kocayı yola getirmenin yolları

İlgisiz koca derken nasıl ilgisiz?Hep mi ilgisizdi, yoksa son zamanlarda mı böyle oldu bir de ortada bir sebep var mı?
Bunları bilmeden yorum yapılamaz, ama yola getirme diye bir şey yoktur bence.Tekrar ilgisini çekmek karşılıklı etkileşimle olacak bir şey yani sadece sizin istemenizle olmaz.
Kırmızı don tavsiyesi henüz verildi mi bilmiyorum ama ona çok umut bağlamayın derim.

Biz diyoruz ki onlar bizi mutlu etsin ki bizde edelim.Erkek diyor ki O beni mutlu etsin önce .İki tarafta topu birbirine atıyor.İki taraftan birinin fedakar olması lazım

Zamanla ilgisizleşen koca gördüm de ilgilenmeye başlayan koca görmedim. Baştan nasılsa öyle gider.

Herseyi dört dörtlük yapmaya çalıştığınız ona bu kadar iyi oldugunuz için böyle olmuştur zaten.ben erkeklerin her an gidebilecek kadar güçlü kadınları sevdiğini düşünüyorum yani her hizmetini yapan kusurlarıni yüzüne vurmayan kadından bi süre sonra bikiyo çünkü onun için enerji sarfetmiyor ama karşısinda güçlü bir kadın varsa bırakıp gider endişesi taşıyor. Ben sizin yerinizde olsaydım silkenir kendime gelirdim onu artık önemsiyor gibi davranırdim arkadaşlarımla dışarı çıkar akşam yemeğe yetismez yemek yapmazim sürekli sevgi istemekten vazgeçer etrafımdaki diğer insanlarla mutlu olurdum hayatımın merkezi sen değilsini ona aşilardim zaten sen bunları yaparken kendi kendine yetebildiigni ve güçlü olduğunu farkedeceksin.onla konuşmaya çalışmaktan vazgeç bırak noluyo desin adam azıcık.arkadaşlarını ara o evdeyken uzun telefon konuşmaları yap kahkahalarini duysun :)

Bana da böyle biri davransın ben de çok severim ilgili olurum kadın erkek farketmez hatta..
Zaten bu dedikleri normal iyi kalpli düzgün erkeği etkileyecek şeyler, diğer türlü adamlara sökmez bence...

sen onun başını okşa istersen belki senden görürse yapabilir , uygulamalı göstermeyince anlamıyor demekki

Bizlerin evlilikten beklentisiyle erkeklerin ki aynı değil. Bizler duygusallıktan aşktan romantizmden yanayız ,erkekler ise çalışıyorum ,eve para getiriyorum ,kimseye muhtaç etmiyorum daha ne yapayım modunda.Hayaller ve hayatlar

Huysuz kocayı yola getirmek için dua

Kocanız eğer ki çok aksiyse bu etkili duayı okuduğunuz takdir de Allah’ın izniyle kocanız normal bir eşine sahip çıkan ve saygılı bir eş olacaktır. Yüce Allah yardımcınız olsun
.
Duhan suresinin 25.ayeti 21 veya 71 defa en aksi kocaya bile okunsa son derece uysal olur biiznillah.

كَمْ تَرَكُوا مِن جَنَّاتٍ وَعُيُونٍ

Okunuşu: Kem terekû min cennâtin ve uyûn
Anlamı: Onlar geride nice bahçeler, nice pınarlar bıraktılar.

Adam sevmeyi bilmiyor yıllarca kimse onu sevmemiş
bu adam sizi tekme atarak sevdiğini söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam
kusura bakmayın ama ailesinden gördüğü bu
değişeceğini sanmıyorumm
bence ömrünüzü bu adama heba etmeyin değmez

Kadınlar da çalışıyo,hem.işte hem evde

tasima suyla degirmen donmez
adamin içinde yoksa ne yapsan bo$ bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…