• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol altların çok terlemişti diyen iş arkadaşım normal mi

Duş alıyorumdan kastınız nedir? Yani şöyle diyeyim, duş jeliyle 5 dakikada köpüklenip çıkıyorsanız maalesef evet ter kokuyor olabilirsiniz.
Ter kokusu için her zaman en iyi çözüm saf zeytinyağlı sabundur. Hacışakir de 2 numara. Çok iyi keselenin. Kesinlikle tavsiye ederim. Duş jeli kullanmayın, ter problemi olanlara ne yazık ki fayda etmiyor.
Ayrıca yıkadığınız kıyafetlerin koltuk altlarını kokluyor musunuz?(yıkayıp kuruttuktan sonra)
Maalesef çok ter problemi olanların kıyafetleri yıkansa da bazen kokuyor. Ben eşimin gömleklerinin koltuk altlarını önce elimde çitiliyorum sonra makineye atıyorum.
Bu patavatsız iş arkadaşınıza gelince, acaba ter koltuğunuzu mu ima etmek istedi diye düşündüm. Yani dolaylı yolla mı söylemek istedi acaba? Ayrıca o ıslaklık görüntüsü ne yazık ki “amma terlemiş kesin çok kokuyordur” mesajı veriyor 😕 çok üzücü ama öyle.
Yani benim aklıma koku olayı geldi yazdığınızı okuyunca.
Not: Aşırı patavatsız, kaba bir iş arkadaşınız var. Allah kolaylık versin. Bir daha olursa siz de çekinmeyin ağzının payını verin. Yüksek sesle “sana ne” demeniz bile tavrınızı belli edecektir.
5 dk çıkılan bir duş yapmıyorum. Sabun keseleme mutlaka yapıyorum. Rollon altına karbonatta sürüyorum. Yapabileceğim her şeyi yapmaya çalışıyorum. O ıslaklık bir engellenmiyor ama. Şu dediğinize çok katılıyorum koku olsun ya da olmasın o ıslak görünüm aa bak terlemiş ne kadar kokuyordur düşüncesi akla getiriyordur

Peki ilk kullanışta etki ediyor mu, kaşıntı yapıyor diye yorumlar okumuştum
Koltuk altlarinin terlemesi önlemek bana normal gelmiyor.Vücutun calismasini engelliyorsunuz gibi.Bu tür terlemeyi önleyen deodorantlar sagliksiz olabilir.Bence önce bir arastirin kullanmadan önce.Ben de cok terlerim sizin anlattiginiz gibi.Bence kafaya takilacak bir sey degil.Islaklik duygusu rahatsiz edici ama, kiyafet secimine dikkat edilerek azaltilabilir.Vucuda yapisan tisörtlerden uzak durun.

Koltuk altlarinin terlemesi önlemek bana normal gelmiyor.Vücutun calismasini engelliyorsunuz gibi.Bu tür terlemeyi önleyen deodorantlar sagliksiz olabilir.Bence önce bir arastirin kullanmadan önce.Ben de cok terlerim sizin anlattiginiz gibi.Bence kafaya takilacak bir sey degil.Islaklik duygusu rahatsiz edici ama, kiyafet secimine dikkat edilerek azaltilabilir.Vucuda yapisan tisörtlerden uzak durun.
Kol altı bazı insanların terlemiyor yani genelinin. Islaklık görünümü olmuyor kimse de. Hal böyle olunca bu terlemeyen insanlar bize tuhaf bakıyor. Dediğiniz gibi hep açık renk giymek ilkem olacak artık bütün ter belli edenleri atacağım moralim bozuldu ıslaklık görünümü ne yapsam da oluyor

Soğuk su içiyor musunuz. Bir zamanlar bende aşırı terlerdim. Soğuk su içmeyi bıraktığımdan beri çok rahatım

Bence hiç takmayın dert etmeyin o onun patavatsizligi. İnsan doğası gereği tabiki terleyecek bunda yadirgayip dile dökecek bir durum yok . Bu durumu engelleyecek kimyasallari da kullanmayin bence vücudumuzun yapisini bozuyoruz sirf boyle embesiller icin

Ne aptalca bazi erkekler cok patavatsiz gercekten.size oneri olarak garnieerin deodoranti var kullandigimdan beri asla koku ve ter yapmiyor.ilginc bi sekilde ter icin inanilmaz etkili

yani teri önleyemezsiniz piyasadaki deodorant ve roll on'lar zaten terlemeyi önlemeye yönelik değil ter kokusunu önlemeye yönelik. sağlık açısından terlemek zorundayız.

adama gelince. sizin koltuk altlarınızla ne kadar çok ilgileniyormuş... değişik bir tür. saçma sapan bir tip için kendinizi üzmeyin. koltuk altı pedleri oluyor rahatsız olmam derseniz onları kullanın ama başkaları için değil kendiniz için.

ben 3-4 senedir iş hayatındayım iş arkadaşlarımı iş harici konularda ciddiye almam. size de tavsiye ederim.

Kendisinin ter bezleri neresinde aktifmis acaba?incelemeyin milleti gormezsiniz de gec ayrica dibinde bitmesin o ne oyle sapik gibi

Driclor kullanın. Driclor sadece gece yatarken sürülüyor, sabah yıkanıyor. Gündüz normal kokunuzu sürüp çıkabilirsiniz. Bir haftada etki etmeye başlar. Sonra da en fazla bir aya hiç bir şeyiniz kalmaz. Gündüzleri de roll-on değil, stick olanlardan kullanın. Erkekler için kokusuz olanlardan alabilirsiniz. Erkekler için üretilenler ter önlemede daha başarılı.

İş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Düzenleme: sohbet açmaya gelen kendisi oluyor. Ter kokuyor olsam dibimde birmezdi diye düşünüyorum. Ter kokma ihtimalimi bende düşünmedim değil
Ter pedleri var onları araştırın isterseniz. Bu çevreden önce kişiyi rahatsız eden bir durum diye düşündüğüm için öneride bulunmak istedim.

Back
X