Bakımsız değilim. Yani herseye rağmen moralimin çok bozuk olmasına rağmen kalktım şimdi esim gelecek diye giyindim sacimi makyajimi yaptım ama ne olacak sanki adamın umrunda degilim ki. Bütün gun evde yalnızım. Adam hiç mi merak etmez aramaz. Dayanamadim aradim açmadi. Mesaj attim musait değilim dedi. Müsait olunca arar misin dedim. Isten çıktı halen aramadi. Bu normal degil. Ben ne yapiyim simdi. Tavır yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Eve geldiğinde yada olur da ararsa nasıl davraniyim bilmiyorum.bazı insanlarda çirkin şansına inanırım ki vardır da kendinizden biraz bahsedin bakımsızmısınız cilvesizmisiniz yada ne bilim işte bu kadar umursamamasının bi nedeni olmalı
Sorunda yanlış anlasilacak birsey yok. Anladim. Evet o üstün. Ben zaten calisiyordum yeni ayrildim. Sinava hazırlanıyorum. Ayrilma sebebim de buydu. Calisirken de kiymet vermezdi. Hatta bem ondan çok daha fazla çalışıyordum o eve gelip yatiyordu. Ben sekizde eve gelip yemek yapiyordum.benim anladığım adam kendini beğenmiş gibi geldi karısı evde geçip aynaya bakıyor
benim eşimde sorduğumda kafasını sallar iletişim kopukluğumuz fazlasıyla var
iş birazda çazgırlıkta yatıyordu ama bu iş onla yetmiyor hatta bir ark. demiş göstermelik davranış sonuna kadar katılıyorum
söyliyeceğimde yanlış anlaşılma olmasın lütfen hanginiz üstün eşin mi sen mi?
eğer ki eşinse kendini beğenmiş oluyordur ve üstün görüyordur
tamamen mi değiştirmek istiyorsun çıtanı artıracaksın işini gücünü noksan bırakmayacaksın
aktif bir bayan olucaksın ve işe dahi başlayabilirsin yada kurslara
ona bağımlı olmadığını göstereceksin
Sorunda yanlış anlasilacak birsey yok. Anladim. Evet o üstün. Ben zaten calisiyordum yeni ayrildim. Sinava hazırlanıyorum. Ayrilma sebebim de buydu. Calisirken de kiymet vermezdi. Hatta bem ondan çok daha fazla çalışıyordum o eve gelip yatiyordu. Ben sekizde eve gelip yemek yapiyordum.
Bütün bunları yaptığın halde cevap alamıyorsan daha beter tepene çıkıyorsa ne yaparsin. Irenc ailesinin kusurlarıni yüzüne vurmuyorsan o üzülmesin diye onun ailesinin eksiklerini bile ört bas ediyorsan, kendi ailenin yanında mahçup olmamak için çok mutlu bir hayatın varmis gibi davranıyorsan ve karşılığı bir hiç oluyorsa ne yaparsin. Her sabah kalkip ise gitmeden kahvaltı hazirliyorsan hatta bunun için ondan yarım saat once kalkiyorsan ve karsiligimda hazirladiklarini begenmiyorsa ne yaparsın. Zayıflaması gerekiyormus ekmek yiyemezmis tostu ona giciklik olsun diye mi yapiyormusum ben onun iyi gorunmesini istemiyormusum. Hergun menemen iki tane haslanmis yumurta ve kalvaltilik peynir zeytin bal da getiriyorum masaya. Ben mi bilmiyorum hazirlamayi baska ne yenir kalvaltida. Pogaca börek yapmam demek onun gözünde canina kast etmem demek. Eee digerleriyle de doymuyormus. Dogru düzgün kahvaltı mi yapıyoruz diye söyleniyor utanmadan. Ne istiyorsan söyle hazirlayim diyorum cevap bile vermiyor. Bir de para harcamamak için market alışverişlerini burnumdan getiriyor. Evde yiyecek birsey kalmayinca da bana kızıyor. Markete gidip alinca yine kızıyor. Ben çok az yemek yerim hatta bundan da şikayet eder. Yani kızması ben çok yiyorum diye değil. Kuru fasulye ister yaparım gaz yapinca birdaha yapma diye bana çıkışır. Bizim evde yoğurt ve kaşar peynir yasak sözcükler. Cok pahaliymis ne gerek varmis. Ama kendisi kas yapmak için hafta bir iki koli yumurta yer. Daha anlatmama gerek var mi bilmiyorum anlatacak çok şey var ama.
