- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.563
- 898
ya ciddi misinben artik nasil sivi yag tuketirim icim kalkti
e ne tuketmek lazim,surekli tereyag yersek damarlar tikanir,zeytinyaginin da safini bulmak gerek...oyyy
Ben zeytinyağı yiyorum ne edem.
Margarin de fenaymış, aynı amca sadece bir marka iyi dediydi diğerlerinin fabrikası ve kullandıkları malzemeler leşmiş.
Ben izliyodum , izliyodum ama tekrar iciyodum.Kolanin 1 saatte vucutta yaptiklarini izleyin bir daha icmezsiniz..
Bende hamileyken cips krizine girmiştim. Çikolata cips keçi sütü eti cin hepsini birlikte yedim. İlk ve son oldu. Sonucu tahmin edersin. Bak hatırladım yine midem bulandı
Ben izliyodum , izliyodum ama tekrar iciyodum.
Kafada bitiyor sanirim. Suan inat ettim 1.5 aydir icmiyorum :)
Suan bizdede durum ayni eve sokmuyor esim :) soz verdim isyerinde falanda icmiyorum. Kurtulcam insallah bu illetten.Benim esim eve sokturmaz. Bekarken de arada icerdim ama evlendim hic icmiyorum.
Hem kola içiyorum şu an hem de yorumları okuyorum :)) Ya o kadar düşünürsek hazır hiç bir şey yememiz, içmememiz lazım.
Ben ülkenin önde giden dondurulmuş gıda firmalarından birinin fabrikasında çalışmıştım. Her şey çok pis yapılmıyor ama genelde hijyene çok dikjat edilmiyor. Mesela eldiven, ancak denetimciler geleceğinde dağıtılırdı. Wc lerinde doğru düzgün sabun bulunmayan bir yerden bahsediyorum. Ispanak türü çok yapraklı sebzeler bir kere kaynar sudan geçirildiği için içinden pek çok şey çıkabiliyor, otuyla çöpüyle paketleniyor. Bu çok büyük bir marka hem de, sonradan el değiştirdi firma, belki şu an daha özenlidirler bilemiyorum. Bir de küçük firmaları düşünsenize..
Yani her şeye bu kadar takarsak aç kalırız.
Nasil yani gidalarda hijyen problemi varsa satin almamaliyiz ne demek takmamak!
Nasil yani gidalarda hijyen problemi varsa satin almamaliyiz ne demek takmamak!
Ben canim kola isterse vişne suyuna sade maden suyunu ekleyip içiyorum. Belki seni de teselli eder bu.Kola içmek istiyorum
Çıldırıyorum
Kaç aydır verdiğim savaşı bırakmak üzereyim
Sanki çölde susuz kalmışım gibi bir his
Geçen dayanamadım bir bardak salladım ama vicdan azabından kaç saat üzüldüm pişman oldum içinde fare pisliği var nasıl içtin onu bebeğine de içirdin diye
Bidaha canım istemez sanıyordum ki şişeyi karşımda buldum şimdi bakışıyoruz.ne olur bana iğrenç birşeyler söyleyin.
Alkolikleri çok mu kınadım.. nasıl çıkarırım aklımdan ben bu pis siyah şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?