Allah yardımıcın olsuncanım biz 7,5 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var (ikiz 3,5 yaş) bizde de sevgi 0. sarılınca direkt seks yapacağız.sevgiyle, masumane sarılmak yok.akşama kadar ev işi yapayım.bugün yoruldum desem hani ne yaptın sanki der.bir kitap okusam, nette birşey öğrensem güler geçer.oturup sohbet etme şansımız yok.adamın hayata karşı bakışı yok.hobisi yok.üstelik çalışmıyor.araba altında geziyor.ve benim eşimde liseye kadar dayakla büyümüş.babası geçen sene vefat etti.adam ölene kadar benim c46 raparum var diye gezdi.o da ömrünca çalışmada gözü olmadı.
armut dibine düştü bizde.ve biliyor musun beni dövmedi ama kızlarımızı dövmüşlüğü var.ağlayınca köpürüyor.neresine gelmiş farketmiyor, vuruyor.ben araya giriyorum.sabah kahvaltı sonrası aman evden gitsin diye bekliyorum çünkü çocukların en küçük ağlamasına tahammülü yok.
akıl sağlığımdan olmak üzereyim.çocuk olunca işler daha bir sarpa sarıyor.evlilik bu olmamalı.adamın ampul değiştirmek, radyatörlerin havasını almak gibi basit erkek işlerinde bize gözü yok.evin hem erkeği hem kadınıyım.seneye iş hayatım da başlar inş. kızlar da anaokulunda stres atarlar.herşey olur da bu adamla nereye kadar yürür o meçhul...
Keşke çocuklarına bu zulmü yapan adamla devam etmesen çok çok üzüldüm.Bırak o adamı.Onun psikolojik travmalarının cezasını kızların neden çeksin ki?canım biz 7,5 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var (ikiz 3,5 yaş) bizde de sevgi 0. sarılınca direkt seks yapacağız.sevgiyle, masumane sarılmak yok.akşama kadar ev işi yapayım.bugün yoruldum desem hani ne yaptın sanki der.bir kitap okusam, nette birşey öğrensem güler geçer.oturup sohbet etme şansımız yok.adamın hayata karşı bakışı yok.hobisi yok.üstelik çalışmıyor.araba altında geziyor.ve benim eşimde liseye kadar dayakla büyümüş.babası geçen sene vefat etti.adam ölene kadar benim c46 raparum var diye gezdi.o da ömrünca çalışmada gözü olmadı.
armut dibine düştü bizde.ve biliyor musun beni dövmedi ama kızlarımızı dövmüşlüğü var.ağlayınca köpürüyor.neresine gelmiş farketmiyor, vuruyor.ben araya giriyorum.sabah kahvaltı sonrası aman evden gitsin diye bekliyorum çünkü çocukların en küçük ağlamasına tahammülü yok.
akıl sağlığımdan olmak üzereyim.çocuk olunca işler daha bir sarpa sarıyor.evlilik bu olmamalı.adamın ampul değiştirmek, radyatörlerin havasını almak gibi basit erkek işlerinde bize gözü yok.evin hem erkeği hem kadınıyım.seneye iş hayatım da başlar inş. kızlar da anaokulunda stres atarlar.herşey olur da bu adamla nereye kadar yürür o meçhul...
ha bizim bir tanıdık var.eşimin ilk işyerinden abisi! eşiyle, oğluyla bize gelmişlerdi.yaz günü dedim ablacım iyi suyunu da yanında taşıyorsun.yok de o kocamın saçlarını düzelttiği suyu.adam ellerini ıslatıp saçlarını düzeltmek için karısına şişe taşıtıyor.karı kız görse kesiyor.neler var hayatta.yok bacılar bunlar Osmanlı torunu olamazlar
Çocuklarınıza çok üzüldüm.sağlıksız bir baba örneğiyle sağlıksız bir ortamda büyüyorlar.bu şekilde büyüyen çocukların ileride sağlıklı bireyler olmaları zor görünüyor.bir çok kişilik bozukluğunun temelinde çocukluk dönemi yaşananlar önemli bir faktördür.kusura bakmayında 3,5 yaşında kendini savunma şansı bile olmayan yavruma eşim vuracak bende duracağım ellerini kırdığım gibi kapı dışına koyarım.küçücük yaşlarında kimbilir ne yaralar alıyorlar.sizede yazık böyle bir kişiyle ömür geçer mi.üzgünüm ama eşinizin elle tutulur tek iyi tarafı yok.sizinde söylediğiniz gibi evlilik böyle birşey değil.kendinizede evlatlarınızada yazık etmeyin.canım biz 7,5 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var (ikiz 3,5 yaş) bizde de sevgi 0. sarılınca direkt seks yapacağız.sevgiyle, masumane sarılmak yok.akşama kadar ev işi yapayım.bugün yoruldum desem hani ne yaptın sanki der.bir kitap okusam, nette birşey öğrensem güler geçer.oturup sohbet etme şansımız yok.adamın hayata karşı bakışı yok.hobisi yok.üstelik çalışmıyor.araba altında geziyor.ve benim eşimde liseye kadar dayakla büyümüş.babası geçen sene vefat etti.adam ölene kadar benim c46 raparum var diye gezdi.o da ömrünca çalışmada gözü olmadı.
