Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Yoğun Renk Açıcı Hakkında bilinenler

kızlar benim saçım bakır kahve.benneyaptımki
ama kızıl yoğunluğunda koyumsu bir kahve oldu.:1no2:
bende artık evde kendim yapmak istiyorum saçımı,bu açıcıdan alıcam yalnız kollestonun boyasınında açıcısının çok yıprattığını biliyorum.palette kullanıcam.
şimdi ben açmaya kalksam benimdemi turuncu olur?önce açıp sonra karamele boyamak istiyorum?-tatlicadiarzu-

emdev bu işlemi evde yapmak çok riskli canım...ben beter oldum şahsen ama oldu diyen kişilerde var ...eşit şekilde yaymak ve tarayarak emdirmek gerek saça ve her saç aynı sürede açılmıyor fark ediyor yani,kahveden açmak daha kolay olabilir ama dikkat edip ,usulu ile yap illa evde yapacaksan yada kuaföre bu ilem için 80- 100 tl arasında bir bedel ödememk durumundasın ...

benim derdimde oldum olası kuaförler.mafoldumben
direk karamel boyasam acaba bu bakır kahveyi açar mı
gerçi boya boyayı açmaz diyorlar hani :bbo:

uçlardan başlayıp en az 20 dk sonra diplere doğru sürmek lazım ben 2 sefer açtım. Ancak üsütne mutlaka boyamak lazım benim elde etmek istediğim renk turuncu olduğu için dip kısımlara koyuca bir turuncu boyadım süper oldu

ya ben bi ay önce sacımı boyamıstım tekrar boyuycam koleston renk acıcı kulanırsam sacım yıpranırmı bişey olurmu boyanın içinemi koyuluyo

ben küllü bir sarı istyrm ama palette yada kolestonun acıcıları boya gibi mi yoksa oryal gibimi? saclarımı sürekli düzlediğim için ucları cok kırık ve saclarım çok ince telli boya pek zarar vermıo ama oryalle elımde kalmasından korkuyorm :S

ben açıcam saçlarımı ama bende çok korkuyorum..zaten eşim çok kızıyo saçınla çok oynuyosun yıpratıyosun die eğer şimdi bişey olursa yandık yani..rezil olduğumamı yanarım saçımamı..ya bu paletteyle açsak saçlarım koparmı bide deriyi çok yakıyomu kızlar?benim en korktuğum odur..boyarkende hep saç derim yandığı için hep kökten kopıcakmış hissine kapılırım..

bn ikisinide denedm cnm koleston da yanma oluo saçında ama paletteyi 2 kere üst üste kullandm 20 gün arayla ve 1 er saat beklettim hiçbşiolmadı bide açtıktan snra üzerini boyuyordm düşünün:) sadece uçları biras kötü saçımın

şu an saçım kahverengi boyalı..acaba ne tonlarda olur bi bilgin varmı..en azından senin şöyle sorıyım saçın ne renkti ne renk oldu :)

benim saçımda açık kumral ve üstünde boya falan yok,palette yoğun renk açıcı aldım bir tutama sürdüm bekliyorum.tüm saça denemeye cesaret edemedim.saçımın kendi rengi açık acaba turuncu mu yapar sarı mı yapar dersiniz??

Arkadaşlar ben de saçımın rengini platin sarısına yakın bir renk istiyorum, aslında ezelde oynayan bade işcil var ya onun gibi istiyorum aslında ama kuaför eniştem olmasına rağmen istediğim rengi tutturamıyor. Saçımda önceden kızıllık vardı o yüzden 3 yada 4üncü kuaför ziyaretimde ancak sarı oldu saçım. Ama diplerini ben kumral istiyorum hep kızılımsı bir renk oluyor.
Şimdi bende koleston'un yoğun renk açıcısını aldım ama kendime güvenip de bir türlü uygulayamadım.
Bir de öyle bir şey var ki kuaförler bilmiyor mu bunu bilmiyorum. Ben yurtdışındaki sitelerden araştırdım. Soğuk ve sıcak renkler diye bir şey var. Ten rengine uygun saç rengi. Soğuk renkler beyaz olan tenlere uyar sıcak renkler de şöyle bronz güneşlenmiş tenlere giden renkler.
Mesela kuzey ülkelerde, soğuk iklimlerde yaşayan sarışınlar beyaz tenli oluyorlar ama saçları platin sarısı (Bade ışçil gibi). Sıcak iklimlerde yaşayanlar ise güneşin etkisiyle açılmış gibi olan, hafif kızılımsı sarı.
Benim su anki saçım sıcak renk olan sarı ama ten rengim soğuk. Ama boyasam mı bilmiyorum mahvolur mu saçım onu da bilmiyorum.
Karar veremedim bir türlü..
Aşağıya resimler koyacagım, ama nasıl yapılıyor bilmiyorum.

