Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston köpük boya

bende merak edip dün koleston 3.0 koyu kahve köpük boya aldım.saçlarım suan palette 4.0 kahve 15 gün oldu boyayalı. 1 ay dolmasını bekliyorum.umarım memnun kalırım köpük boyanın zahmetsiz olduğunu düşünerek aldım.

bende merak edip dün koleston 3.0 koyu kahve köpük boya aldım.saçlarım suan palette 4.0 kahve 15 gün oldu boyayalı. 1 ay dolmasını bekliyorum.umarım memnun kalırım köpük boyanın zahmetsiz olduğunu düşünerek aldım.

koleston çok koyu çıkarır yalnız, bilgin olsun..

aynenen annemin saçını koleyon köpükle 4.0 kahveyle boyadık beyazları iyi kapatıyor 1,5 ay oldu yeni yeni çıktı beyazlar ama kopkoyu siyha oldu hala koyu yani koleston önermem zahmetsiz ama renkleride kötü

aynenen annemin saçını koleyon köpükle 4.0 kahveyle boyadık beyazları iyi kapatıyor 1,5 ay oldu yeni yeni çıktı beyazlar ama kopkoyu siyha oldu hala koyu yani koleston önermem zahmetsiz ama renkleride kötü

eskiden 3 sene siyah kullandım sonra röfle yaptırmaya karar verdiğim için 1 sene kuaför anca açabildi saçımı. artık işlemiş boya saçıma :KK30: 2 bucuk yılda röfle kullandım sonra yine koyu renge dönmeye karar verdiğim için kahveye boyadım palette kullandım. ilk 1 hafta kopkoyu siyaha yakın bir renk oldu sonra aktı şuan baya bi açıldı saç rengim. ben siyaha yakın bir renk ama kömür gibi siyah istemiyorum. bu yüzden koyu kahve aldım 1 hafta sonra boyayacağım. umarım cok siyah olmaz :)

saçlarımı koleston 3.0 koyu kahve köpük boya ile boyadım. gerçekten çok kullanışlı ve orta uzunlukta olan saçlarıma gayet güzel yetti. tam emin olamadım ama sanki beyazları fazla kapatmadı gibi geldi bana. daha önce palette 4.0 kahveye boyadığımda simsiyah olmuştu ama haftalar geçtikce acıldı tam kahve olmuştu. bakalım bu akacak mı şuan simsiyah :) Allahtan siyah rengi seviyorum akmasada sorun etmem , ama 1 hafta sonra akıp koyu kahve olursa daha güzel olacak gibi.

saçlarımı koleston 3.0 koyu kahve köpük boya ile boyadım. gerçekten çok kullanışlı ve orta uzunlukta olan saçlarıma gayet güzel yetti. tam emin olamadım ama sanki beyazları fazla kapatmadı gibi geldi bana. daha önce palette 4.0 kahveye boyadığımda simsiyah olmuştu ama haftalar geçtikce acıldı tam kahve olmuştu. bakalım bu akacak mı şuan simsiyah :) Allahtan siyah rengi seviyorum akmasada sorun etmem , ama 1 hafta sonra akıp koyu kahve olursa daha güzel olacak gibi.
koleston patlıcan moru nasıl bacım

ayrıca kokusunun cok kötü olduğunu söyleyenler olmuş , diğer boyalara göre bence harika kokuyor :) bir de az önce bir şunu farkettim saçımı 1 ay önce boyamıştım diplerim tam 1 cm di , köpük boya ile boyayınca diplerim daha açık uçlara doğru daha koyu gibi duruyor.

ayrıca kokusunun cok kötü olduğunu söyleyenler olmuş , diğer boyalara göre bence harika kokuyor :) bir de az önce şunu farkettim saçımı 1 ay önce boyamıştım diplerim tam 1 cm di , köpük boya ile boyayınca diplerim daha açık uçlara doğru daha koyu gibi duruyor. yarın güneşte daha net görürüm.

Merhaba ben 18 yasinda bir kizim ve bir hata yapip saçlarımı boyattım istediğim gibi olmadi tabikide :KK42: bakırlık ve turunculuk var saçlarımda parlıyor ve hiç beğenmiyorum şimdi köpük boya alacagim ve boyatacagim cunku kuaföre gittikçe daha berbat ediyor :KK43: koleston köpük boyadan hangi numara saçımdaki bu bakırlığı kapatıp mat ve koyu kestane yapabilir yardımcı olursanız çok sevinirim ? :KK1:

Back
X