Ya ben size bir itirafta bulunmak istiyorum.Siz bir konu acmistiniz hani , esinizin tekme atmasi konusunda.Ben o konudan beri sizin actiginiz tum konulari okurken kahkahalara boguluyorum ama oyle boyle degil , beni bir gulme aliyor sustur susturabilirsen.Siz gercek misiniz hala cozemedim ben sizi acikca soyliyim.Belki de erkeksiniz.Eger gercek degilseniz ve kafa buluyorsaniz cok super bir kafaniz var.Cok komiksiniz.Ciddi soyluyorum bunu.
Eger ciddi iseniz de kusuruma bakmayin nolur.O tekme konusundan itibaren yazdiklariniz bana cok absurd geliyor ve engel olamiyorum kahkahalarima.Yalansaniz da gercekseniz de , siz beni bu kadar guldurdunuz Allah da sizi guldursun.
Karisina tekme atarak seven kişi mi bu? O konuyu ben de okumuştum orda kocası için katmerli öküz profili canlandı gözümde, atletle pikniğe giden kulağının pisliğini küçük parmağıyla alıp incelip koltuk kenarına süren bi tip gibi düşündüm ama burda kaslı fit kendine bakan bi adamı tasvir edince benim kafa ambale oldu iyi mi
Yaşadığınız şeyin adı ne bilmiyorum ama evlilik olmadığı kesin. Neyi düzeltmeye çalışıyorsunuz ki ortada adam yok. Her gün öleceğinize 1 gün ölmenizi tavsiye ederim.Bakımsız değilim. Yani herseye rağmen moralimin çok bozuk olmasına rağmen kalktım şimdi esim gelecek diye giyindim sacimi makyajimi yaptım ama ne olacak sanki adamın umrunda degilim ki. Bütün gun evde yalnızım. Adam hiç mi merak etmez aramaz. Dayanamadim aradim açmadi. Mesaj attim musait değilim dedi. Müsait olunca arar misin dedim. Isten çıktı halen aramadi. Bu normal degil. Ben ne yapiyim simdi. Tavır yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Eve geldiğinde yada olur da ararsa nasıl davraniyim bilmiyorum.
cnm inan bana ailesiyle alakalı değil benimkide aynı ama ailesiyle birlikteyken adam sanki cennet bahşedilmiş gibi....Adam mutsuz. Yapı olarak mutsuz karamsar. O kadar net görebiliyorum ki artık bunu. Psikologa gitmeyi kabul etmeyecegini biliyorum zira teklif ettim. Ailesinden gelen bir mutsuzluk var. Ailesinde herkesin surati asik babasi kendini zorla akıl hastanesini yatirtmaya çalışan birisi. Kiz kardeşi eşine kök sokturen birisi. Annesi desen iyi görünüp fesatlik yapan birisi. Hepsini yeni yeni görüyorum.