arkadaşlar bütün kadınların derdi ayını galiba benimde saçlarım normalde siyahtı yaklaşık 9 ay önce sarıya boyattım ve dipleri çıkınca hiç güzel durmadı bende koleston sarılar serisinden saçıma en uygun olanı aldım ve diplerine aynı kullanışındaki gibi uygıladım ama benimde saçlarım turuncu oldu saçlarımın uçları sarı dipleri turuncu çok kötü duruyo şimdi diplerine saç açıcı alsam da uygulasam sarı olurmu bi fikir verin lütfen bu saçlarla dışarı bile çıkamıyorum acilll yardımmmm

ben de istiyorum yaa benim de sacım sarı ama platine yakın istıyorum hani bi ara demet akalının kullandıgı gibi...

Arkadaşlar ben bu renk istiyorum:
http://img218.imageshack.us/i/badeiscil2.jpg/
yada bu
http://img512.imageshack.us/i/blondeshaar.jpg/

İstemediğim de bu:
http://img694.imageshack.us/i/aysunkayac.jpg/

Elimde kolestonun saç açıcısı var http://img697.imageshack.us/i/koleston.jpg/
onu sürüp saçımı açıp sonra da üzerine boya mı sürsem acaba? Ama bu rengi tutturmak için de hangi renk boyamam lazım ki? bilmiyorumkismile Kuaförler de anlamıyor ki. Hep şu aysu kayacının fotosundaki gibi sarı oluyor. benneyaptımki

ewet elde etmiştim o zaman güzel de olmuştu.Amabir kere açmayla olmadı palette nin yoğun renk açıcısı var ya onunla açtım sonra sabredip bekledim bir kere daha açtım zamanla yıkana yıkana DA AÇILDI sonra diplerden çıktımı yine o açıcıyla açıyordum böylec baya açılmış oldu en son da ğstğne açık bir sarı boyadım açık olsun diye ve doğal dursun diye gayet güzel olmuştu.

ayrıca altın tonlamalı bir renk almıcaksın üstüne çok açık küllü sarı ya ada notr sarı -altın sarı tonlarındakiler senin iştediğin sarı değil.

palette kullanan arkdaslar acıcı olarak markette bunu gösterdiler bana simdi sizin kullandıgınız bu mu

yoksa

bu mu??

kafam karıstı yaa:1shok::uhm::uhm:

arkadaşlar mrb bende saçının rengiylwe sürekli hemde sürekli oyanayn bir boya maduruyum işte bu dediğim bi rengi hç bir zaman yakalayamadım .. mafoldumben aslında ben foto görüp işte bu diyorum ama sonuç hep hüsran kuaförlerdede hüsrana uğruyorum geçen yıl siyahtı saçlarım kendim açmak istedim dipten 3 parmak kendi saçım çıkmıştı gittim bu ikinci resimde olan palettenin açıcısını aldım kız kesin açar ddi ama sadece kendi saçımı turuncu yaptı siyahlarımıda parlattı bir ton bile kırmadııı senağlama senağlama ama saçı siyah olan arkadaşlarım hep bu açıcılarla açtıklarını sölemişler neden bnmki açılmadı satıcıya gidp sorddum neden olmadı diye ne kadar beklettin dedi 45 dk yazıo ben 2 saate yakın beklettm ddim aa çok beklettiğin için açmamış dedi bana alsanaalsanasmile en son kuaförde açtırdım saçımı turuncu oldu burda arkadaşlarımda hatırlarsa kısacık kalmıştı kıvırcık saçlarım ama sonra biraz uzadı ve en son dedimki artık sıkıldım rengarenk olmasından siyah olsun tek renk son olsun ddim yine boyadımmmmm mafoldumben :çok üzgünüm: şimdi yine damarım tuttu karamel çikolata kahvesi gibi bi renk istiyorum hatta şöyle anlatıyım rojda demirer var ya onun rengi gib iistiyorummm sempatiksalakcinni yarın kuaföre gidip en azından sorucam rengini kırdırabilrmiyim die bi kaç ton direk açıcı oriel kullanamdan mafoldumben bu kararsızlığımdan ve doyumsuzluğumdan nefret ediyorumm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…