H
Hecate
Ziyaretçi
- Konu Sahibi -xixxsxxixk-
-
çok alakasız birşey sorucam ama bu renk açıcılar ilk yıkamada akmıyor dimi özellikle koleston için soruyorum bilgisi olan var mı? hiç bilgim yok o konuda.teşekkür ettim.
kızlar sizden acil cevap istiyorum lütfen :S
saçlarım boya koyu kestane.palette renk açıcıyla boyamak istiyorum hangi renklere kadar boyayabilirim.
mesela karamel istiyorum olurmu acaba ?
palette kullanan arkdaslar acıcı olarak markette bunu gösterdiler bana simdi sizin kullandıgınız bu mu
yoksa
bu mu??
kafam karıstı yaa:1shok::uhm::uhm:
kızlar bişi de ben sorayım benim saçlarım baya uzun sırtımın ortasına kadar falan... bi çok renge boyadım daha öncesinde kızılından kahvesine kadar. En son iki ay önce siyah boyamıştım. Bir aydır sabunla akıtmaya çalışıyorum. Biraz soldu da... Şimdi ben palettenin yoğun açıcısıyla bopyasam da sonra kahve tonunda bişeye boyasam saçlarım mahvolur mu ya =( ya da koyu kahve alıp boyamayı düşünüyorum ki saçlarımın dibi koyu kumral çıkmış durumda =(
saçlarının yaıprancağını sanmıorum,mesela benim saçlarım çok ince telli daha 2 gün önce kullandım renk açıcıyı hiç yıpranmadı..bende siyahtan kurtulmaya çalışıorum ama ilk seferde olmadı benimki.. açıcıyı uygulıcaksan diplerine yani kendi saç rengin kadar olan yere uygula derim çünkü boyasız olan kısmı ayrı renk boyalı kısmı ayrı renk oluo ve o da hiç hoş olmuo..sonradan kahve tonlarında yapcaksan bence sorun olmaz yapabilirsin bi de bekleme süresi önemli saçı ağır ağır açıo o yüzden 1- 1.5 saat bekle derim ben a.s kaydirigubbakcemile2
bende açtım açıcıyla resim koycamda beceremiyorum öğrenince hemen ekliycem
ya siyahmıydı saçların :1shok:
herkes becerio ya bu işi bi ben şaapamadım kanımca:1shok:
1 saatmi neettin yahu kalmasın elimde saçlarım :1shok:
benim boyali yıpranmış saçımda 1,5 saat beklettik valla bişey olmadı ama kuaförlük kursu almış bir arkadaşım vardı inceliyerek yaptık korkmayınca bişey olmuyo korkmayın yaww hemde üç ay sonra düğünüm var bide kel kalsaydım allah korudu herhalde
bende açtım açıcıyla resim koycamda beceremiyorum öğrenince hemen ekliycem
Fotoları koysan da gaza gelip bi cesaret mehter marşıyla boyasam saçlarımı hihoyyyt
1 saatmi neettin yahu kalmasın elimde saçlarım :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?