kola ile imtihanım

Tamam hicbirsey saglikli degil diye de iyice koyverip gitmemek lazim. Bazi gidalar keyfi bazilari ise zaruri. Kola,fanta,asitli gidalar ve turevleri keyfi seyler. Tuketilmese de olur. En azindan bunlari kisabiliyorsa insan kismalidir.

Ben yemek esnasinda hep su tuketirim. Bana da hep sorarlar kola, fanta ah kizim meyva suyu vereyim yok derim su yeterli. Sanki su icince eksiliyoruz

Hahahha bir an bunlari ben yazdim sandim, bebek kismi harric tabi. İtiraf ediyorum ben de bir kola bagimlisiyimmmmm :) ama fare ya da pisligi kismi cidden sehir efsanesi. Onun disinda zararli evet.

Cola'nın özü meyan köküyle preslenmiş farelerden rengini de Carmina adlı bir böcekten alıyor

aynı ben..
ta ki 2 seneye kadar. midemden rahatsızlanınca tiksindim.
umarım sen de acı gerçekle uzaklaşmazsın.. ama ayda 1 felan belki içebilirsin?

Ayrıca Carmin böceği salam sosis ve çilek özlü gıdaları renklendirmekte kullanılıyor

Uzun zaman önce bende kola bağımlısıydım.İçmeden duramazdım.Özellikle yazları neredeyse günlük 1 litre içiyordum.
Uzun zamandır içmiyorum,her zaman karar alırdım bırakıyım diye başarılı olamazdım.Uzun zaman içmeyip birden içtiğimde içindki şekere baya şaşırmıştım. İçerken hiçte şekerli gelmezdi oysa..
Demem o ki canınız çok istiyorsa bir-iki yudumdan bir şey olmaz herhalde.Ardından da uzun süre içmeyip sonradan denemenizi tavsiye ederim.Aşırı şekerli geliyor.

şöyle söyliyim belki iğrenirsiniz.. arkadaşım kutu cola içerken ağzına hamam böceği geldi..

hala inananları gördükçe şaşırıyorum.. ne fare pisliği nede böcek kanı var.. delinin biri bi taş attı kuyuya çıkar çıkarabilirsen..
ben gayet içtim kola hamileliğimin ilk ayından itibaren..
abartmadan haftada bir iki bardak içtim..
mide bulantımı geçiren tek şeydi..
şimdi aramıyorum bile aldım hevesimi..
çok içmezseniz bişey olmaz bu kadar vicdan yapmanıza gerek yok.. abartmayın yeter

Kolalı şekerler , sakızlar var . Ben içemiyorum dr yasakladı . Mide rahatsızlığım var ama çok canım isterse şekerlerle idare ediyorum .

Ben o böcekleri görünce 10 yıl oldu içmiyorum,çocuklarım daha azına sürmedi inş da içmezler ıyyyyyykkkkk iğrenççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…