Başırsak floranızı bozmayacak besinlere yönelin. Diyetisyenler yardımcı oluyor sanırım19 yaşındayım. Önceden böyle bir sorunum yoktu şu son 2-3 yılda falan böyle oldu. Midemde aşırı derecede gaz var. Yani şişkinlik. Ve sanırım farkında olmadan gaz çıkarıyorum. Bir ortama girdiğimde güzel kokuyor ama 5 dk sonra kötü bir koku meydana çıkıyor. Sınıfta bir kaç kişiden burası çok kötü kokuyor dediğini duyunca daha çok emin oldum. Özellikle dolmuşa binerken çok fazla geliyor koku ama gaz çıkarıyorum. Eminim. İstemsiz ve farkında olmadan cikariyorum. Bakımsız ya da kirli de değilim. Bağırsaklarımda sorun olduğuna eminim çok utanıyorum bunları yazarken de ne yapıcam şimdi hangi bölümden randevu almam lazım
Gaz cikardiginizi mi anlamiyorsunuz? Nasil yani?karmıyorum ama koku var. Farkında olmadan sessizce oliyor galiba bende anlamadım. Bağırsaklarımda kesin sorun var ama ondan eminim
Gaz cikardiginizi mi anlamiyorsunuz? Nasil yani?bilerek ve sesli karmıyorum ama koku var. Farkında olmadan sessizce oliyor galiba bende anlamadım. Bağırsaklarımda kesin sorun var ama ondan eminim
Gastro bölümunden doğudan randevu alınmıyormus :/Ailene söyledin mi, mide için gastro bölümüne gitmen gerek. Utanacak bir şey yok, toplumda reflü ülser bolca var
Öncelikle iç hastalıkları bölümüne gitmeniz gerekiyor.Gastro bölümunden doğudan randevu alınmıyormus :/
Bilmeden gaz cikariyor olamazsiniz, cunku makat kaslari tersine çalışan tek kas grubu, yani hissedememeniz heleki 2 yil gibi uzun suredir hissedememeniz anormal bi durum.Gastro bölümunden doğudan randevu alınmıyormus :/
Yanı tutabılırsıniz gazınızı 3 yaşında laftan anlmayacak çocuk degılsınız dimi? Kaslarınız çalışıyordur emınım. Gazım geldı deyıp salrsanız çevrede anlar tepkıde verırler.19 yaşındayım. Önceden böyle bir sorunum yoktu şu son 2-3 yılda falan böyle oldu. Midemde aşırı derecede gaz var. Yani şişkinlik. Ve sanırım farkında olmadan gaz çıkarıyorum. Bir ortama girdiğimde güzel kokuyor ama 5 dk sonra kötü bir koku meydana çıkıyor. Sınıfta bir kaç kişiden burası çok kötü kokuyor dediğini duyunca daha çok emin oldum. Özellikle dolmuşa binerken çok fazla geliyor koku ama gaz çıkarıyorum. Eminim. İstemsiz ve farkında olmadan cikariyorum. Bakımsız ya da kirli de değilim. Bağırsaklarımda sorun olduğuna eminim çok utanıyorum bunları yazarken de ne yapıcam şimdi hangi bölümden randevu almam lazım
Merhaba. Öncelikle bunun yaşla ya da laftan anlamamakla alakası yok, maalesef böyle rahatsızlıklar var. Gaz ve/veya dışkı kaçırma gibi rahatsızlıklar "inkontinans" adı ile tıpta yer alıyor anladığım kadarıyla; ufak bir tarama yaptım internette. Tam da sizin söylediğiniz gibi rektal kaslarla alakalı olabilirmiş bu durum. Doktorlar bile rektal kaslarının çalışıp, çalışmadığını anlamak için muayene yapıyor. Biz bence uzaktan kaslarının çalışıp, çalışmadığından pek emin olamayız. Dolayısıyla zaten bu durumu dert edinmiş ve istemsizce böyle bir rahatsızlıkla boğuşan arkadaşımızı daha da demoralize etmeyelim derim.Yanı tutabılırsıniz gazınızı 3 yaşında laftan anlmayacak çocuk degılsınız dimi? Kaslarınız çalışıyordur emınım. Gazım geldı deyıp salrsanız çevrede anlar tepkıde verırler.
Bır gün sızı de bir güzel bozarlar.
Salmiyorum. Farkında olmadan oluyor hissetmiyorum bile. Toplumda salacak kadar basiretsiz değilimYanı tutabılırsıniz gazınızı 3 yaşında laftan anlmayacak çocuk degılsınız dimi? Kaslarınız çalışıyordur emınım. Gazım geldı deyıp salrsanız çevrede anlar tepkıde verırler.
Bır gün sızı de bir güzel bozarlar.
Gecmıs olsun o zaman kötü bır durum.Salmiyorum. Farkında olmadan oluyor hissetmiyorum bile. Toplumda salacak kadar basiretsiz değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?