koltuğuma halı perde önerisi (resimli)

koltukların çok hoş canım.güle güle kullan.

royalin halılarını 6 yıldır kullanıyorum.çok memnunum.alsam yine royal alırım.

sanat halı da çok farklı.bir 3K diye bir site var.çok orjinal halılar var.

koltukların çok hoş canım.güle güle kullan.

royalin halılarını 6 yıldır kullanıyorum.çok memnunum.alsam yine royal alırım.

sanat halı da çok farklı.bir 3K diye bir site var.çok orjinal halılar var.
teşekkür ederim canım daha iyisi tüm isteyenlerin olsun inşallah..
royalde çok güzel halılar var melodi diye bi seri var nette pek belli olmuyor ama mağazada kabartmalı pudra pembeli kremli çok güzel halıları var fiyatta da yardımcı oluyorlar bir de sigortalı falan dediler aklıma yattı ne yalan söyleyim sen de pekiştirmiş oldun şimdi bu sözünle :34:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
kızlar sanat halı astoria serisi var hoş ama kalitesi nasıl bilmiyorum fikri olan var mı?Sanat Halı | Halıya İşlenen Sanat

sanat halı iyidir, aslında türkiye'de üretilen halıların çoğu iyi kalite olarak. kardeşim 3 yıl gaziantep organize sanayi'de çalıştı. halı fabrikalarının çoğu antep organize'de. sanat için de oldukça kaliteli demişti.

sanat halı iyidir, aslında türkiye'de üretilen halıların çoğu iyi kalite olarak. kardeşim 3 yıl gaziantep organize sanayi'de çalıştı. halı fabrikalarının çoğu antep organize'de. sanat için de oldukça kaliteli demişti.

hımm evet hatırladım hatta sen antepten almıştın halılarını dimi daha mı uygun fiyatlar orda ?
koltuklar eve gelince ki en az 2 hafta var artık bakıp eve getirtip öyle karar vercez gibi ama royal yeni flora ve melodi var bize uyan sanatta güzel halılar var bakalım off...sonra da perde derdi var..

rukiyecim halı topiğindede yazmıştım birilerine burda da yazayım royal halıyı var ya tek geçerim 3 yıl bitti kullanıyorum çok memnunum.ne kir tutuyor ne leke ayağını basıncada yumuşacık ee daha ne olsun.bu arada hayırlı olsun koltukların güle güle kullan canım

rukiyecim halı topiğindede yazmıştım birilerine burda da yazayım royal halıyı var ya tek geçerim 3 yıl bitti kullanıyorum çok memnunum.ne kir tutuyor ne leke ayağını basıncada yumuşacık ee daha ne olsun.bu arada hayırlı olsun koltukların güle güle kullan canım

sağol canım daha iyisi isteyen herkese..royal halı ama hangi seri canım seninkisi?biz melodi ve yeni floraya baktık beğendik melodi daha ince floraya göre natura diyenler oldu ama malesef benim halıya uyan renk yok onda da...

Merhabalar, kendi topiğime de ekledim ama sizin sayfanıza da ekleyeyim; benim perdelerim bunlar:
Eki Görüntüle 753098

Arkalarına 3 parçalı stor yaptırdım, çok rahat ve ferah.

Ama ben sizin takımınıza ve odanıza şu perdenin daha iyi olacağına inanıyorum, ben de kararsız kalmıştım ama sonra diğerini seçtim. Sizin odanızda bahar havası hakim, perdeniz de bahar dalı olsa çok güzel olur bence.

$IMAG4157.webp

hakkaten çok güzelmiş 2. perde ama markası ne acaba bugün burdaki hemen hemen tüm perdecileri dolaitım bundan görmedim tığ işi tül diyorlar bi tül beğendim bakalım off koltuklar gelip odaya yerleşince resim eklerim fikir açısından..

Bellona-Alesta-S-L%C3%BCx-Koltuk-Tak%C4%B1m%C4%B1.jpg

kızlar eşimle bu gün bellonada bu takımı bağendik oturması çok rahat altı sandıklı ayrıca çekyat şeklinde yatak da oluyor daha evimize gelmedi ben odamın konumu gereği bir üçlü bir ikili iki de berjer aldım 1 ay içinde gelecek o zamana kadar halı ve perdesini alayım diyorum tavsiyelerinizi zevkinizi çok önemsiyorum lütfen halı ve perde önerilerinde bulunursanız çoooooook mutlu olurum resimli olursa da ayrıca sevinirim:34:

canım sen altının sandık olduğuna emin misin? ben de beğendim bu koltuğu ama sandığı olmadığı için almadım. eğer sandıklıysa ben de alırım :)

canım sen altının sandık olduğuna emin misin? ben de beğendim bu koltuğu ama sandığı olmadığı için almadım. eğer sandıklıysa ben de alırım :)

evet evet tek tek baktım alırken ve benim ev karsamba bakımından bi hayli zengin olduğundan sandık benim için çok önemliydi hatta bak işte resmi
images

kızlar çok düşündüm ve odadaki camlara ve koltuklara eb uygun şu görüntüye karar verdim sizce nasıl?
z201209010007132.JPG

evet evet tek tek baktım alırken ve benim ev karsamba bakımından bi hayli zengin olduğundan sandık benim için çok önemliydi hatta bak işte resmi
images

çok dar olduğu için o resim bana sandık değilmiş gibi geldi. buradaki mağzada kahverengi tonları var bugün gidip iyice inceleyeyim sağol :)

yani çok öyle geniş bi sandık değil evet ama benim işimi görür..burda da kahve tonlar var ben bundan istedim yapılıp geliyo bu hafta içi gelecek 1 ay oldu ama gelmesine..ben biri 3 lü diğeri ikili aldım yerime daha iyi uyduğu için ocakta ödeme kampanyası varmış world karta haberin olsun...

canım ben olsam düz renk açık gri tonlarında düz renk halı alırdım perde olarak da krem tonlarında düz renk fon düşünürdüm hayırlı olsun :)

Back
X