Erkekler istediklerini elde edene kadar palyanco gibi kiliktan kiliga girerler,elde ettikten sonrada kendi benliklerine geri donerler canim sordugun zamanda sanki hic bisey olmamis gibi davranirlar,onlara gore hersey yolunda kadinlarin ne hissettigi cokta umurlarinda degil yani,ben buyum isine gelirse!tavirlari basliyor onlara gore kadinlar cok ince dusunen ve hep isteyen taraf..onlari degistirmeye istedikleri kaliplara sokmaya calisan varliklar olarak goruyorlar bizi malesef gercek bu,o yuzden kendinle barisik ol ve sende onu umursama kolay olmayacak ama imkansizda degil..unutmamaliyizki onlarda insan ve onlarda bir kalp tasiyor onlarinda sevgiye sefkate ihtiyaclari var,hemen olmasa bile zamanla o size yaklasacaktir..Ben de bazen düşünmüyor değilim. Yeniden aşık olmak... nasıl birşeydi ki aşk. Sevilmek ilgi gormek nasıl şeylerdi. Bu adama aşık olamam herhalde yeniden. Bu kadar haksızlıği nasil silip atarım. Halen burda bir çıkış yolu ariyorsam sebebi onun kibirli umursamaz halleri. Ben mutsuzum ve bütün vebali onun uzerine. Bir insan eşim dediği evlendiği hayallari olan genç bir kadına bunları nasıl layık görür bilmiyorum. Bazen soruyorum kendi kendime. Ya benimle de ilgilenilseydi sevildigimi hissetseydim benim de bi taraflarım kalkar miydi.
Kimse bu kadar kıymet bilmez olmamalı.
Altina imzami atiyorum cok haklisin.ilgisiz kocayı yola getırmek;
bıkere bu bakıs acısı en bastan degısmelı :) bırını yola getırmek tabırınden bahsedıyorum.
ve bı ınsan ne ise odur. bırını sureklı degıstırmekle ugrasırken ya sen degısırsın ya da degıstırmeye calıstıgın kısıyı bıktırır daha cok nefret ettırırsın.
Bi çözüm bulursan bana da söyle lütfennEvet arkadaşlar sorum bu. Ilgisiz kocayı yola getirmenin yolu nedir? Insanlar eşlerinin kendilerini sevdiklerini baslarini oksadiklarini soyluyorlar. Bense evde var miyim yok muyum belli degil lutfen bildiginiz bir yol varsa benimle paylasin. Öleceğim mutsuzluktan.
Evet arkadaşlar sorum bu. Ilgisiz kocayı yola getirmenin yolu nedir? Insanlar eşlerinin kendilerini sevdiklerini baslarini oksadiklarini soyluyorlar. Bense evde var miyim yok muyum belli degil lutfen bildiginiz bir yol varsa benimle paylasin. Öleceğim mutsuzluktan.
Bu söylediğim boşanma sebebi midir diye düşünüyorum. Kendimi kıymetsiz hissediyorum ve ne anlami var o zaman devam etmenin diyorum. Mutsuzum. Ben onun hizmetiçisi değilim ki. Ihtiyaclarini görüp köşeye çekiliyim. Neden yapiyim bunu. Dikkatini çekmeye çalışıyorum yani sadece baktığımda gördüğü halde odada önümden geçip gidiyor. aynada kendini inceliyor. Benim varlığım unutulmus gibi bu evde. Bir soru sordugumda cevap evetse eger insan hiç olmazsa hıhı der öyle degil mi. Evet demesini aciklama yapmasini benimle iletişim kurmasını da gectim. Hii gibi bi ses çıkartıyor anlamıyorum çoğu zaman evet mi Hayır mi dedigini. Evet mi dedin diyorum kafa sallıyor.
Evet arkadaşlar sorum bu. Ilgisiz kocayı yola getirmenin yolu nedir? Insanlar eşlerinin kendilerini sevdiklerini baslarini oksadiklarini soyluyorlar. Bense evde var miyim yok muyum belli degil lutfen bildiginiz bir yol varsa benimle paylasin. Öleceğim mutsuzluktan.
Öncelikle belirtmeliyim ki sizi eleştirmek için değil sadece örnek vermek için anlatıyorum.. Ben eşimle 3 yıldır aynı evde yaşıyorum.. İş dışında tüm programlarımız hemen hemen ortaktır yani sıkılması için yeterince sebep var ama ben de o da yeterince sıkılmadık sanırım 7/24 el ele gözgözeyizEvet arkadaşlar sorum bu. Ilgisiz kocayı yola getirmenin yolu nedir? Insanlar eşlerinin kendilerini sevdiklerini baslarini oksadiklarini soyluyorlar. Bense evde var miyim yok muyum belli degil lutfen bildiginiz bir yol varsa benimle paylasin. Öleceğim mutsuzluktan.
Kadınlar da çalışıyo,hem.işte hem evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?