• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol altların çok terlemişti diyen iş arkadaşım normal mi

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
İş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Düzenleme: sohbet açmaya gelen kendisi oluyor. Ter kokuyor olsam dibimde birmezdi diye düşünüyorum. Ter kokma ihtimalimi bende düşünmedim değil

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Ne ayıp ama öyle bisey olsa bile ona ne ki?

Yerin dibine girilecek bir durum yok ama samimi olmadığınız erkek iş arkadaşınız konuyu nasıl kolaltı terinize getirdi çüş yani. E bari iyi bir antitranspirant deo öner lafını edecek kadar dert olduysa sana diyip kahkaha atardım

Yerin dibine girilecek bir durum yok ama samimi olmadığınız erkek iş arkadaşınız konuyu nasıl kolaltı terinize getirdi çüş yani. E bari iyi bir antitranspirant deo öner lafını edecek kadar dert olduysa sana diyip kahkaha atardım
O şokla ne olduğumu bende anlamadım. Hele ki bunu diyen bir erkek. Terlemem dikkatini çekmiş olabilit ama nöyle de söze dökülmez. Alalacele geldiğimden bahsediyordum evet terlemişti kolaltların dedi

Durduk yere terlemistin demis olamaz sanırım yürüyerek gelme üzerine bir sohbet açıldıysa belki ..ama yine de onun üstüne vazife değil bunu söylemek :kahve:
Alelacele geldiğimden bahsettim o gün o da koltukaltların çok terlemişti dedi. Ben nerdeyim falan dedim bir an, çok kötü hissettim

Ay bide erkek hani bayan olsa kibarca cekip uyarsa hani aninda tabi . Ayy sen adam demişsindr bence boyleleri lafın gelişi bile adam değil 😉 gayette normal benimde kafam terler bide kapalıyım bazen eşarbim evw gelince bi koyu renge dönüyor temizmişsn zaten hic sallama o kalası
Terlemiştin de demiyor kol altların terliydi diyor. Kaç kere öldüm bilmiyorum o anda

Samimiyet yoksa absürt olmuş evet, kolalti pedleri işe yatıyor diye duymuştum ben de rahat edersiniz bir deneyin.

Back
X