- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.566
- 598
bebeginiz irimiydi ??? yani kilo boy olarak anne karninda haftalari ondemiydiBirde benim hamileligin 4 5. Ayindan sonra basladi bu mide sorunu ondan once yoktu bi basladi 2 sene oldu nerdeyse dogum yapali ama midemdekj yanma agri gecmedi giderek cogalinca en son doktora gittim iste
Imkanla alakali degil bence tekrar soyluyorum eger genetik birsey degilse yani o koku bir hastalikdan kaynaklanmiyorsa sabun bile yeterli geliyo yani... gerci hastalikdada tedavi caresi var yani... yaz sicagi olur hergun yikansa da ikindakka sonra terler insan ama kisin bile terlemedigi halde kotu kokan var... bazi onsanlar zaten onem vermiyo temizligepeki kullandığınız deodorant ve rollonların meme kanserini arttırdığını biliyor musunuz.
Aynı zamanda yiyecek ekmeği zor bulan ve geçinemeyen enflasyonun vurduğu kesim de var.
İmkanı olup yapmayanları ayırıyorum.
koktugunun farkinda degildir belkide direk soyleyin bence ben bir is arkadasima aoylemek zorunda kalmistim cunku butun personel bu durumdan sikayetciydiYa siz bide beni dusunun lutfen.
Calisma arkadasim 20 yasinda bi cocuk. Oyle bi kokar ki artik o kokudan usanmaya basladim. Bazen bi is yapiyor nasil terliyor anlatamam hadi siz cok yoruldunuz bi sigara icip gelin diyorum sigara kokusu bile daha iyi geliyor dusunun yani. Haftada 1 gomlek degistiriyor. Kusacam gunluk 10 tl sigaraya verecegine azaltarak bi deodrant alabilir ya.
Yok be canim aksine 2 kilo dogdu cocuk.. ama dogdugunda simsiyah gur saclari vardi... bir iki ay sonra dokulup seyreklesti...bebeginiz irimiydi ??? yani kilo boy olarak anne karninda haftalari ondemiydi
Korktugunun farkinda degil evet. Ama insan bi gomlegi 7gun giyemez yani. Bunu dusunebilir.koktugunun farkinda degildir belkide direk soyleyin bence ben bir is arkadasima aoylemek zorunda kalmistim cunku butun personel bu durumdan sikayetciydi
mudurumuzde erkek olunca soylemek bana kaldi uzucu bir konusma oluyor ama tatli bir dille incitmeden soylenince baya ise yariyor
iri bebekler mideye dayanir reflu yapar derler oyuzden sordumYok be canim aksine 2 kilo dogdu cocuk.. ama dogdugunda simsiyah gur saclari vardi... bir iki ay sonra dokulup seyreklesti...
Farkindadir... uzaga bile gidiyorsa kokusu kendisi nasil farketnez ya basedemiyor gecmior yada onem vermiyorKorktugunun farkinda degil evet. Ama insan bi gomlegi 7gun giyemez yani. Bunu dusunebilir.
bunu soyle dusunun dusi insanlar vardir ya benim gazim kokmaz der halbuki les gibide kokuyodur yaniKorktugunun farkinda degil evet. Ama insan bi gomlegi 7gun giyemez yani. Bunu dusunebilir.
Yok benim 8 bucuk ayinda 2 kilo dogdu... ama hamilelikten beri daha da cogaldi midemdeki sorun... dogurunca gecer sandim gecmedi...iri bebekler mideye dayanir reflu yapar derler oyuzden sordum
Ya bakin 60.70 yasinda degil bu cocuk. 20 yasinda yahu erkek. Ben 20 yasimdayken banyo parfumu yapiyordumbunu soyle dusunun dusi insanlar vardir ya benim gazim kokmaz der halbuki les gibide kokuyodur yani
kimiside terinin kokmadigini saniyo iiste siz bayilacaginiza o kendine ceki duzen versin
Ya bakin esim bile farkettii onun pis kokusunu. Hani esimde erkek oda erkek. Caktirmadan bu parumlerin hangisi iyi biliyormuusun dedi. Oda ben parfum kullanmiyorum kerem abi. Ac karnimi zor doyuruyorum dedi yuh dedimbunu soyle dusunun dusi insanlar vardir ya benim gazim kokmaz der halbuki les gibide kokuyodur yani
kimiside terinin kokmadigini saniyo iiste siz bayilacaginiza o kendine ceki duzen versin
Imkanla alakali degil bence tekrar soyluyorum eger genetik birsey degilse yani o koku bir hastalikdan kaynaklanmiyorsa sabun bile yeterli geliyo yani... gerci hastalikdada tedavi caresi var yani... yaz sicagi olur hergun yikansa da ikindakka sonra terler insan ama kisin bile terlemedigi halde kotu kokan var... bazi onsanlar zaten onem vermiyo temizlige
iyimişO degil de kulaklari cinlasin, reglken hepi topu on gun yikanmiyorum diyen bir uye vardi burada.. yani kokanlar icimizde aslinda :/
Tabi ki var neden dersen ben kucukken baraka da yasiyorduk biliyormusun baraka nedir... kar oturdugumuz barakayi gecerdi 2 metre... babam evin onunu acar kari temizler annem o karin ustunde ates yakip nasim becerdigini bilmiyorum gordugim bu ustune koca kazanda su kaynatip banyo yaptirirdi bize su azaldikca ustune eklerdi... herkes banyosunu yapip ensl son yine o kazanda kaynattigi suyu kovalara doldurup iceri legende camasirlari yikar ve ardindan biraz soguk cesmesen legene doldurup uzerine biraz kaynar elleri donmasin diye ekler durulardi... sular kesildiginde sokakdaki cesmeden tasirdik... sehir gibi yerde imkan yok demeyin hålânasıl imkanla alakalı değil ? günde 15 saat çalışıp eve gelen insanın kışın terlemeyeceğini. Her gün evde sıcak su bulup yıkanabileceğini ve ya kıyafetlerini yıkayabileceğini var sayman imkanla alakalı.
Ki mesela ben, sadece oturarak çalışmama rağmen , çalıştığım ortamda havalandırma bulunmadığı ve garip mekan yapısından dolayı önde aşağıda kalan insanlar üşüdüğü için ısıtmanın sonuna kadar açılması sonucu oturduğum yerde terliyorum. Gelip duşumu alabilecek imkanım var çok şükür. Ama olmayanlar da var.
Canim benim annem 2 metre karin altinda ates yakip koca kazani kaynatip yine yikardi bizi ve camasirlari... yasadigimiz ev de barakaydi... fakirlik bahane degil yaniKonu kişisel temizlik oldu mu fakir edebiyatı yapılmazsa olmaz...
Nedense bu bahsedilen fakirler bir kalıp sabuna, 5 dakikalık su akıtmaya para bulamaz, ama binlerce liralık akıllı telefonlara falan bulur. Bırakın ya...
Sokaklarda yaşayıp aç gezecek seviyede değilse herkes asgari vücut temizliğine bütçe ayırabilir. Pisliğin bahanesi olamaz. Her bütçeye göre ürün var. Gidip de 500 liralık parfüm alın demiyoruz, 1 kalıp sabun kullanın yeter diyoruz pis kokmamaya.
Ben deotak kullnıyordum onun da formülü değişmiş kullanmayı bıraktım . En etkili deodorant deotak. Sebamedin alüminyum içermeyen deodorantı var o da iyi.Kristal deodorantlarda alüminyum tuzu varOlamayanına ben denk gelmedim. Alterra kullanıyorum ama o da o kadar korumuyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?