- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Ne ayıp ama öyle bisey olsa bile ona ne ki?İş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Roll on...
Roll on kullanıyorun ama o terleme oluyor mutlakaRoll on...
Sen de milletin koltuk altlarını mi kontrol ediyordusun sürekli deseydin ?
Driclor deotak falan varmış ter görüntüsünü önlüyormuş onlara bakıyorumKoltuk altı terlemesi için kıyafete yapistirilabilinen pedler var isterseniz onlardan kullanabilirsiniz . Sizin konforunuz için de rahat olur, yoksa yazın ister istemez herkes terler.
O şokla ne olduğumu bende anlamadım. Hele ki bunu diyen bir erkek. Terlemem dikkatini çekmiş olabilit ama nöyle de söze dökülmez. Alalacele geldiğimden bahsediyordum evet terlemişti kolaltların dediYerin dibine girilecek bir durum yok ama samimi olmadığınız erkek iş arkadaşınız konuyu nasıl kolaltı terinize getirdi çüş yani. E bari iyi bir antitranspirant deo öner lafını edecek kadar dert olduysa sana diyip kahkaha atardım
Alelacele geldiğimden bahsettim o gün o da koltukaltların çok terlemişti dedi. Ben nerdeyim falan dedim bir an, çok kötü hissettimDurduk yere terlemistin demis olamaz sanırım yürüyerek gelme üzerine bir sohbet açıldıysa belki ..ama yine de onun üstüne vazife değil bunu söylemek
Terlemiştin de demiyor kol altların terliydi diyor. Kaç kere öldüm bilmiyorum o andaAy bide erkek hani bayan olsa kibarca cekip uyarsa hani aninda tabi . Ayy sen adam demişsindr bence boyleleri lafın gelişi bile adam değilgayette normal benimde kafam terler bide kapalıyım bazen eşarbim evw gelince bi koyu renge dönüyor temizmişsn zaten hic sallama o kalası
Anladım canım o biraz gereksiz konuşmuş ben bile böyle bişey i insan içinde söylemem eşime .Alelacele geldiğimden bahsettim o gün o da koltukaltların çok terlemişti dedi. Ben nerdeyim falan dedim bir an, çok kötü hissettim
O şokla çok utandım şuan diyebildimRoll on...
Sen de milletin koltuk altlarını mi kontrol ediyorsun sürekli deseydin ?
Driclor terasan falan da önlüyormuş. Pedler kaşıntınyaptıSamimiyet yoksa absürt olmuş evet, kolalti pedleri işe yatıyor diye duymuştum ben de rahat edersiniz bir deneyin.
Sadece ikimiz vardık da. Bu adamla benim samimiyetim yok üstelik de erkek. Hemde ayrıntısıyla söylüyor. Çok terlemiştin falan desene. Kol altların terliydi diyorAnladım canım o biraz gereksiz konuşmuş ben bile böyle bişey i insan içinde söylemem eşime .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?