kocayı yola getirmenin yolları

bazı insanlarda çirkin şansına inanırım ki vardır da kendinizden biraz bahsedin bakımsızmısınız cilvesizmisiniz yada ne bilim işte bu kadar umursamamasının bi nedeni olmalı
Bakımsız değilim. Yani herseye rağmen moralimin çok bozuk olmasına rağmen kalktım şimdi esim gelecek diye giyindim sacimi makyajimi yaptım ama ne olacak sanki adamın umrunda degilim ki. Bütün gun evde yalnızım. Adam hiç mi merak etmez aramaz. Dayanamadim aradim açmadi. Mesaj attim musait değilim dedi. Müsait olunca arar misin dedim. Isten çıktı halen aramadi. Bu normal degil. Ben ne yapiyim simdi. Tavır yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Eve geldiğinde yada olur da ararsa nasıl davraniyim bilmiyorum.

benim anladığım adam kendini beğenmiş gibi geldi karısı evde geçip aynaya bakıyor
benim eşimde sorduğumda kafasını sallar iletişim kopukluğumuz fazlasıyla var
iş birazda çazgırlıkta yatıyordu ama bu iş onla yetmiyor hatta bir ark. demiş göstermelik davranış sonuna kadar katılıyorum
söyliyeceğimde yanlış anlaşılma olmasın lütfen hanginiz üstün eşin mi sen mi?
eğer ki eşinse kendini beğenmiş oluyordur ve üstün görüyordur
tamamen mi değiştirmek istiyorsun çıtanı artıracaksın işini gücünü noksan bırakmayacaksın
aktif bir bayan olucaksın ve işe dahi başlayabilirsin yada kurslara
ona bağımlı olmadığını göstereceksin

Sorunda yanlış anlasilacak birsey yok. Anladim. Evet o üstün. Ben zaten calisiyordum yeni ayrildim. Sinava hazırlanıyorum. Ayrilma sebebim de buydu. Calisirken de kiymet vermezdi. Hatta bem ondan çok daha fazla çalışıyordum o eve gelip yatiyordu. Ben sekizde eve gelip yemek yapiyordum.

Valla çok da aldırma, her duyduğundan etkilenme derim.

Şahsen çok mıç mıç, eli devamlı karısının saçında başında olma durumunu almıyor benim aklım.

İstemem de o kadarını.

Her şeyin kararını severim.

Ne yüzüme bakmasın, ne de saçıma yapışsın.

Kötü hissettirmeyecek kadar ilgisi olsun tabi.

ben çok sinirlendiğimde eşimin yüzüne dahi bakmazdım hiç bir şeyiyle ilgilenmezdim
sorunun cvbına veririm o kadar benim çıldırdığımı ordan bilir biraz düzen verir sonra hop aynı
sen eşini el bebek gül bebek gibi ilgilenmişsin o kadar ilgide şımartmışta şımartmış
nasılsa yapıyor ediyor sırtını sana dayamış o kadar güvenmiş ki belkide
eşin kendini kadın sanıyor sende erkek aslında rolleri değiştirmişsiniz
tavsiyem yavaş yavaş ilgilini sorumluluklarını elini eteğini çek
baya bir bocalayacak sarsılabilirde benim fikrim bu ancak eşini bu sirkeler

ne yapacaksıniz söyleyeyim yukarda ki esiniz için bu yaptıklarınızın hicbirini artık yapmayacaksınız, eşinizi hayatınızın merkezi olmaktan çıkartacaksınız, bu ne böyle adam bencil kıymet bilmezin teki! Birazda o sizin için kendini paralasın, kendinize hemen bir uğraş bulun lütfen ve bundan sonra kendi isteklerinize öncelik verin, eşiniz tost yemiyor mu kusura bakmayın da zıkkim yesin ne yiyorsa kalksın kendi hazırlasın, sana değil kendime yaptım deyin hatta ona bir süre kahvaltı hazırlamayın, 8 senelik evliyim kahvaltısız eşimi işe göndermezdim ne zaman ki eşim ilgisini azaltti bende o bana karşı iyi oldukça onun sevdiği şeyleri yapmaya başladım, sevgi ilgi karşılıklı.

Ya aslinda bu bi huy gibi.mesela kocam ayni seyi benim icin soyler.yani iliskide sevgisini dokunarak operek gosteren taraf kocam.ben icimden severim boyle nebileyim denk gelirse operim sarilirim.esinizin sizi sevdigine eminseniz sadakatine inaniyorsaniz siz ona dokunun opun.cilve yapin.iliskide malesef hep bi taraf verici oluyor.

En iyisi ölü taklidi yapmak.. Beklentini sıfıra indirmek, kendi başına mutlu olmak. Ben oyle yapacağım bundan sonra.
Ay ne güzel dedin ben de beklentimi sıfırladım hep kendimle ilgileniyorum..Resmen güçlendim kendi başıma da ayakta duracağım ve herkes görecek :) Beni ben olduğum için sevmiyorsa zorla sevdiremem ki :)

Isten geldi çok kötüyüm yemek var mu dedi. Oturdu yedi konuşmadan. Simdi de yine kötüyüm deyip koktuga geçti. Telefonda oyun oynuyor. Ben mi ders çalışıyorum. Umrumda değilmiş gibi yapıyorum.

