Kokan insanlar!!!

Apple yeni seri cikardiginda kuyrugun yarisi asgari ucretlilerdi son surume kadar, ama masallah is yikanmaya gelince hebele hubele..

Ben dayanabilmek için yanımda sprey kolonya taşıyorum güzel kokan, bu tip bir durumda kalınca atkıma veya fularıma sıkıp burnumun dibine çekiyorum. Kötü kokuya bu şekilde belki dayanabiliyorum ama ağır kokular daha çok rahatsız ediyor beni. Sigara kokusu + ağır parfüm kokusu baş ağrısı yapıyor hemen ona bir çözüm bulamadım :/

Aynen öyle kötü koku sadece kir kokusu değildir aşırı yoğun parfüm kokusuda bazen kötü kokudur

Turkiyede yurt disinda ne satiliyosa aynisi var.. millet kullanmiyo demekki. Bunun yurt disinda olup olmamaklada ilgisi nedir: )
Yurtdisina geldim artik guzel kokuyorumm ahahaha hey Allahim ya.
Yurtdisina gelmekle alakasi yok hanfendi, ingilizlerden bahsettigi icin Mune abla o yuzden soyledim.
Elbette Turkiye'de alasi var.

Turk milleti temiz degil denmis ama bu genellemeye katilmiyorum arkadaslar.
Her milletin temizi pisi vardir.
10larca kisi gordum tuvaletten sonra elleeini yikamadan cikan.
Ha sokaklari, yollari vs temiz evet ama ozbakimda bence biz iyiyiz.
Yagli cips, patates kizartmasi yiyip elini sacinda gezdiren de gordum, tuvaletten cikip elini yikamayan da.
Ayrica katiliyorum agiz kokusu cok mide bulandirici. Saglik problemiyle ilgili olabilir tabiki.

Offf off hıc sorma. Daha 3 gun önce otobüste .Camı açip yüksek sesle bi insan hiçmi duş almaz ne pis ınsanlar var dedım. ALLAH' tan boyum uzun otobus camına kafamı yapıstırıp nefes alabildim .az kalsın ölecektim ya

Ben hastanede calisiyorum, bazi hastalar o kadar pis oluyor ki..simdi diyeceksinz hasta ne yapsin diye ama oyle degil iste yanndaki refakatcisi hastayi silip temizleyebilir, odayi havalandirabilir ama yapmiyorlar yapmadiklari icin haata daha cok hasta oluyor...bazilarida dus alabilecekleri halde almiyorlar, ben de odaya girince direk soyluyorum artik onceden ayip olmasin derdim ama artik soyluyorum odaniz pis kokuyor havalandrin ya da hastaniz bu sekilde yatamaz hastayu silip temizleyin boyle hasta bakimi olmaz diye....hatta hastaya bizzat bugun dus al enfeksiyon kapacaksin nerdeyse diyorum....bazi hasta yakinlari o kadar guzel bakiyor ki hayran kaliyorum onlari ornek verip azcik utandiriyorm ama mecbur iste

Yün ve kaşmiri herkes alamayabilir ama, su ve sabun bu kadar da cep yakıyor olamaz ya, korkmayın su ve sabundan...

TAmamen üşengeçlik bence De valla temizlikle kokunun alakası yok benim bahsettigim kişisel bakım. Bir dönem hastanede çalıştım aynı durumdan bende şikayetçiydim iğrenc kokuyor

Yün ve kaşmiri herkes alamayabilir ama, su ve sabun bu kadar da cep yakıyor olamaz ya, korkmayın su ve sabundan...

Onu da yazdım sonunda yani 1 kalıp sabun alamayacak değil kimse. Yatalak hastaydı eniştem, sabunlu bezle silerlerdi günde kaç defa. Temiz olmak isteyen her türlü oluyor işte valla biz burda boşuna dil döküyoruz pis insanı temiz yapamıyorsunuz zorla.

Parfüm denmiş de gerek üniversite zamanında gerek avm lavabolarında tuvaletten çıkıp hiç suya sabuna dokunmadan parfümünü çıkarıp kendini parfümle yıkayan insanlar vardı bolca.
Ya cidden neden sudan bu kadar nefret ediyor bizim millet acaba?

Bu özbakım, kişisel bakım, temizlik eğitimi aileden kazandırılmalı çocuklara. Yoksa kaç yaşına gelirse gelsin çok zor oluyor düzeltmek. 6 yıldır eşime özbakım, temizlik, wc kullanımı eğitimi veriyorum, adeta bir çocuk büyütüyor gibiyim. Ve bu adam 35 yıl annesi babasıyla yaşamış..Başta özellikle yapıyor bana inat sanıyordum, sonra anladım ki bilmiyor...Beni gözlüyor, benim yaptıklarımı yapıyor. Deodorant alacak bana soruyor...Doktor diş ipi kullan demiş geçen, bana sordu diş ipi ne?

Eşimin ailesine ilk kez gittim, kahvaltı yapılıyor, tüm yiyecekler ortada herkes kendi çatalını daldırıp yiyor, reçele bile. Allahım ben şok, hiçbir şey yiyemedim o gün. Bizde ortaya konan reçel gibi yiyeceklere tabağa aktarmak için kaşık vs konulur, herkes tabağına koyar öyle yer, zira bakteri ürememesi için doğrusu budur.

Bunları yapıyorum diye beni ailelerini benimsememek, beğenmemek gibi sıfatlarla itham etseler de umrumda bile değil. Neyseki eşim artık onlar gibi değil, çok şükür.

Evet katılıyorum kesinlikle temizlik ailede başlıyor. Sırf bu sebeple oğluma blw yöntemiyle ek gıdaya geçmedim. Çünkü biz çatal kaşık bıçak vs kullanıyoruz ama çocuğumuzdan elle yemesini bekliyoruz. Bana yanlış geldiği için eliyle yemesini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…