• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol altların çok terlemişti diyen iş arkadaşım normal mi

Keşke ağzının payını verseydiniz o patavatsıza. Bu arada çok fazla terliyorsanız ve bundan rahatsızlık duyuyorsanız Tereson’u öneririm
Yazın kıyafetlerimde belli oluyor. Duştan çıkar çıkmaz bile yaz kış kol altlarım ıslak hep ıslak. Teresan tek kullanımda bile etki ediyor mu ki

Adamın yaptığı patavatsızlık ama terliyorsanız kokarda koltuk altınız. Çevrenizde belki rahatsızdır ama söyleyemiyordur. Burada ara ara açılıyor bu tarz konular nasıl söylesek diye.
Dric.. Ve teres... markanin ikisinide kullandim, teres.... çok memnun kaldım tavsiye ederim.

O şokla ne olduğumu bende anlamadım. Hele ki bunu diyen bir erkek. Terlemem dikkatini çekmiş olabilit ama nöyle de söze dökülmez. Alalacele geldiğimden bahsediyordum evet terlemişti kolaltların dedi
Patavatsızlık etmiş diyelim ozaman. Fazla takmayın kafanıza. Dediğim gibi yerin dibine girilecek bir durum yok.. Rexona Maximum Protection Deo Creme deneyebilirsiniz ben yaz aylarında kullanıyorum. Baya etkili oluyor hiç ıslaklık olmuyor :)

Burda daha onceden konu acilmisti, asiri ter kokan is arkadasimi nasil uyarabilirim? diye. Biz de lisani munasip bir sekilde, kirmadan uyar demistik.
Gorsel bir sey olsa sadece dile getirmezdi bence, asiri terliyorsaniz ise yuruyerek gidilmez; cunku ne kadar roll on kullansaniz da koku olur. Belli ki insanlar rahatsiz olmus yoksa adamin bu derece patavatsiz oldugunu dusunmuyorum ben

Adamın yaptığı patavatsızlık ama terliyorsanız kokarda koltuk altınız. Çevrenizde belki rahatsızdır ama söyleyemiyordur. Burada ara ara açılıyor bu tarz konular nasıl söylesek diye.
Dric.. Ve teres... markanin ikisinide kullandim, teres.... çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Her gün kıyafetimi değiştiriyorum ve antiperpirant rollonu eksik etmem benim ki genetik gibi

Burda daha onceden konu acilmisti, asiri ter kokan is arkadasimi nasil uyarabilirim? diye. Biz de lisani munasip bir sekilde, kirmadan uyar demistik.
Gorsel bir sey olsa sadece dile getirmezdi bence, asiri terliyorsaniz ise yuruyerek gidilmez; cunku ne kadar roll on kullansaniz da koku olur. Belli ki insanlar rahatsiz olmus yoksa adamin bu derece patavatsiz oldugunu dusunmuyorum ben
Evet bunu da düşündüm. Acaba koku mu oluyor diye. İş ile ev arası 5 dk yani uzak yol değil. Ben evde otururken de kol altlarım ıslak olur. Bir çok konu bir okudum yaz kış kol altı ıslak olan insan var. Temizliğime dikkat ederim. Her gün kıyafet değiştiriyorum Rollon kullanıyorum.

Patavatsızlık etmiş diyelim ozaman. Fazla takmayın kafanıza. Dediğim gibi yerin dibine girilecek bir durum yok.. Rexona Maximum Protection Deo Creme deneyebilirsiniz ben yaz aylarında kullanıyorum. Baya etkili oluyor hiç ıslaklık olmuyor :)
Dediklerinize bakayım birde, belki bana da çözüm olur

Ter kokusunu bende kaldıramıyorum. Hergün duş alır rollon kullanırım. Ama o ıslaklık engellenmiyor. İnanın klimalı ortamda da ıslak biraz da olsa o ıslaklık oluyor

Beyaz kıyafetleri tercih edin
Onlards ter çok belli olmuyor

İş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Kendine eski atketlerden kol aktı pedi dik.
Terkeyecegin anlarda bunu kullan atarsın

İş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Terbiyesiz arada samimiyet olsa bile bir erkeğin bunu söylemesini hoş karşılamam. Ben de hareket etmesem de durduğum yerde koltuk altlarım ıslanırdı. 1 aydır driclor roll on kullanıyorum. Artık terlemiyorum bile. Kıyafete de ıslaklık geçmiyor haliyle. Denemenizi öneririm.

Çok gereksiz insan tipi. Zaten sen terlediginin farkındasındır bayanda olsa söylemesine gerek yok. Büyük ihtimal önlemini aldıgın halde etki etmemiş olabilir. Bir insanı neden mahcup ederler anlamıyorum. Kaldı ki erkek birde 🤷‍♀️ Üzülme 🙂 bazı insanlar kalp kırmaktan korkmuyor..

Biyolojik olarak her normal insanin yaşadığı bir durum yerin dibine girecek utanılacak yüze vurulacak bir durum yok patavatsizlik işte özelliklede erkekse ...
Evet benim gibi bir çok insan var araştırdığım kadarıyla. Bir erkekten özelliklede samimi olmadığım bir insandan duymak beni afallattı

Bir kadın iş arkadaşına bu denir mi🙄

Dangalak mı yoksa sapık mı bilemicem garip bir tür işte
Normal olmayan bir şeyler var. Üstelik kol altımın terlediğine kadar bir ayrıntı veriyor. Evet çok terlemiştin o gün dese yine anlayacağım. Erkek samimi olmadığı kadına bunu nasıl der. Kol altı terinden etkilenecek de sapık var mıdır ki

Back
X