iyi gorunmesini istemiyormusum. Hergun menemen iki tane haslanmis yumurta ve kalvaltilik peynir zeytin bal da getiriyorum masaya. Ben mi bilmiyorum hazirlamayi baska ne yenir kalvaltida. Pogaca börek yapmam demek onun gözünde canina kast etmem demek. Eee digerleriyle de doymuyormus. Dogru düzgün kahvaltı mi yapıyoruz diye söyleniyor utanmadan. Ne istiyorsan söyle hazirlayim diyorum cevap bile vermiyor. Bir de para harcamamak için market alışverişlerini burnumdan getiriyor. Evde yiyecek birsey kalmayinca da bana kızıyor. Markete gidip alinca yine kızıyor. Ben çok az yemek yerim hatta bundan da şikayet eder. Yani kızması ben çok yiyorum diye değil. Kuru fasulye ister yaparım gaz yapinca birdaha yapma diye bana çıkışır. Bizim evde yoğurt ve kaşar peynir yasak sözcükler. Cok pahaliymis ne gerek varmis. Ama kendisi kas yapmak için hafta bir iki koli yumurta yer. Daha anlatmama gerek var mi bilmiyorum anlatacak çok şey var ama.
Bir de het aksam sicak üç çeşit yemeği salatasi tursusu uzerine cayi tatlisi hazirdir. Cocuk gibi severim ilgi gosteririm. Sirf belki o da beno sever diye. Fazla kilom yok boyum eşime yakin. Evimiz sıcak olur o yuzden kat kat giyinmeme gerek yok elbise giyerim saç makyaj yaparim o gelecegi zaman. Eksik birsey kaldi mi?
Bizlerin evlilikten beklentisiyle erkeklerin ki aynı değil. Bizler duygusallıktan aşktan romantizmden yanayız ,erkekler ise çalışıyorum ,eve para getiriyorum ,kimseye muhtaç etmiyorum daha ne yapayım modunda.Hayaller ve hayatlar
genel olarak konuşuyorum Yani erkek için maddi konular duygusallıktan ileri geliyorKadınlar da çalışıyo,hem.işte hem evde
genel olarak konuşuyorum Yani erkek için maddi konular duygusallıktan ileri geliyor
yengeçin klasik ozelligi ne kiBenimki klasik yengeç erkeği ben susayım o yüzden
yengeçin klasik ozelligi ne ki
him ben baliklar oyle saniyordum :)Duygusallık, oturur benimle aglayabilir mesela
evlenirken burcuna bakıp ta evlenmek lazım o zamanBenimki klasik yengeç erkeği ben susayım o yüzden
him ben baliklar oyle saniyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?