işte bu hatayı bende yapıyorum malesef ama çok doldum son 6 ayda benimkide anneci malesef ,kendimi çektim her işi düzenli bir şekilde yapıyorum bazen konuşmadan yattığımı hatırlarım son altı ayda ama bazen ilgileniyor bazende aynı adam olveriyor...bizim bebeğimiz var 4,5 aylık babamı kaybettim 3 ay önce hamileliğim çok zor geçti ve erken doğum yaptım kendiside beyin ameliyatı oldu 4,5 ay önce tam bebek doğduğunda aslında bu süreçte yaşananlarda çok etkiledi bizi ama benim durumumu düşünsenize ben daha ağır travmalar yaşadım o psikoloğa bile gitti bense evde çocuk bakmaktan ileri gidemedim....geçen gün annesine grip oldum dedim benim oğlum olmasında sen ol dedi gelde bu kaynanayı baş tacı et bunları bilmesine karşın annesine tepki bile göstermedi üstelik aramış açmamışım buna tepki verdi...bazen nerde yanlış yapıyorum diyorumda galiba kafaya takmayacaksın bu erkekleri ve fazlaca değer verdiğini göstermeyeceksin ....sezeryanla doğum yaptım kimse gelemedi yanıma ve ben ameliyatlı bir şekilde bebeğimi hastaneye tek başıma yolladım o ise ameliyattan 1 ay sonrasına zor toparlandı birazda yapı gereği fazla güçlü görünmemek lazım onu da anladım.....herşeyi anlıyorum fakat çözüm bulamıyorum ilgisi içinslm@kizlar benim esimde oncexen problemliydi bilen bilir bosanmanin esiginden dondumdu adami@degistiremiyordum annem annem@diyordu bana degwr vermiyordu oylemi dedim bende esime karsi gorevlerimi uaptim yemej utu temizluk ama esimle hic konusmadim herseyi icime attim 2 ay ne soylesin annen boyle eve borsey almiyorsun hic dememdim@ gittigi yerw gittim kahveye cok takiliyord git dedim hic rhatsiz oldugumu belli etmedim hersey yolunda ibi davrandim mutsuzdum ama idare ettim 2 ay sobunda esim hattasini anlad8 ve bana karsi dondu huyu cok degisti ama h8c bir zaman@sen soylesin demedim
geçenlerde saçımı kestirdim hiç beğenmedim dedi bende sen beğenesin diye kestirmedim benim böyle çok hoşuma gitti dedim dumur oldu 1 hafta acayip ilgilendi benimle bunlar malesef bu dilden anlıyor...Bakımsız değilim. Yani herseye rağmen moralimin çok bozuk olmasına rağmen kalktım şimdi esim gelecek diye giyindim sacimi makyajimi yaptım ama ne olacak sanki adamın umrunda degilim ki. Bütün gun evde yalnızım. Adam hiç mi merak etmez aramaz. Dayanamadim aradim açmadi. Mesaj attim musait değilim dedi. Müsait olunca arar misin dedim. Isten çıktı halen aramadi. Bu normal degil. Ben ne yapiyim simdi. Tavır yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Eve geldiğinde yada olur da ararsa nasıl davraniyim bilmiyorum.
Allah sizi ıslah etsin ne diyebilirim ki!!!Ya ben size bir itirafta bulunmak istiyorum.Siz bir konu acmistiniz hani , esinizin tekme atmasi konusunda.Ben o konudan beri sizin actiginiz tum konulari okurken kahkahalara boguluyorum ama oyle boyle degil , beni bir gulme aliyor sustur susturabilirsen.Siz gercek misiniz hala cozemedim ben sizi acikca soyliyim.Belki de erkeksiniz.Eger gercek degilseniz ve kafa buluyorsaniz cok super bir kafaniz var.Cok komiksiniz.Ciddi soyluyorum bunu.
Eger ciddi iseniz de kusuruma bakmayin nolur.O tekme konusundan itibaren yazdiklariniz bana cok absurd geliyor ve engel olamiyorum kahkahalarima.Yalansaniz da gercekseniz de , siz beni bu kadar guldurdunuz Allah da sizi guldursun.
17 senelik evli olarak tecrübelerimi paylaşayım.İlk başta bakımlı olmak,fazla kilolardan kurtulmak,eve geldiğinde güleryüzle karşılamak işe giderken kahvaltı hazırlamasa bile kalkıp göndermek, lebecerikli pratikolmak,güzel yemekler yapmak,dırdırcı olmamak,geçmişi kurcalamamak,ailesiyle iyi geçinmek,onları kötülememek,kendi ailesiyle kıyaslamamak,kendi ailesinin yanında övmek iyi damatmış izlenimi vermek,olduğu gibi kabul etmek,başkasının kocalarıyla kıyaslamamak kavgada susmayı sabretmeyi bilmek,değerli olduğunu sevildiğinideğer hissettirmek,mesela Allah seni başımdan eksik etmesin demek eve geç kaldığında hesap sormak yerine merak ettim korktum başına kötü birşey geldi mi demek,kendini ondan üstün görmemek ,otururken saçını okşamak,Ona hizmet etmekten gocunmamak bide tabii cinsellik
Evet arkadaşlar sorum bu. Ilgisiz kocayı yola getirmenin yolu nedir? Insanlar eşlerinin kendilerini sevdiklerini baslarini oksadiklarini soyluyorlar. Bense evde var miyim yok muyum belli degil lutfen bildiginiz bir yol varsa benimle paylasin. Öleceğim mutsuzluktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?