Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım daha iyisi tüm isteyenlerin olsun inşallah..koltukların çok hoş canım.güle güle kullan.
royalin halılarını 6 yıldır kullanıyorum.çok memnunum.alsam yine royal alırım.
sanat halı da çok farklı.bir 3K diye bir site var.çok orjinal halılar var.
kızlar sanat halı astoria serisi var hoş ama kalitesi nasıl bilmiyorum fikri olan var mı?Sanat Halı | Halıya İşlenen Sanat
sanat halı iyidir, aslında türkiye'de üretilen halıların çoğu iyi kalite olarak. kardeşim 3 yıl gaziantep organize sanayi'de çalıştı. halı fabrikalarının çoğu antep organize'de. sanat için de oldukça kaliteli demişti.
rukiyecim halı topiğindede yazmıştım birilerine burda da yazayım royal halıyı var ya tek geçerim 3 yıl bitti kullanıyorum çok memnunum.ne kir tutuyor ne leke ayağını basıncada yumuşacık ee daha ne olsun.bu arada hayırlı olsun koltukların güle güle kullan canım
![]()
kızlar eşimle bu gün bellonada bu takımı bağendik oturması çok rahat altı sandıklı ayrıca çekyat şeklinde yatak da oluyor daha evimize gelmedi ben odamın konumu gereği bir üçlü bir ikili iki de berjer aldım 1 ay içinde gelecek o zamana kadar halı ve perdesini alayım diyorum tavsiyelerinizi zevkinizi çok önemsiyorum lütfen halı ve perde önerilerinde bulunursanız çoooooook mutlu olurum resimli olursa da ayrıca sevinirim![]()
canım sen altının sandık olduğuna emin misin? ben de beğendim bu koltuğu ama sandığı olmadığı için almadım. eğer sandıklıysa ben de alırım :)
evet evet tek tek baktım alırken ve benim ev karsamba bakımından bi hayli zengin olduğundan sandık benim için çok önemliydi hatta bak işte resmi
![]()