Bir de het aksam sicak üç çeşit yemeği salatasi tursusu uzerine cayi tatlisi hazirdir. Cocuk gibi severim ilgi gosteririm. Sirf belki o da beno sever diye. Fazla kilom yok boyum eşime yakin. Evimiz sıcak olur o yuzden kat kat giyinmeme gerek yok elbise giyerim saç makyaj yaparim o gelecegi zaman. Eksik birsey kaldi mi?
ne yapacaksıniz söyleyeyim yukarda ki esiniz için bu yaptıklarınızın hicbirini artık yapmayacaksınız, eşinizi hayatınızın merkezi olmaktan çıkartacaksınız, bu ne böyle adam bencil kıymet bilmezin teki! Birazda o sizin için kendini paralasın, kendinize hemen bir uğraş bulun lütfen ve bundan sonra kendi isteklerinize öncelik verin, eşiniz tost yemiyor mu kusura bakmayın da zıkkim yesin ne yiyorsa kalksın kendi hazırlasın, sana değil kendime yaptım deyin hatta ona bir süre kahvaltı hazırlamayın, 8 senelik evliyim kahvaltısız eşimi işe göndermezdim ne zaman ki eşim ilgisini azaltti bende o bana karşı iyi oldukça onun sevdiği şeyleri yapmaya başladım, sevgi ilgi karşılıklı.Bakımsız değilim. Yani herseye rağmen moralimin çok bozuk olmasına rağmen kalktım şimdi esim gelecek diye giyindim sacimi makyajimi yaptım ama ne olacak sanki adamın umrunda degilim ki. Bütün gun evde yalnızım. Adam hiç mi merak etmez aramaz. Dayanamadim aradim açmadi. Mesaj attim musait değilim dedi. Müsait olunca arar misin dedim. Isten çıktı halen aramadi. Bu normal degil. Ben ne yapiyim simdi. Tavır yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Eve geldiğinde yada olur da ararsa nasıl davraniyim bilmiyorum.
Ay ne güzel dedin ben de beklentimi sıfırladım hep kendimle ilgileniyorum..Resmen güçlendim kendi başıma da ayakta duracağım ve herkes görecek :) Beni ben olduğum için sevmiyorsa zorla sevdiremem ki :)En iyisi ölü taklidi yapmak.. Beklentini sıfıra indirmek, kendi başına mutlu olmak. Ben oyle yapacağım bundan sonra.
Isten geldi çok kötüyüm yemek var mu dedi. Oturdu yedi konuşmadan. Simdi de yine kötüyüm deyip koktuga geçti. Telefonda oyun oynuyor. Ben mi ders çalışıyorum. Umrumda değilmiş gibi yapıyorum.ne yapacaksıniz söyleyeyim yukarda ki esiniz için bu yaptıklarınızın hicbirini artık yapmayacaksınız, eşinizi hayatınızın merkezi olmaktan çıkartacaksınız, bu ne böyle adam bencil kıymet bilmezin teki! Birazda o sizin için kendini paralasın, kendinize hemen bir uğraş bulun lütfen ve bundan sonra kendi isteklerinize öncelik verin, eşiniz tost yemiyor mu kusura bakmayın da zıkkim yesin ne yiyorsa kalksın kendi hazırlasın, sana değil kendime yaptım deyin hatta ona bir süre kahvaltı hazırlamayın, 8 senelik evliyim kahvaltısız eşimi işe göndermezdim ne zaman ki eşim ilgisini azaltti bende o bana karşı iyi oldukça onun sevdiği şeyleri yapmaya başladım, sevgi ilgi karşılıklı.
