kola ile imtihanım

ya ciddi misin ben artik nasil sivi yag tuketirim icim kalkti
e ne tuketmek lazim,surekli tereyag yersek damarlar tikanir,zeytinyaginin da safini bulmak gerek...oyyy

Ben zeytinyağı yiyorum ne edem.

Margarin de fenaymış, aynı amca sadece bir marka iyi dediydi diğerlerinin fabrikası ve kullandıkları malzemeler leşmiş.

İçinde karmen böceği var. Renk vermesi için. Karnem galiba başka şeylerde de var.
Onu geçtim. Bir sürü şeker var onda. 1 litrede 24*kesme şeker . Şekersiz olanda da tatlandırıcı var. Kötü yani.

Konu sahibi arkadasim, ben seker hastasiyim, hamileyken hersey istedi canim ama yemedim.
Sen iyi bi kola ile savasiyorsun. Ben ekmek, makarna, pilav, meyve, tatli zaten hic demiyorum.
Ac gezdim resmen. Icme tut kendini.

Ben zeytinyağı yiyorum ne edem.

Margarin de fenaymış, aynı amca sadece bir marka iyi dediydi diğerlerinin fabrikası ve kullandıkları malzemeler leşmiş.

ben yurtdisindayim,margarin burdan guvenip almiyorum hic..aycicek yagi aliyordum ama pastaya borege katmak icin..normal yemekleri zeytinyagli yapiyorum arada tereyagda eklerim tabi..ama icim bi fena oldu iykkk..minimumda kullanirim artik,pasta borekte dahi kullanmam bundan sonra

Kola ve diğer asitli içecekleri hiç sevmem eve sadece misafir geleceği zaman alırız.yılda iki bardak bile içmem ama hamileyken yazın kolaya aşerir gibi olmuştım.onda sadece bir yudum alıp bırakmıştım.kolanın içinde fare pisliği değil coke böceği denen bir böcek türü var diye biliyorum.

Hem kola içiyorum şu an hem de yorumları okuyorum :)) Ya o kadar düşünürsek hazır hiç bir şey yememiz, içmememiz lazım.
Ben ülkenin önde giden dondurulmuş gıda firmalarından birinin fabrikasında çalışmıştım. Her şey çok pis yapılmıyor ama genelde hijyene çok dikjat edilmiyor. Mesela eldiven, ancak denetimciler geleceğinde dağıtılırdı. Wc lerinde doğru düzgün sabun bulunmayan bir yerden bahsediyorum. Ispanak türü çok yapraklı sebzeler bir kere kaynar sudan geçirildiği için içinden pek çok şey çıkabiliyor, otuyla çöpüyle paketleniyor. Bu çok büyük bir marka hem de, sonradan el değiştirdi firma, belki şu an daha özenlidirler bilemiyorum. Bir de küçük firmaları düşünsenize..
Yani her şeye bu kadar takarsak aç kalırız.

Kafein bağımlılığı. Bende de var o. Çok yoğun olduğu zamanda evdeki kolayı açamadığım için bıçakla kapağnı kestiğimi bilirim. Kafaya koyuldu mu oluyor ama. Ben tamamen bırakamadım ama azaltabildim.

Kolanın içinde fare falan yok. Böcek diye biliyordum o da yok. Hayır eniştem orada yaklaşık 10 yıl olmuştur, mühendi. Şu nette gördüğünüz her şeye inanmayın yahu... Baş ağrısı yazsanız kanser çıkıyor. Poff Hayır çok zararlı o ayrı bir şey. Benim gibi midenizin yara içinde kalmasını istiyorsanız için...

Berbat bir şey Ben de çok zorlandım şimdi haftada 1 falan
Suyu daha fazla tüketmeyi deneyebilirsin

Nasil yani gidalarda hijyen problemi varsa satin almamaliyiz ne demek takmamak!

Kaliteli maden suyuna iki dilim limon koyup icin.
Hatta taze portakal suyu koyun enfes oluyor.

İyi akşamlar, ben de kolanın içine meyan kökü katıldığını duymuştum. Tabii meyan kökleri tarladan toplanırken ayıklanmadan, yukarıda bahsedildiği gibi, içindeki fare vs. hayvanlarla beraber makinelerde öğütülürmüş. Fare pisliğinden kasıt bu sanırım.

Bunun dışında kolada çok fazla şeker var. Ben de bir süredir şeker hastasıyım ve sık sık kan şekerimi ölçüyorum. Kola, abur cubur vs. hazır gıdalar gerçekten çok fazla şeker içeriyor ve kan şekerini aşırı yükseltiyor. Bu sebeple kolayı ve diğer sağlıksız yiyecekleri bırakmalısınız, hem bebeğiniz hem de kendiniz için.

Canınız kola istediğinde yerine alternatif olarak abartmadan su, çay, kahve, maden suyu içebilirsiniz. Umarım bu konudaki iradenizi devam ettirirsiniz.

Ben canim kola isterse vişne suyuna sade maden suyunu ekleyip içiyorum. Belki seni de teselli eder bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…