Bu amlattiklariniz tam benim esimin işdihi seyler bizde iki yillik evliyiz. Sisin dediklerinizi yapsam beni pamuklara sarar. İse giderken haberim bile olmuyor uykuya çok düşkünüm akşam erkenden uykum geliyor seks deseniz on günde iki haftada bir. Onu da onun için ben hiç istemiyorum. Hiç pratik değilim evde çok paspalim. Dünya yansa umrum değil. Offf bizde de benden hayır yok. Annemin evlilikteki konumunu hiç sevmez sürekli onu elestirirdim su an aynı annem gibiyim. Korkuyorum hep böyle kalmaktan.

Kas yapan fit görünen adam profili ve onun g.tunu kaldırmış dışarda.senden başka da onla ilgilenen bi sürü kadın olmasının onda yarattığı dev ego... Evliliği bilmemek değil o adamın derdi hep bana hep bana... Çocuk yapma sakin. Sana tek tavsiyem bu. Bir iki yıl daha bekle sonrası sen sag ben selamet

boşar seni bu adam kendıne ceki düzen ver

Bence yapı meselesi. Evlenmeden önce daha ilgili olunuyor ama yapısında ilgi alaka yoksa özüne dönüyor.

Para harcamamak için market alışverişerini burnunuzdan getiren bir eş pahallı diye yoğurt girmeyen bir ev.kas yapmak için tüketilen haftada iki koli yumurtaben eşinizin ilgisizliğinden öte bunlara takıldım.kızmayın ama en nefret ettiğim erkek tipi.eminim sadece gıda konusunda değil diğer konularda da aynıdır.mesala kendisine yeni giysiler alır siz aldınız mı para harcandı diye surat asar,tavır yapar yada ağzı burnunuzdan getirir oysa ki onun aldığının onda birini almamışınızdır.burada mesele sizin çalışmıyor olmanız mı hayır değil.siz çalışıyor olsanız bile yine eminin kendi kazandığınız parayı bile eşinizden korkarak harcarsınız.hatta maaşınıza el bile koyabilir.üzgünüm eşimiz paraya tamah eden,cimri,bencil birisi.bence eşinizin ilğisizliğine ek olarak paraya değer verdiği kadar banada değer veriyor mu diye bir düşünün. cevabınız hayırsa kesinlikle çocuk yapmayın.eğer yanlış düşünüyorsam özür dilerim ama bu bahsettiğiniz şeyler bana çok tanıdık geldi ben tamda böyle bir kişiden boşanmak üzereyim.bende bebeğimde sefaletten kurtuluyoruzinşallah güzel günler bizi bekliyor.yaşadıklarımdan çıkardığım ders ise:
-hiç kimseye hakettiğinden fazla değer verme bu eşin dahi olsa,
-Hiç kimse senden değerli değil,
-İnsanları değiştirmeye uğraşıp kendini yıpratma bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur,
-Karşındaki bencilse sende bencil ol

Kaçan kovalanır. Yaptığın ne varsa ilgi göstersin diye döktüğün dillerden vazgeçeceksin hiç umrunda değil gibi davranacaksın. Alışmış kurdurmuştan beterdir derler. Sen evde hizmetci gibi herşeyi yapıp akşamda kadınlık yapıyorsan adamda böyle biri olunca kim uğraşcak şimdi ilgi sevgi devril yat diyordur. Yemek bile yapma canın istemediğinde. Biraz zor gelebilir böyle davranmak ama yapmak zorundasın. Eşim akşam geldiğinde benimle ilgilenmese sohbet etmese kıyamet koparırım 7 kat el gibi olurum. Hayat arkadaşıyım ben hizmetci değil

canım biz 7,5 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var (ikiz 3,5 yaş) bizde de sevgi 0. sarılınca direkt seks yapacağız.sevgiyle, masumane sarılmak yok.akşama kadar ev işi yapayım.bugün yoruldum desem hani ne yaptın sanki der.bir kitap okusam, nette birşey öğrensem güler geçer.oturup sohbet etme şansımız yok.adamın hayata karşı bakışı yok.hobisi yok.üstelik çalışmıyor.araba altında geziyor.ve benim eşimde liseye kadar dayakla büyümüş.babası geçen sene vefat etti.adam ölene kadar benim c46 raparum var diye gezdi.o da ömrünca çalışmada gözü olmadı.
armut dibine düştü bizde.ve biliyor musun beni dövmedi ama kızlarımızı dövmüşlüğü var.ağlayınca köpürüyor.neresine gelmiş farketmiyor, vuruyor.ben araya giriyorum.sabah kahvaltı sonrası aman evden gitsin diye bekliyorum çünkü çocukların en küçük ağlamasına tahammülü yok.
akıl sağlığımdan olmak üzereyim.çocuk olunca işler daha bir sarpa sarıyor.evlilik bu olmamalı.adamın ampul değiştirmek, radyatörlerin havasını almak gibi basit erkek işlerinde bize gözü yok.evin hem erkeği hem kadınıyım.seneye iş hayatım da başlar inş. kızlar da anaokulunda stres atarlar.herşey olur da bu adamla nereye kadar yürür o meçhul...

ha bizim bir tanıdık var.eşimin ilk işyerinden abisi! eşiyle, oğluyla bize gelmişlerdi.yaz günü dedim ablacım iyi suyunu da yanında taşıyorsun.yok de o kocamın saçlarını düzelttiği suyu.adam ellerini ıslatıp saçlarını düzeltmek için karısına şişe taşıtıyor.karı kız görse kesiyor.neler var hayatta.yok bacılar bunlar Osmanlı torunu olamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…