17 senelik evli olarak tecrübelerimi paylaşayım.İlk başta bakımlı olmak,fazla kilolardan kurtulmak,eve geldiğinde güleryüzle karşılamak işe giderken kahvaltı hazırlamasa bile kalkıp göndermek, lebecerikli pratikolmak,güzel yemekler yapmak,dırdırcı olmamak,geçmişi kurcalamamak,ailesiyle iyi geçinmek,onları kötülememek,kendi ailesiyle kıyaslamamak,kendi ailesinin yanında övmek iyi damatmış izlenimi vermek,olduğu gibi kabul etmek,başkasının kocalarıyla kıyaslamamak kavgada susmayı sabretmeyi bilmek,değerli olduğunu sevildiğinideğer hissettirmek,mesela Allah seni başımdan eksik etmesin demek eve geç kaldığında hesap sormak yerine merak ettim korktum başına kötü birşey geldi mi demek,kendini ondan üstün görmemek ,otururken saçını okşamak,Ona hizmet etmekten gocunmamak bide tabii cinsellik
Bütün bunları yaptığın halde cevap alamıyorsan daha beter tepene çıkıyorsa ne yaparsin. Irenc ailesinin kusurlarıni yüzüne vurmuyorsan o üzülmesin diye onun ailesinin eksiklerini bile ört bas ediyorsan, kendi ailenin yanında mahçup olmamak için çok mutlu bir hayatın varmis gibi davranıyorsan ve karşılığı bir hiç oluyorsa ne yaparsin. Her sabah kalkip ise gitmeden kahvaltı hazirliyorsan hatta bunun için ondan yarım saat once kalkiyorsan ve karsiligimda hazirladiklarini begenmiyorsa ne yaparsın. Zayıflaması gerekiyormus ekmek yiyemezmis tostu ona giciklik olsun diye mi yapiyormusum ben onun iyi gorunmesini istemiyormusum. Hergun menemen iki tane haslanmis yumurta ve kalvaltilik peynir zeytin bal da getiriyorum masaya. Ben mi bilmiyorum hazirlamayi baska ne yenir kalvaltida. Pogaca börek yapmam demek onun gözünde canina kast etmem demek. Eee digerleriyle de doymuyormus. Dogru düzgün kahvaltı mi yapıyoruz diye söyleniyor utanmadan. Ne istiyorsan söyle hazirlayim diyorum cevap bile vermiyor. Bir de para harcamamak için market alışverişlerini burnumdan getiriyor. Evde yiyecek birsey kalmayinca da bana kızıyor. Markete gidip alinca yine kızıyor. Ben çok az yemek yerim hatta bundan da şikayet eder. Yani kızması ben çok yiyorum diye değil. Kuru fasulye ister yaparım gaz yapinca birdaha yapma diye bana çıkışır. Bizim evde yoğurt ve kaşar peynir yasak sözcükler. Cok pahaliymis ne gerek varmis. Ama kendisi kas yapmak için hafta bir iki koli yumurta yer. Daha anlatmama gerek var mi bilmiyorum anlatacak çok şey var ama.
Bir de het aksam sicak üç çeşit yemeği salatasi tursusu uzerine cayi tatlisi hazirdir. Cocuk gibi severim ilgi gosteririm. Sirf belki o da beno sever diye. Fazla kilom yok boyum eşime yakin. Evimiz sıcak olur o yuzden kat kat giyinmeme gerek yok elbise giyerim saç makyaj yaparim o gelecegi zaman. Eksik birsey kaldi mi?
boşar seni bu adam kendıne ceki düzen verBu amlattiklariniz tam benim esimin işdihi seyler bizde iki yillik evliyiz. Sisin dediklerinizi yapsam beni pamuklara sarar. İse giderken haberim bile olmuyor uykuya çok düşkünüm akşam erkenden uykum geliyor seks deseniz on günde iki haftada bir. Onu da onun için ben hiç istemiyorum. Hiç pratik değilim evde çok paspalim. Dünya yansa umrum değil. Offf bizde de benden hayır yok. Annemin evlilikteki konumunu hiç sevmez sürekli onu elestirirdim su an aynı annem gibiyim. Korkuyorum hep böyle kalmaktan.
canım biz 7,5 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var (ikiz 3,5 yaş) bizde de sevgi 0. sarılınca direkt seks yapacağız.sevgiyle, masumane sarılmak yok.akşama kadar ev işi yapayım.bugün yoruldum desem hani ne yaptın sanki der.bir kitap okusam, nette birşey öğrensem güler geçer.oturup sohbet etme şansımız yok.adamın hayata karşı bakışı yok.hobisi yok.üstelik çalışmıyor.araba altında geziyor.ve benim eşimde liseye kadar dayakla büyümüş.babası geçen sene vefat etti.adam ölene kadar benim c46 raparum var diye gezdi.o da ömrünca çalışmada gözü olmadı.Hayır diyemem. Kendisi dayakla büyümüş. Oyle gormus boyle olmuş. O da olur. Dayagin sebebi olamaz tabiki ama hiç hatası kusuru olmadığı halde liseye kadar dayak yemiş o irenc adamdan. Cocugun hatası olsa ne olur sanki. Nasıl bir canavar çocuğu üzerinden kendisini tatmin edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?