kocayı yola getirmenin yolları

ilgisiz kocayı yola getırmek;
bıkere bu bakıs acısı en bastan degısmelı :) bırını yola getırmek tabırınden bahsedıyorum.

ve bı ınsan ne ise odur. bırını sureklı degıstırmekle ugrasırken ya sen degısırsın ya da degıstırmeye calıstıgın kısıyı bıktırır daha cok nefret ettırırsın.

daha bir yillik evlisiniz ilgisiz derken cinseldemi ilgisiz yada sif sarilma sohbet gibimi

O sana ilgisiz de bakalım sen onun ihtiyaçlarına cevap verebiliyor musun?
Kendine göre mükemmel olabilir ama onun için yeterli olduğuna emin misin?
İnsanlar yola gelmez, iki taraflı olarak bir şeyler yaşarlar.
Eğitilecek bir varlık değil ya yola gelsin.

Erkekler istediklerini elde edene kadar palyanco gibi kiliktan kiliga girerler,elde ettikten sonrada kendi benliklerine geri donerler canim sordugun zamanda sanki hic bisey olmamis gibi davranirlar,onlara gore hersey yolunda kadinlarin ne hissettigi cokta umurlarinda degil yani,ben buyum isine gelirse!tavirlari basliyor onlara gore kadinlar cok ince dusunen ve hep isteyen taraf..onlari degistirmeye istedikleri kaliplara sokmaya calisan varliklar olarak goruyorlar bizi malesef gercek bu,o yuzden kendinle barisik ol ve sende onu umursama kolay olmayacak ama imkansizda degil..unutmamaliyizki onlarda insan ve onlarda bir kalp tasiyor onlarinda sevgiye sefkate ihtiyaclari var,hemen olmasa bile zamanla o size yaklasacaktir..

Altina imzami atiyorum cok haklisin.

Bi çözüm bulursan bana da söyle lütfenn

Hersey karsilikli... Peki sen nasilsin esine karsi ???

Canım bence bu insanın içinde olan bişey sonradan duzeltilebilcegini sanmıyorum. İnsanın karakterinde sevmek okşamak yoksa yapmıyordur. Mesela benim eşimde kadın gibi biraz sevilmesin öpmiyim ilgilenmiyim çiçek gibi solar hemen mutsuzlasir. Ablamda çok dominattir hayatta öyle şeyleri sevmez resmidir yani herkesin huyu başka üzülme

çok özür dilerim ama kocam tam bir ayıymış! bu adam yola falan gelmez.

Konunuzu bir kaç sayfa okudum.Anladığım eşiniz maalesef sevgisiz,cimri ve bencil.Sizde elinizden geleni fazla fazla yapmışsınız.Yaptıklarınızı yapmayı bırakın artık.Size hizmetçi gibi davranmasına müsaade etmeyin.Yemeğini yap,temizliğini yap,her istediğini yap ama ufacık bir sevgi bile görme.Buldukça şımarmış.Muhtemelen kendi anne ve babasının evliliğide böyleydi.Açık açık konuşun,gerekirse evlilik terapistine gidin ama değişmiyorsada kendinizi düşünün ömrünüzü hep mutsuzmu geçireceksiniz?

kocanın içinden gelirse zaten yapması gereken herşeyi yapar
taktikle yolla olmuyor malesef

Hep sen çabalama mesela evliliğin için, onu rahatlatma çabalayan kişi olarak.

Öncelikle belirtmeliyim ki sizi eleştirmek için değil sadece örnek vermek için anlatıyorum.. Ben eşimle 3 yıldır aynı evde yaşıyorum.. İş dışında tüm programlarımız hemen hemen ortaktır yani sıkılması için yeterince sebep var ama ben de o da yeterince sıkılmadık sanırım 7/24 el ele gözgözeyiz Eşimin çok yakın bi arkadaşı var.. İlk zamanlarımızda demişti ki eşimin eski eşiyle ilişkisi hiç bizimkisi gibi değilmiş.. Kaldıki bizden daha kısa evlilikleri 1 yıl.. Eşime x diyelim.. O arkadaş eşimin her sevgi gösterisi için ben X i hiç böyle görmedim böyle olucağını 40 yıl düşünsem tahmin edemezdim derdi.. Neyse demem o ki bence bu olaylar biraz duygu ve enerji meselesi.. Sizinle de alakalı olabilir.. aranızda bişeyler eksik belli ki inşallah düzelir..

bazı insanlarda çirkin şansına inanırım ki vardır da kendinizden biraz bahsedin bakımsızmısınız cilvesizmisiniz yada ne bilim işte bu kadar umursamamasının bi nedeni olmalı

Ben bunun icin ekstra bisey yapmıyorum oda yapmıyor sevgiden olan şeyler bunlar,stresli bi hayatıniz varsa etkiliyor olabilir

bazı erkekler eşlerine sevgi ve ilgi göstermelerini zayıflık belirtisi olarak düşünüyorlar sanırım. bir de tabi yetişme tarzının da etkili olduğunu unutmamak lazım. evde baba modeli nasıldı, anneyi iten kakan hor gören bir baba varsa çocuğun da bundan etkilenmemesi olanaksız. ayrıca anneyi de sorgulamak lazım. bazen anne de çocuğuna sevgisini belli edemiyor olabilir. şimdi hemen anne nasıl çocuğunu sevmez diyeceksiniz ama sevgisizlik değil demek istediğim sevgiyi belli edememe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…