• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol altların çok terlemişti diyen iş arkadaşım normal mi

Çok gereksiz insan tipi. Zaten sen terlediginin farkındasındır bayanda olsa söylemesine gerek yok. Büyük ihtimal önlemini aldıgın halde etki etmemiş olabilir. Bir insanı neden mahcup ederler anlamıyorum. Kaldı ki erkek birde 🤷‍♀️ Üzülme 🙂 bazı insanlar kalp kırmaktan korkmuyor..
Terlediğimin farkındaydım. Kol altların terliydi demesi aşırı uç bir şey. Hadi o gün terliydin dese yine anlayacağım ama kol altların terliydi diyor. İnsan söylerken utanır

Evet bunu da düşündüm. Acaba koku mu oluyor diye. İş ile ev arası 5 dk yani uzak yol değil. Ben evde otururken de kol altlarım ıslak olur. Bir çok konu bir okudum yaz kış kol altı ıslak olan insan var. Temizliğime dikkat ederim. Her gün kıyafet değiştiriyorum Rollon kullanıyorum.
Ben de cok terlerim ama her sabah ve aksam dus alirim, roll on da kullanirim ona ragmen ise giderken kisa da olsa yurumeyi goze alamam sanirim, olur da ter kokarim diye. Bence gercekten ne diyecegini bilememis, sizi kibarca bu sekilde uyarmis adam

Terlediğimin farkındaydım. Kol altların terliydi demesi aşırı uç bir şey. Hadi o gün terliydin dese yine anlayacağım ama kol altların terliydi diyor. İnsan söylerken utanır
Kol altlarin terliydi lafina neden takildiniz? Hakkaten anlamadigim icin soruyorum yani ha cok terlemistin demis ha kol altlarin cok terliydi demis ne farki var?

Ter kokusunu bende kaldıramıyorum. Hergün duş alır rollon kullanırım. Ama o ıslaklık engellenmiyor. İnanın klimalı ortamda da ıslak biraz da olsa o ıslaklık oluyor
Normal aktivite terlemesi ise önlem alınabilir fakat hiperhidroz sorununuz varsa malesef yapabilecekleriniz çok sınırlı😐
Eşimle rutin olarak birkaç ayda bir ter bezi aldırma ameliyatı araştırıp vazgeçiyoruz🤷🏻‍♀️

Terbiyesiz arada samimiyet olsa bile bir erkeğin bunu söylemesini hoş karşılamam. Ben de hareket etmesem de durduğum yerde koltuk altlarım ıslanırdı. 1 aydır driclor roll on kullanıyorum. Artık terlemiyorum bile. Kıyafete de ıslaklık geçmiyor haliyle. Denemenizi öneririm.
Peki ilk kullanışta etki ediyor mu, kaşıntı yapıyor diye yorumlar okumuştum

Evet belki de alındığım için fazla takılmış olabilirim.
Oyle bir haliniz var ki adam sanki yuzunuze,

- cok kotu ter kokuyorsun ya da
- bir kadinin kol altlari o kadar islak kiyafetlerle gezmesi hic şık degil gibi dogrudan bir sey soylemis gibisiniz

bu kadar terliyorsaniz yeden kiyafet de tasiyabilirsiniz yaninizda, is yerinde oglen degistirirsiniz

Normal aktivite terlemesi ise önlem alınabilir fakat hiperhidroz sorununuz varsa malesef yapabilecekleriniz çok sınırlı😐
Eşimle rutin olarak birkaç ayda bir ter bezi aldırma ameliyatı araştırıp vazgeçiyoruz🤷🏻‍♀️
Normal aktivite terlemesi değil. Yaz kış evde otururken bile o kol altlarım hep ıslak bazen az bazen çok. Bende bir çok yönteme baktım. En mantıklısı ter önleyici rollonlar sanırım

- bir kadinin kol altlari o kadar islak kiyafetlerle gezmesi hic şık degil gibi dogrudan bir sey soylemis gibisiniz

bu kadar terliyorsaniz yeden kiyafet de tasiyabilirsiniz yaninizda, is yerinde oglen degistirirsiniz
İş yerine girdiğim anda farkedilmiş sanırım. O gün fazla kalmadan çıktım

İş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Terlemeniz normal de adamın yaptığı anormal.
Bu arada ben beyaz gömlek giymediğim zamanlarda gömleğin koltukaltı kısmına günlük ped koyuyorum, teri emiyor. Tavsiye ederim, yaz aylarımın kurtarıcısı olur kendisi. Eskiden koltuk altı pedleri satılırdı, onlar gereksiz pahalı olunca bu yolu buldum 😃

Ben de şunu anlamıyorum. Hanımefendi zaten terlediğinin farkında. Beyefendi niye sen de terlemiştin o gün diyor ki ? Bu lafın kime ne yararı var ? Bence aşırı boşboğaz birisi bu cümleyi kuran kişi.

Normal aktivite terlemesi değil. Yaz kış evde otururken bile o kol altlarım hep ıslak bazen az bazen çok. Bende bir çok yönteme baktım. En mantıklısı ter önleyici rollonlar sanırım
Ben de bugün eşime yeni bir ürün aldım ona da bakın isterseniz rexona clinical roll on.

Terlemeniz normal de adamın yaptığı anormal.
Bu arada ben beyaz gömlek giymediğim zamanlarda gömleğin koltukaltı kısmına günlük ped koyuyorum, teri emiyor. Tavsiye ederim, yaz aylarımın kurtarıcısı olur kendisi. Eskiden koltuk altı pedleri satılırdı, onlar gereksiz pahalı olunca bu yolu buldum 😃
O pedler daha çok terletmiyor mu. Naylonumsu olunca. Rahatsızlık vermiyor mu

Back
X