Kolesterole bağlı akne lekeleri

cocuklarimcanlarim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
3.315
3.913
248
Merhaba arkadaşlar,

Yüzümde sağ gözümün alt kısmında sarı kabarık bir şey çıktı. Doktora gittim yüksek kolesterolden oluşan kolesterol lekesi dedi fakat göz kapağında olmadığı için çok görünür bir yerde olduğundan yakmak istemedi iz kalır dedi. İlerlerse plastik cerrahiye gidebilirsiniz dedi cildiye doktoru. Açıkçası ufakta olsa bir operasyon geçirmeyi istemiyorum en azından şimdilik. Fakat görüntü itibarıyla da rahatsız edici olmaya başladı. Krem ya da bitkisel yöntemlerle yok edebilir miyim diye düşünüyorum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

canım burada ticari ismini veremiyorum ama içerisinde ürik asit olan kremler yenilenmeye yardım ediyor. bunun dışında peeling uygulayabilirsin ama dikkatli olman lazım daha derin izler bırakma. bir de o sarı şeylerden bende de çıkıyordu önceden sonra sonra kayboldu. birşey de yapmadım. İstanbuldaysan, üsküdarda mihrimah sultan kliniğinde yaşlı bir erkek cildiye doktoru var çok güzel ilgilenir hastasıyla (adını hatırlayamadım) o bana lazerle yakılır iz de kalmaz demişti. istersen bir dene...

canım burada ticari ismini veremiyorum ama içerisinde ürik asit olan kremler yenilenmeye yardım ediyor. bunun dışında peeling uygulayabilirsin ama dikkatli olman lazım daha derin izler bırakma. bir de o sarı şeylerden bende de çıkıyordu önceden sonra sonra kayboldu. birşey de yapmadım. İstanbuldaysan, üsküdarda mihrimah sultan kliniğinde yaşlı bir erkek cildiye doktoru var çok güzel ilgilenir hastasıyla (adını hatırlayamadım) o bana lazerle yakılır iz de kalmaz demişti. istersen bir dene...

Yorumun için çok teşekkür ederim ve İstanbul'dayım dediğiniz doktora da bir gideyim gittiğim her iki doktorda bana iz kalır dedi ama bilmiyorum göz kapağı üzerinde olsa hiç sorun olmazdı kapanıp açıldıkça iz kalsada görünmezdi ama göz altında olunca tavsiye etmediler. Dediğiniz kremlere de bir bakayım umarım sonuç alırım.

Back
X