kocayı yola getirmenin yolları

Allah yardımıcın olsun

Ya ben size bir itirafta bulunmak istiyorum.Siz bir konu acmistiniz hani , esinizin tekme atmasi konusunda.Ben o konudan beri sizin actiginiz tum konulari okurken kahkahalara boguluyorum ama oyle boyle degil , beni bir gulme aliyor sustur susturabilirsen.Siz gercek misiniz hala cozemedim ben sizi acikca soyliyim.Belki de erkeksiniz.Eger gercek degilseniz ve kafa buluyorsaniz cok super bir kafaniz var.Cok komiksiniz.Ciddi soyluyorum bunu.
Eger ciddi iseniz de kusuruma bakmayin nolur.O tekme konusundan itibaren yazdiklariniz bana cok absurd geliyor ve engel olamiyorum kahkahalarima.Yalansaniz da gercekseniz de , siz beni bu kadar guldurdunuz Allah da sizi guldursun.

Keşke çocuklarına bu zulmü yapan adamla devam etmesen çok çok üzüldüm.Bırak o adamı.Onun psikolojik travmalarının cezasını kızların neden çeksin ki?

Son düzenleme:

Allah Allah taşımasın o da suyunu.Erkeklerin popolarını birazda biz kadınlar büyütüyoruz.Sonra kendilerini bulunmaz hiç kumaşı zannediyorlar.

E seni sevdigi ve ilgi gösterdiği zamanlarda hicmi bisey demiyordun hicmi sunu yapalim bunu yapalim gibi hani diyorsunya hic bisey denmiyo öyle yetistirilmis diye nisanlilik doneminde nasildi sizin itirazlarda bulunduğunuz bi zaman olmadimi.

Çocuklarınıza çok üzüldüm.sağlıksız bir baba örneğiyle sağlıksız bir ortamda büyüyorlar.bu şekilde büyüyen çocukların ileride sağlıklı bireyler olmaları zor görünüyor.bir çok kişilik bozukluğunun temelinde çocukluk dönemi yaşananlar önemli bir faktördür.kusura bakmayında 3,5 yaşında kendini savunma şansı bile olmayan yavruma eşim vuracak bende duracağım ellerini kırdığım gibi kapı dışına koyarım.küçücük yaşlarında kimbilir ne yaralar alıyorlar.sizede yazık böyle bir kişiyle ömür geçer mi.üzgünüm ama eşinizin elle tutulur tek iyi tarafı yok.sizinde söylediğiniz gibi evlilik böyle birşey değil.kendinizede evlatlarınızada yazık etmeyin.

Kelin merhemi olsa durumu. İnsanlar değişmez ben bunu bilir bunu söylerim... "Adam etmeye çalışmak" beyhude çaba. Ama bu umut olmasada yaşanmaz değil mi? Biz kadınlarınki umut dünyası.

Karisina tekme atarak seven kişi mi bu? O konuyu ben de okumuştum orda kocası için katmerli öküz profili canlandı gözümde, atletle pikniğe giden kulağının pisliğini küçük parmağıyla alıp incelip koltuk kenarına süren bi tip gibi düşündüm ama burda kaslı fit kendine bakan bi adamı tasvir edince benim kafa ambale oldu iyi mi

Aynı çelişkiler nedeniyle inanmıyorum bu kişiye.Sadece gülüyorum.Güzel bi hayal gücü var.Sizde de maşallah ne tasvir kabiliyeti varmış

slm@kizlar benim esimde oncexen problemliydi bilen bilir bosanmanin esiginden dondumdu adami@degistiremiyordum annem annem@diyordu bana degwr vermiyordu oylemi dedim bende esime karsi gorevlerimi uaptim yemej utu temizluk ama esimle hic konusmadim herseyi icime attim 2 ay ne soylesin annen boyle eve borsey almiyorsun hic dememdim@ gittigi yerw gittim kahveye cok takiliyord git dedim hic rhatsiz oldugumu belli etmedim hersey yolunda ibi davrandim mutsuzdum ama idare ettim 2 ay sobunda esim hattasini anlad8 ve bana karsi dondu huyu cok degisti ama h8c bir zaman@sen soylesin demedim

Öyle bir şey yok.Huy karekter değişmez.Olduğu kadariyla mutlu ol,üzülmek seni yıpratır canına yazık

Yaşadığınız şeyin adı ne bilmiyorum ama evlilik olmadığı kesin. Neyi düzeltmeye çalışıyorsunuz ki ortada adam yok. Her gün öleceğinize 1 gün ölmenizi tavsiye ederim.

cnm inan bana ailesiyle alakalı değil benimkide aynı ama ailesiyle birlikteyken adam sanki cennet bahşedilmiş gibi....

işte bu hatayı bende yapıyorum malesef ama çok doldum son 6 ayda benimkide anneci malesef ,kendimi çektim her işi düzenli bir şekilde yapıyorum bazen konuşmadan yattığımı hatırlarım son altı ayda ama bazen ilgileniyor bazende aynı adam olveriyor...bizim bebeğimiz var 4,5 aylık babamı kaybettim 3 ay önce hamileliğim çok zor geçti ve erken doğum yaptım kendiside beyin ameliyatı oldu 4,5 ay önce tam bebek doğduğunda aslında bu süreçte yaşananlarda çok etkiledi bizi ama benim durumumu düşünsenize ben daha ağır travmalar yaşadım o psikoloğa bile gitti bense evde çocuk bakmaktan ileri gidemedim....geçen gün annesine grip oldum dedim benim oğlum olmasında sen ol dedi gelde bu kaynanayı baş tacı et bunları bilmesine karşın annesine tepki bile göstermedi üstelik aramış açmamışım buna tepki verdi...bazen nerde yanlış yapıyorum diyorumda galiba kafaya takmayacaksın bu erkekleri ve fazlaca değer verdiğini göstermeyeceksin ....sezeryanla doğum yaptım kimse gelemedi yanıma ve ben ameliyatlı bir şekilde bebeğimi hastaneye tek başıma yolladım o ise ameliyattan 1 ay sonrasına zor toparlandı birazda yapı gereği fazla güçlü görünmemek lazım onu da anladım.....herşeyi anlıyorum fakat çözüm bulamıyorum ilgisi için

geçenlerde saçımı kestirdim hiç beğenmedim dedi bende sen beğenesin diye kestirmedim benim böyle çok hoşuma gitti dedim dumur oldu 1 hafta acayip ilgilendi benimle bunlar malesef bu dilden anlıyor...

Allah sizi ıslah etsin ne diyebilirim ki!!!
Bir kadın yani sizin hem cinsiniz yasadiklarini anlatip sizden medet umuyor siz de onun dertleri karşısında kahkalarla gülüp üstüne bir de bunu utanmadan söylüyorsunuz.
Benim ne sizi kandirmaya ne de insanların vakitlerini çalmaya niyetim yok. Eşimle cinsel konularda bir problemim var ki sırf sizin gibiler fake misin diye sormasin diye konu açamıyorum.
Sizin kahkalarla guldugunuz şey benim hayatım. Yazık ne diyebilirim ki!

siz yasıyomusunuz?bu mu marıfet

hayır yanı siz baya köle olmussunuz da..

25.yılın sonunda yasamı sorguyluyor sızın gıbı cok ınsan..

Öyle bir yol yok ki...
Yolda gidecek adam gider, yapmaya niyeti yoksa kımıldatamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…